🧷Terzi/ Шивачът🧷Чаатай Улусой II преди и след II Тема 1

• 30 136
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!

Нашия режисьор Джем Карджъ в русия си период

От сета на Шивачът, от снимките на сезон 2

Вярно е, че съм много против да ям аксесоари на снимачната площадка...

Днешното стори на Джем:

превод от снимката

ПРЕВЪРНЕТЕ
СВЕТА!
ОБРАТЕН
Манхатън да бъде

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 21:41 от cvetansk

# 61

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* /Terzi*  е най-тайнствената и
строго пазена роля на Чаго,
надявам се да ни изненада
 с много страст и еротика
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62
Софи Hug колко е млад на тия снимки. Някой не съм ги и виждала.

И аз на това се надявам жадувам за страст и еротика както само той умее. Nature Fire

Карджъ рус добре че писа че е старо щях да го помисля за ново.

С това последното стори какво иска да каже ?

# 63
Софи, Terzi наистина е обвит в тайнственост, а и на Джем не разрешават да публикува. А той ако знаеш само как обича да показва работния процес и залива с материал от снимачната площадка.

Софиии.. снимките на Чачо като "кьосе" не ги бях виждала и ме разсмяха...

От сета на Terzi

Феми, не знам какво иска да каже с последното стори, може би, че е в Манхатън. Снимката беше на обратно сложена, аз я завъртях

От миналия месец.
С надпис:

Веднъж ме помолиха да паса овце…

# 64
Ко е в Манхатън кой снима проекта ? Пом. режисьора ли ?
Ще е яко да снимат сцени в Манхатън.
Така искам да смени обстановка и среда Чаго.

# 65
Не знам, Феми, нали все пак почиват уикенда. А ако е нещо друго, ще разберем по- късно.
Джем или е снимал преди това за Netflix, или е бил на премиера. Но мисля, че беше снимал за тях, не помня точно.

Снимката е стара

# 66
Здравейте , усеща се есента. Искам само да е лято. Nature High Brightness

В Туитър мернах ново клипче от селското имение и парти. На него се вижда Салих Бадемджи.

# 67
Здравейте!

За следобедно, почти вечерно събуждане...

Феми, ето го "шивашкото" парти, по "тексаски"

и това тук ми хареса...

# 68
Здравейте !

Точно по тексаски е партито ,нещо като панаир. Дали няма да видим Шивача  да язди кон. Много искам ще се изкефя.  Stuck Out Tongue Winking Eye

НФ да ни подгреят с фотосесията или да напишат да имаме още търпение. Не е добре като не правят реклами на това което излъчват.

# 69
Днес 9 г от старта на Медчезир как лети времето....
Пораснали сме...

# 70
Здравейте!

Феми, не знам за кон, ама онзи механичен бик може и да го яхне. И аз искам нещичко да ни дадат, ако ще да е гръб, крак, ръка, та дори и на пръст ще съм доволна. Така се радвам на малкото, което ни слагат, ама може и повече. Феми, ти нали ме бе поправила веднъж, че сериала ще е съвременен, но от това, което виждам ще е точно от 20-те години на миналия век.

Щом Medcezir/ Кварталът на богатите има годишнина, да сложа малко снимки.  

"Кварталът на богатите" е турска тийндрама сериал, излязъл на телевизионния екран през 2013 г., адаптиран по американския сериал „Ориндж Каунти“.

Сюжет:

Яман, който живее в Тозлудере, едно от предградията на Истанбул, винаги се е опитвал да промени съдбата си, като работи усилено, за да спечели добър живот. В деня на рождения ден на брат му Кенан и двамата са арестувани, тъй като брат му откраднал кола от бензиностанция. Същата вечер съдбата на Яман се променя, когато среща Селим Серез, богат адвокат, който му помага да излезе от затвора. Селим вижда Яман като обещаващ млад мъж и му предлага помощта си. Когато майката на Яман го изгонва от къщата си, Яман е принуден да се свърже със Селим и да приеме помощта му. След това отива в къщата на Селим в Алтънкьой, изключителен квартал за висшата класа в Истанбул, и му предлагат работа като градинар за една седмица, както и място за живеене в къщата с басейн извън основната къща. Дори Яман да е наясно, че в реалния живот няма чудеса, той няма друг шанс, освен да премине през тази врата. Носейки тежестта на миналото на плещите си, сред непознати хора, той е изправен пред по-тежък живот от този, който е имал в Тозлудере. В Алтънкьой той среща Мерт, синът на Селим, с когото се сприятелява почти веднага, среща и Мира, младо, красиво и богато момиче, което живее в съседство и в което се влюбва.

Предизвикателства възникват за младия Яман, който се записва в университета Асъм Шекип Kaя заедно с Мира, Мерт и Ейлюл и техните приятели.

Оркун, бившият приятел на Мира, завижда на Яман и му създава проблеми нарочно, за да го премахне от Алтънкьой. Той се присъединява към Хасан, доведения баща на Яман, в този план.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 11:45 от cvetansk

# 71

Такъв шивач* да ти взима мерките.. Joy

# 72
Софи, аз и на шевна машина в ръцете му да съм, ще съм доволна. На вас оставям да ви взема мерките.

# 73

Каква невинна целувка..
така и брат не се целува,какво остава за Чаго
Joy

# 74
Софи, аз и на шевна машина в ръцете му да съм, ще съм доволна. На вас оставям да ви взема мерките.

Цеце,сега ще се бием за шивача ли JoyJoy и аз искам да съм в ръцете му и после ша ни взима мерките и  следва продължение в леглото Stuck Out Tongue Winking Eye

Блогърите писаха за съвременен сериал , ама може да са изменили нещата или да е смесица. Йешилчама беше ретро , сега пак да повтори ?
Аз се надявам на РД на Чаго да пуснат повечко неща ако е на снимки и не почива.

да ни е сладък Обяда с Бонд Yum

колежката на още една сватба кукличка в розово . Heartpulse

Грее , усмихната Smile

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 15:16 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт