Размяна на бяла и декоративна козметика - 13

• 46 659
  • 392
  •   1
Отговори
# 360
При мен за размяна остана само SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil 27/30 ml

# 361
Здравейте, предлагам тази есенция на Cosrx за лице с 96,3% охлюв Муцин
Нов
Ще отговоря на всяко предложение за размяна или 25 лв.
За София може и лично предаване

# 362
  • София, Лагера
Здравейте, разменям сенки на МАК. Ползвани са по 5-6 пъти, разменям ги, защото не ги нося вече. При интерес изпращам снимки:
MAC Satin taupe
Скрит текст:
MAC vile violet
Скрит текст:
MAC  her alter image
Скрит текст:
MAC Stars and rockets
Скрит текст:

Бих заменила и за козметика за коса. Не се интересувам от бяла козметика.

# 363
Разменям:
 Dior Airflash Spray Foundation 70мл. Цвят 300/3N.
Без едно единствено пръскане.
Разменям за друг фон дьо тен от същия клас

# 364
Обещани до момента: сенки, руж, серум, крем за крака.
Здравейте, пускам следните неща за подаряване, всичко е използвано 1-2 пъти с изключения на палитрата на Catrice, която е нова. Последното е руж на Wycon.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 18:57 от Jerry19

# 365

Pixi Retinol Tonic; niacinamide serum; essence toner

търся червила или бронзанти/ружове Simple Smile

# 366
  • Асеновград
Разменям червило на MAC 101 Blankety ползвано няколко пъти, с кутийка.

При интерес пращам още снимки.
Ще отговоря на всички предложения.
Разменено!

# 367
Разменям хидратиращ шампоан и хидратиращ балсам Moroccanoil, 250 мл. Ползвала съм ги 3-4 пъти, има повече от половината. Ще отговоря на всяко предложение

https://www.arlen.bg/product/8117/hidratirasht-komplekt-shampoan … ting-2h250ml.html

# 368
2ката са обещани!

Изкам да се разделя с перлите на Guerlain. Ползвани са с четка. Едните са новите 2 ка, купени преди месец. Тампончето стои само за уплътняване. За мен са светли. И 3 ка, от началото на годината. Тампончето също не е ползвано.

Най- много търся парфюми, продукти на StriVectrin, By Terry, руж на Sisley.
Разменено: SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil 27/30 ml

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 18:45 от Whatever

# 369
  • София
Здравейте,
Разменям: спрей за обем TIGI Bed Head Queen for a Day, лосион за уплътняване на косата Kevin Murphy Full Again (имам и балсама за обем  ползван 2 пъти), LAKME - Крем за обем и плътност, термозащитен крем за изсушаване Joico Dream Blowout Creme. Нови, пробвани еднократно.
Матиращ балсам за руса коса на Aveda - почти пълен - https://www.notino.bg/aveda/blonde-revival-purple-toning-lilav-balsam/, Korres Almond & Linseed - подхранваща маска за суха и увредена коса (ползвана 2 пъти).
Milkshake Silver Shine Shampoo Шампоан за руса коса - чисто нов, неотварян
Не търся нещо конкретно. Бих разменила няколко неща и за парфюм или декоративна козметика Simple Smile

# 370
Разменям тази палитра
За съжаление не ми стои прасковено на студената кожа Sad
Мисля че ще е подходящо за топъл подтон кожа

# 371
Искам, освен с останалите при мен перли на Guerlain 3ка (виж предишен пост), да се разделя и с тези два ружа:

Ползвани са броени пъти, купувани преди две седмици. Не търся нищо конкретно... Може би ФДТ или база за грим.

# 372
Разменям. Не търся нищо конкретно.

# 373
Здравейте, пускам някои неща, актуални за размяна: продукти за коса, бяла козметика и няколко червила:

Четката за изправяне на Ikoo е големият размер. Ползвана е няколко месеца - ако някой има интерес към нея - бих я разменила за всичко, тъй като нямам време да я използвам (козметика, бяла, декоративна, за коса, парфюм и т.н.).
Червилата са само пробвани.
при интерес към някой от продуктите ще дам повече инфо Simple Smile Хубав уикенд на всички 🍀

# 374
Разменям тази палитра
За съжаление не ми стои прасковено на студената кожа Sad
Мисля че ще е подходящо за топъл подтон кожа

Разменена

Общи условия

Активация на акаунт