🧷Terzi/ Шивачът🧷Чаатай Улусой II преди и след II Тема 1

• 31 435
  • 729
  •   1
Отговори
# 585

Феми* никой не разбира защо е тази секретност
спрямо Чаго, струва ми се че не е справедливо..
но пък тази любов и красота е гледана в над 70* страни по света
Heart Eyes

# 586
Софи:tulip: Секретност и това е. Военна тайна не пазят толкоз.
Не е справедливо , изнервящо е. Самите НФ не знаят какво правят.
 По принцип са си потайни не знам за случаи за изтрити споделяния на други колеги. Пуснаха Официално видео за продукциите през януари догодина.Терзи липсва. Силно се надяваме премиерата да е февруари или през пролетта. Преди това ще пуснат качествено видео постери , фотосесия и гала вечер организирана както си трябва.
Чаго, като не може да се покаже на сета ,ежедневни снимки е позволено. И с това ще си останем с мечтите. Освен аркадашите да споделят.  
Ко снимат външни снимки с голямата си звезда хората ще ги видят. Колкото и да пискат ще снимат и качат. Какво ще набият хората ли?

Добре, че с Хазалка е активна. Отдавна съм се навила да си купя козметика на Ланкоме - Париж, която рекламира. Има  хубави отзиви за качество. При нас случайно открих парфюми на Ланкоме.
Няма да поръчвам с доставка. Уникални аромати нежни.  
Обожавам парфюми.Heart Eyes
Ще се поглезя с коледен подарък. Препоръчвам ви и на вас. Предполагам в столицата продават от тях. Скъпичко е.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 13:06 от femmi2

# 587
Феми, никой не е потаен, просто така се снима. "Легендата" не беше за платформа, но и там беше същото, нямаше никакви извън кадрови снимки от заснемането. От време на време и то в края на сериала пуснаха някой и друг пейзаж или животно. Всяка извънкадрова снимка е с контролирано пускане, повече започват да излизат чак с края на сериала.
Никой не забранява лични снимки от социалния им живот. Това, че Чачо не желае да пуска такива и, че не желае да ходи на организирани събития, никой не е виновен, и още по- малко някой му забранява. Договорите, които подписват не засягат личното им пространство, ако ще не звезден ами и пет звезден да е актьора. Чачо с нищо не е по- специален, от останалите подписали договорите с ОГМ или Нетфликс, за да има "затворническа" клауза.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 01:48 от cvetansk

# 588

Здравейте и хубав уикенд гарнирано с ароматно кафе Yum

Не съм напълно съгласна. Платформите и Обществените тв са с различна политика.
С Легендата  продуцента явно така е действал.
За обществената тв няма такива неща. Всеки ден гледам снимки на колеги от сета на продукции. Присъда направо заливат със снимки. Капан също е много активен. Рибарчето хита на сезона.

Нетфликс  за проектите на Киво са потайни особено за Якамоз ,няма трити снимки.  
От официалния акаунт на НФ - Турция  публикуваха обща  снимка с Киво и Берен от съвместният им проект. Филма още не е излъчен  но се повдига завесата.
За Чаатай ,като снимаха Протектор и стъпваха на турския пазар не беше толкова потайно, щото им трябваше реклама. Феновете си ходиха на сета и се снимаше с тях и раздава усмивки и любов. Сега не може да му видим очите . Така е всеки си решава кой какво да споделя лично. Чаго не обича социалните мрежи дори и с риби  рядко се показва.  За партито още съм му бясна и не ми се вярва да са го спрели да иде.Така си помислих заради НФ.

Дисни плюс също са потайни особено с Джан и там налагат забрани.
Проекта е много мащабен и Джан е тяхната голяма звезда.

Промяна на изображението от Çağatay Ulusoy за джентълмена! Той стана друг човек

Красивият актьор Чаатай Улусой застана пред камерата на  филма Джентълмен, в който изигра главната роля. Чаатай Улусой, който ще излезе пред публиката с различен образ в Gentleman, който ще се излъчва по Netflix, смени имиджа си. Улусой отряза брадата си, като си пусна косата за новата си роля. Образът на красивия актьор получи пълна оценка от потребителите на социалните мрежи. Известният актьор Çağatay Ulusoy, който е участвал в проекти като Paper Lives, Yeşilçam и Hakan Guard, подписа за главната роля в  "Gentleman", който сега ще се прожектира по Netflix. Първият кадър дойде от снимачната площадка на дългоочаквания филм.

https://www.aksam.com.tr/magazin/centilmen-icin-cagatay-ulusoyda … ldu/haber-1327013

Красота от Протектор Heart Eyes

Хазар не е типична красавица,но е добра актриса. Когато я питат за Чачи е говори хубави неща и с любов. Двамата се познават от проекта ПО.      
зад кадър CameraCamera

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 12:24 от femmi2

# 589
# 590

Зимна красота Heart Eyes

Още не съм се разбудила и ще си направя доза кафе в компанията на нашия красавец😍  

Неделен Сарп

Радвам се че сценаристите наблегнаха на екшъна в сериала и имаше динамика.

KissNature FireNature FireNature StarSparkling Heart
 Толкова ми липсва, че си го зуумнах отблизо да си го гледам и забелязах раничка зачервена на долната устна. Риска на жиголото , много му се радват Joy и аз да съм ще го захапя Kiss

От големите му профили по света са превели интервю с инглиш субт от 2012г.Обичам да си припомням от архива, когато беше социален.  

Ето и превод от английски. Затова го харесвам още повече постига си целите с постоянство и не се отказва.

Цитат
В интервю през 2012 г. Cagatay Ulusoy призна, че винаги е бил с наднормено тегло, така че трябва да спортува много, за да бъде във форма. Особено когато започва кариерата си като модел. Относно работата в Холивуд той каза, че Нюйоркската филмова академия е предложила стипендия за образование и обмисля предложението (имайте предвид, че той прие предложението и отиде да усъвършенства актьорските си умения в Америка.  Тогава филмовата академия публикува информация за Чаатай като един от успешните си възпитаници). Чаатай не крие ,че е много амбициозен. Ако си постави цел, винаги я постига.

Ново - Колегата Баръш Калъч от Фериха

Колко е чаровен, направо капитан Левентакис с прошарена брада.Heart Eyes
Онзи ден закара Фера в унито с мотора и Емир - Чачи е  сладур като ревнува може и да беснее.  
Фера закъсняваше да предадат проекта с луна парка на професора и Емир го помоли да изчака.  

- Кой е този Фериа ?
 - Семеен приятел
- Какво ще се ревнуваме ли ?
– Не знам не познавам никой от обкръжението ти , но ще поправим това.

Принца не заслужава да го лъжат така. Винаги е искрен с хората и не ги принизява, както прави баща му и да ги подкупва. Мехмет  обвини богаташчето, както го нарича в побой , Емко не е виновен. Песовете на оня, който се забърка Сахер го пребиха. Колко ще си пати  от тая лисица и близките му. Толкова е загубен не вижда по далеч от носа си. Angry

Ново - Айча колежката от Протектор като снежинка Nature Snowflake

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 18:25 от femmi2

# 591
Феми, да те редувам и аз с едни Сарп,

а може и двама...

# 592

Сръбските фенове творят страхотни неща.Heart Eyes

Тази сетова снимка от ПЕ не се сещам да съм я виждала преди:rolling_eyes:

Ох жесток е! Sunglasses страхотен е за реклама на слънчеви очила. Тук позиционират такива.

Дуда се прави на агентка. Няма харизма и талант ,не въздейства.
Фана голямата риба  държи  и не пуска. Късметлийка.  
За тях важи философията Щастието Обича Тишината!
Чачовия характер не е лесен. Някой чифтета да се чуди човек що са още заедно , други   се разделят. Има надежда да се отървем  колкото и невъзможно да ми се струва понякога. Не му влияе добре в реала. 
Яд ме е за Айча и Алпи, че не устискаха.
Като  няма тръпка  така е по добре. Какви ли не  глупости писаха в Туркиш пресата но и двамата са свободни хора и отново ще се влюбят. Хазар Ерчоглю се раздели с нейния. Огромна разлика между двамата. Арас и Биге се говори, че са се разделили също след като отново се събраха.
Арас е изтощен емоционално заради историческия проект на Ататюрк. Може и това да е повлияло на връзката.

Гледаме финала на световното, който е оспорван. Обрат във второто полувреме.
Меси е ненадминат.
Луд мач никой не се дава без бой. Изравниха.
Честита световна купа на Аржентина. Не съм запалянко но се радвам за тях и гледах финала.Trophy

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 00:19 от femmi2

# 593
Презаредихме бъчвата за тази седмица.

# 594

Heart Eyes

Christmas Tree ФЕМИ* представи си че в бутилката е елексира на Чаго,
черешката на тортата от буретата които ЦЕЦЕ* пълни със замах,
хубав ден и наздраве!
People Santa

# 595
Софи 🍷Наздраве и на теб с елексира и  празнично настроение. При мен липсва ,отдавна не украсяваме елхи.
Много неща си представям ,но заслужаваме да ни зарадва поне виното да вкусим. И това ли ще е в някой друг живот.
Толкова ли е секретно нерде ще го продава как изглежда бутилката.
Ще ни накара да идем в Текирдаг ще намерим избата и през пазачите ще преминем Joy
Да не се окаже, че виното е изпито и ще пием студена вода.
Трябва да се поразровя в мрежите за чая Текина който продава в Америка. Може и да има как да го поръчаме и от тук.

В Новогодишната програма на Гласът на Турция ще участват Чачовите колежи Ебру Шахин и Селин Шекерджи и Айча Туран. Селин заради Йешилчам ходеше на уроци по пеене. Ко Чаго някога се навие да участва ще фърчи рейта. Заради него ще се гледа. Може да изпее песента от Делибал или дует.

В профилите в Туитър в тези на ХазЧаг и сериала  се споделят снимки зад кадър от Фериха.  
Нямам ИГ пишат, че са  публикувани от профилите на Дениз Уур и режисьора на Фериха - Баръш Йош.
Явно им е мъчно за екипа и сериала.
Някой от снимките съм ги виждала и преди.
Има с Хазал с Ча с капитана и с дъщерята на продуцента Аксой.
Когато се омъжваше Диренч Аксой покани Чаго и Хазал ,Баръш на сватбата както и Илка.
Сигурно е имало и още колеги. Тогава любимците си направиха селфи и видяхме Чачи и Хазалче заедно.Heart Eyes
Сега съм през телефона и не мога да донеса горе изброеното.

От Джентълмен нищо ново засега. Ще разрешат ли клапата за финал на снимките да видим. Да му крият визията няма смисъл вече. Никога не съм чакала толкоз нетърпеливо НГ.
Ех ,какво прави с мен  този красавец ,толкова ми липсва. Особено топлият секси тембър.♥️
Еротик изпълненията е ненадминат Огън!❤️‍🔥
Затова се кефим ,че е по НФ. Не могат да им влияят моралистите с Цензура!
Ще от силните години в кариерното му развитие.
Ще е вълнуващо и ще го виждаме често.
За изминаващата година блу тв излъчи втори сезон на Йешилчам.
Спечели две  награди за филма ХЖ. Напълно заслужено. 
Хазалка е с успешен старт на Пера Палас. Дисни плюс закупи романтик комедията Какво ще се получи от мен и най после му се насладихме след толкова търпение. Заслужава си. Готин проект. Хазалка и Онур Туна са невероятни💕❤️‍🔥 
Реклама за световната марка Ланкоме - Париж.
Много хубави фотосесии за списания.
Най големият подарък ще стане майка за втори път. Радвам се за нея и успехите й. Земна ,красива ,талантлива и емоционална.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 20:56 от femmi2

# 596
Здравейте!

Като няма ново, ще е доброто старо...

# 597
Старото е чок гюзелик.
Емоции ,Спомени и Любов!♥️
Ще е яко да ни зарадва с посещение в чужбина както в Протектор.
Тогава НФ му уредиха посещение в Рим - Италия да рекламира фентъзито. Той толкоз сладък и си говори на английски и се притеснява. Инглиша му е отличен. Илка го е спретнала елегантно.🤎
Ако пожелае Света е Негов.⭐

Епизода на ОС по бТВ.
Фера изненада принца и бяха вкъщи готвеха и гледаха филм. После се замеряха с пуканки и гонеха. 😍
Целунаха се като си казаха, че се Обичат.
Знаем  плейбоя как целува и докосва  да ти омекнат колената. 💋
Обичам те  повече от всичко на този свят.♥️
-И аз те обичам дори понякога да не го показвам.💗  
Принца искаше да продължи тя го стопира че е далеч от тия неща.
( Оф това ми е смешно имайки предвид семейството й не е била с мъж. Като се омъжи тогава. ) Емко толкова разбиращ. Свикнал  да има всяка неговата принцеса го промени.
Колкото толерантен да е няма вечно да е. Нормално е да искаш  интимност. Напрежението си казва думата:joy:
Да имаш такъв Аполон пред себе си и да не се възползваш е грехота.Sleeping
Колко е хубав с ризката като слезе на закуска направена от любимата му. Усмихна се и се зарадва.
След това направи изненада на любимата си със сняг. Фера му разказа, че и се приискало да си поиграе в снега и Емко докара изкуствен сняг в двора на къщата.
Купи и пръстен. Избра го красиво само като го видя и каза същият е като нея. Прилича на капка вода. 🤍
😭😭♥️ Взе и ръката сложи я върху сърцето си и каза и това е твое. ♥️😭😭💘💘
-Емир трябва да говорим за нещо важно.
-Аз не мога да те гледам в очите докато ти го казвам и затвори очи.  
-Отвори очи  
Гледайки я с толкова любов и принца каза Омъжи се за мен.
Много те обичам♥️🤍
 Фера се свлече на земята и започна да плаче 😭и красавеца не знае какво се случва.
( Хазалка е нежна и хубава с ефирната бяла рокличка.🤍)
- Не мога Емир защо точно сега?
-Кажи нещо Емир?
- Защо Ферия защо не можеш да се омъжиш за мен ?!💔
Не мълчи винаги правиш така. Не положи усилие нито веднъж и не обясняваш. Добре отивай си!

Искаше да му признае истината пак не успя. Толкова възможности имаше пусти страх да не я отблъсне.
Прав е капитана, като и даде да изгледа филм в който се казва От както започнах да лъжа себе си не вярвам на никого!
Това помогна на Фера да събере сили.
Сега като гледам и се натъжих и ме кара да плача. Избягвам да гледам определени сцени. Не мога да обясня след 11 год. как ми въздействат отново тия хлапета.😮 Феномен са без да преувеличавам.
Могат да превърнат дори сценарии с дупки и ядосваш да те залепи за екрана!

МехметЯ е мухлю.🤕
Ония кокошки го лъжат както си искат.
Ще чете морал той не се вижда какъв е. Както и чепиков. Толкова грешки ще направят. Накрая ще се осъзнаят ще е късно. Фера ще е няма. Емир ще се разкъсва от болка искайки да умре и да иде при съпругата си.💔💔😭😭
Игра, като звяр. Няма да простим на Фатих бей как съсипа сериала с това абсурдно продължение. Хазал подписа за нов проект това не пречеше да си завърши щастливо танцувайки в парка.
Като мине време да покажат сладко фемирче плод на така изстраданата и истинска любов. Хората си пишат сценарии и продължение заедно с любимците. Има любителка писателка много е добро.
Не го запазих преведено. Като се поразровя в архивите на ОС ще се открие. Феновете по света се молят и мечтаят да се съберат отново и да ги видим с хепи енд.
Може и филм.
Романтик филм или екшън стил Бонд.
Ще е изпипано. Те са един за друг. Като не може в реал ще ни радват на екран.    
Дай Боже да се сбъдне.  🙏🙏💖💖
Само Хазал да не се дърпа и влияе от клюки. Аз също паля фитила като нея.

Между другото Илка е лична стилистка на  Енгин Акюрек  и го стяга за новият му сериал с Демет Йоздемир по Фокс тв. Енгин ще играе мафиот. Досега в такова ампоа не е играл.  
Тя е лична стилистка и на Чачи в реал и сериал. До края на месеца ще приключат с Джентълмен или до януари.

Цвети , Аватар ще го гледаш ли ? Има нова част и много ми хареса тийзъра. С новият олед тв който купихме е истинско цветно удоволствие да гледаш картината.😍

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 13:42 от femmi2

# 598
МехметЯ е мухлю.🤕
Ония кокошки го лъжат както си искат.
Ще чете морал той не се вижда какъв е. Както и чепиков. Толкова грешки ще направят. Накрая ще се осъзнаят ще е късно. Фера ще е няма. Емир ще се разкъсва от болка искайки да умре и да иде при съпругата си.💔💔😭😭
Игра, като звяр. Няма да простим на Фатих бей как съсипа сериала с това абсурдно продължение. Хазал подписа за нов проект това не пречеше да си завърши щастливо танцувайки в парка.
Като мине време да покажат сладко фемирче плод на така изстраданата и истинска любов. Хората си пишат сценарии и продължение заедно с любимците. Има любителка писателка много е добро.
Ееее верно ли убиват героинята на Хазал?!
Еми спирам да го гледам, не ми се гледат такива драми и тъжни финали.
Зарибих се, но този край ме отблъсква и без това трудно го вмествах в програмата си.
Жалко, че така са прецакали хубавото сериалче. Турска му работа. Ами дотук съм.
п.п. Добре, че го написа и добре, че го прочетох навреме, грам не обичам да гледам филми с гадни финали. Няма да си го причиня, дърпам му шалтера! Scream

# 599

В тон със зимата

Мисля , че Токио този път ще познае. И аз така съм се наточила за февруари.
И на нашата улица ще изгрее Слънце:sunny:
След НГ ще пуснат Официален тийзър , постери , реклама и гала вечер . Галата  може и да е ден - два преди премиерата . Чакаме НФ да  обяви кога точно. Останалите два сезона да не ги бавят много.  

Tokyophonline публикува въпроси в неговата история в Instagram, питайки го за сериала Terzi и филма Gentleman.
⃣ Q: Кога ще бъде публикуван Терзи? О: Мисля, че през февруари.
⃣ Q: Кога ще приключат снимките на Gentlemen?? О: Мисля, че тази седмица

Скрит текст:
Скрит текст:

готин колаж от сръбските фенове

Синева , не трябваше да издавам финала като се отплесна с размислите..
Турска му работа и алчност за печалба. Голяма рана ни е това.💔  На финала не се разбира дали умира. Чува се изстрел и следва продължение. Погледите и на двамата говорят без думи. Висш пилотаж са.   Дори Хазал да е подписала за нов проект  можеше да го завършат щастливо. След време Хазал оцени, че не биваше да го прави , защото не и провървя. Фериха си беше с много стабилен рейт. Самата тя го е споделяла. ПЕ го спират поради слаб интерес.
Ще разказвам  ще го изгледаш чрез мен сериалчето  със снимки и гифки.  

Снимки и гифчета от вчерашният епизод.
Ще цитирам част от поста отново

Фера изненада принца и бяха вкъщи готвеха и гледаха филм. После се замеряха с пуканки и гонеха. 😍
Целунаха се като си казаха, че се Обичат.
Знаем  плейбоя как целува и докосва  да ти омекнат колената. 💋
Обичам те  повече от всичко на този свят.♥️
-И аз те обичам дори понякога да не го показвам.💗  
Принца искаше да продължи тя го стопира че е далеч от тия неща.
( Оф това ми е смешно имайки предвид семейството й не е била с мъж. Като се омъжи тогава. ) Емко толкова разбиращ. Свикнал  да има всяка неговата принцеса го промени.
Колкото толерантен да е няма вечно да е. Нормално е да искаш  интимност. Напрежението си казва думата:joy:
Да имаш такъв Аполон пред себе си и да не се възползваш е грехота.Sleeping

KissTwo HeartsCupid

на сутринта се събудиха гушнати и Фера му остави бележка и направи закуска .  

..Не е достатъчно да обичаш човек.......
 Трябва да го разберете ... трябва да живеете живота му ...
дишай с него... понякога чувам това, което не може да се каже.
Не е достатъчно да го намериш... Важно е да не го загубиш.

😭😭♥️ Взе и ръката сложи я върху сърцето си и каза и това е твое. ♥️😭😭💘💘
-Емир трябва да говорим за нещо важно.
-Аз не мога да те гледам в очите докато ти го казвам и затвори очи.  
-Отвори очи  
Гледайки я с толкова любов и принца каза Омъжи се за мен.
Много те обичам♥️🤍
 Фера се свлече на земята и започна да плаче 😭и красавеца не знае какво се случва.
( Хазалка е нежна и хубава с ефирната бяла рокличка.🤍)
- Не мога Емир защо точно сега?
-Кажи нещо Емир?
- Защо Ферия защо не можеш да се омъжиш за мен ?!💔
Не мълчи винаги правиш така. Не положи усилие нито веднъж и не обясняваш. Добре отивай си!

Като режат епизоди е дразнещо докато почне и свърши. Преди не беше така, когато го излъчваха по бтв .
Днес сме с този момент. Принца пак омекна и прости. Ех , тази негова слабост и любов !  

Ферка ще иде при него вечерта и ще каже ,че ще сложи пръстена, когато го заслужи. Сега не може. Ще остане при нея  ще има неприятности, щото мухльото Мехмет ще го вземе без нейно разрешение и подари на оная лисица . Разбира се не знае, че е оригинален и струва към 500 000 т.л. После в яда си Емко ще го фърли в Босфора и Сахер ще остане със зяпната уста  отидОха парите😮🤣😂 Това ще се случи във втори сезон на сериала.

Зад кадър снимките за които писах, че са споделени от Дениз УУр и режисьора

Попаднах на дискусии на сериала . Десетата серия от сериала Фериха е  показан  в Турция на 18 март 2011 г. Рейтинг на епизода 8.19% (-0.06%)
https://my.mail.ru/mail/ihva121/video/ozetsubs/14.html
има ги всички епизоди на руски, но са разпилени.

https://vk.com/topic-58199741_34968703

Сериалът "Кръстих я Фериха" на Мед Япъм е излъчен на 14 януари 2011 г. Никой не е предполагал, че проектът ще успее да завладее не само турската публика, но и останалия свят. За главната роля беше поканен победителят в конкурса, най-добрият модел на Турция Чаатай Улусой. Той беше толкова неподготвен за ролята, че трябваше да бъде озвучен за първите 13 епизода. Няколко месеца след началото на сериала той се превърна в един от най-популярните актьори в Турция и сега уверено се нарежда на първо място по брой хитове в кариерата си сред всички млади актьори в страната. Но първо беше Фериха...

----------------------------------------

Колежките на парти на списание Инстайл
Гизем Караджа е променила прическата.
Каква поза заела.
Хазар след като се раздели със старчока се разхубави. Да си смени спешно стилиста.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 22:43 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт