🧷Terzi/ Шивачът🧷Чаатай Улусой II преди и след II Тема 1

• 30 154
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Така е да взимат пример от Карджъ.
Локацията е Бейкоз там са богаташите. Дали не снимат днес от там в Терзи ?

Днес се навършват 6 год.от началото на хитовия Ичерде и феновете го отбелязват в мрежите. Любим образ визия и сериал на много фенове и зрители по света. Историята на братя Йелмаз.

# 136
Да отбележем тогава и ние годишнината

Сарп Йълмаз става първи по успех във випуска. В академията също учи и брат му Мерт, който преди години бива отвлечен. След въпросното отвличане Мерт продава носни кърпи на улицата. Успява да се спаси от тази съдба и постъпва в академията благодарение на Мелек, която нахлува в живота му. Завършва академията втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира. Майката на Сарп – Фюсюн живее в беден квартал и работи в гостилница, която е нарекла на малкия си син Умут, който е отвлечен и за когото не спира да страда. Опитва се да забрави мъката си като осиновява момиче на име Ейлем, което на 12 години губи родителите си при катастрофа. Ейлем винаги е била кротка и никога не е създавала проблеми на Фюсюн. Ейлем и Сарп израстват заедно и са като истински брат и сестра. Завършва университет и работи като журналистка. Баща им Метин е шофьор на камион. Той бива принуден да поеме вината за убийството на осем души. Това злодеяние всъщност го е извършил Джелял Думан. Метин бива вкаран в затвора и това преобръща нагоре с краката живота на семейството му. Полицията слага белезниците на ръцете му пред Сарп и Умут, като този спомен ги травмира завинаги. След като Метин влиза в затвора, отвличат Умут. Връзката между братята прекъсва, но въпреки това двамата избират да постъпят в академията и след години без да подозират се намират в едно и също училище.

Феми, хич няма да ме учуди да снимат там. Направи ли ти впечатление, че Джем като пусна неговите снимки с цигарата (мястото и позата му изглеждаха като за нощен клуб) и после пуснаха нощния клуб и танците от Шивача.
Е, търся изпод вола теле, ама като не ни дават никаква информация... започвам да си съчинявам глупости...

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 18:37 от cvetansk

# 137
Защо да са глупости Джем може да се е отбелязал от бара с цигарата.
Безброй пъти въртях клипчето как небрежно денси и си спомних нощният му живот преди в реала.

Цеце , ти започна ли да гледаш Ичерде ?
Сарп си постави за цел да намери Умут и да вкара в затвора Джелял.
Имаше си план за Мелек.
На мен ми харесаха Дамла Голбай и Арас като екранно чифте.

готина клубна музика
https://twitter.com/67Dimitriu4/status/1571595047434391552
❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️🔥🎉

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 20:22 от femmi2

# 138
Здравейте!

Дай на човек риба и ще го нахраниш за един ден. Научи го да лови риба и ще го храниш цял живот.

# 139
Здравейте и от мен !

Попадение е тази мисъл и тематично за рибата. Animal Fish

Забравих да коментирам клипчето от нощният клуб си е съвременно, тоест не е ретро.
Загаднаха с такива кадри и става все по интересно и Объркващо.
Как ще дочакаме и трите сезона като НФ се бавят.
С търпение и любов.
Доверявам се на избора му и усещам, че ще успешен проект:four_leaf_clover:
Екипа на проекта е добър. Нашият Шивач се разхубави с естествена визия. Ча нямаше да се съгласи на толкова сезони по техните канали. Преместиха го по НФ и пренаписаха сценария. Епизодите са кратки. Хубавото е че действат свободно без цензура.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 14:44 от femmi2

# 140
Тъй като Чачо нищо не ни предлага, поне режисьора ни дава поне инфо кога отиват и се връщат от работа. Този път много рано...

# 141
Карджъ още не се е разсънил. Представям си Чачи как се е надигнал.  Шаманката сама ще спи , ся е уморен нема да я подпира до стените.
Кой луд ще и даде на нея награда ?  Уредена работа.

Цеце , метни насам кефещия комикс . Мен ли искаш а ? JoyJoy

миличките ми те Cupid
Усмихнати , щастливи и не е колаж. Ча беше поканил всички важни хора за него на галата на Протектор. Хазалка сподели снимки в ИГ с надпис най добрият Отбор. Тогава имаха общ мениджър. Сега ме е яд на глупостта на колежката, че напусна агенцията без причина.

тази снимка също е от галата с майката и брата на Чаго и стилистката му. Как се е сгушила в тях Хазалче  Heart
На галата на Терзи искам пак да ни зарадват. Hands Pray

Това от испанските фенове е върховно!

KissAnimal Heart Eyes CatNature Fire

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 10:01 от femmi2

# 142
Ето го, Феми.

И аз чакам премиера, сериал, трейлър... и още много, даже...

# 143

ха , ха това е яко да го беше казал в Ичерде на тая вещица такъв и е погледа.

краката са изваяни . Не знае как да се държи на сцена , направо шЪ литне от кеф. Не ми харесва стилът й.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 18:00 от femmi2

# 144
Феми, още не съм започнала "Вътрешен човек". В момента си следя единствено "Домът на Дракона" и когато имам време някой филм, който ми се стори интересен, но започващ и свършващ в рамките на 1.30 - 2 часа.

# 145
Допълвам за комикса Joy Мен ли искаш а ?
Пистолет да ми насочиш няма да съм твой. Ти не си истинска за мен.

Всеки си има мнение , не съм съгласна че Ча може само в горещи и смели сцени да играе . Това го казват заради Берак . Получи заслужена  награда за много тежка роля и не беше красавец в нея.И да играе само Казанова немам против.
С кеф го гледам как целува и подпира. Затова се искат умения и да си спокоен.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 18:30 от femmi2

# 146

Феми, докато започне "Шивача" почвай "Домът на Дракона", много е добър.

# 147

Феми, докато започне "Шивача" почвай "Домът на Дракона", много е добър.

Охоо Салихджъм супер ще му метна аз поглед на този Шивач

# 148
Здравейте!

Охоо Салихджъм супер ще му метна аз поглед на този Шивач

# 149
Здравейте !

Благодаря за сутрешното кафенце. Coffee

Цеце , ще загледам Домът на Дракона.

Оставям Шивача на вас но за РД ще съм на линия. Ще съм извън града на панаир ще ви поглеждам през телефона. Дано ни зарадват с нещо ново.

Хазалка днес трябва да има събитие с Ланкоме, ще следим и това.

Общи условия

Активация на акаунт