🧷Terzi/ Шивачът🧷Чаатай Улусой II преди и след II Тема 1

• 30 148
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Flowers TulipФЕМИ* моля за коментар и подробности,
истина или лъжа..коя е тази Перак,не се съмнявам само
 че ще има много горещи сцени,дано!

# 106
Вместо да го видим на награждаването, в целия му блясък... те ни замазаха очите с един кадър от снимките и то направен от километър разстояние. Хитреци бе, хитреци...

Да сложа и аз един кадър, този е заснет от храстите

О, Софи, едновремено сме писали и сега видях, че пикантерии си ни донесла. Ще чакам Феми или Дени да разяснят

# 107
Вместо да го видим на награждаването, в целия му блясък... те ни замазаха очите с един кадър от снимките и то направен от километър разстояние. Хитреци бе, хитреци...

Да сложа и аз един кадър, този е заснет от храстите

О, Софи, едновремено сме писали и сега видях, че пикантерии си ни донесла. Ще чакам Феми или Дени да разяснят

Цеце , разсмя ме замазана снимка от яхта и снимка от храстите на Терзи Joy
На тази ясно се вижда лицето му .

Софи , вярно е за актрисата . Имаха  флирт в миналото или изобщо не са имали . Папараците ги щракнаха на шезлонг , Берак си беше пийнала и от тогава и викаме шезлонговата. Не се казва Перан . Гугъл смешки превежда и какво са лъгали ?
Аз от кога чакам интрига и да разкара мухата . Да пукне от ревност  не вярвам да има нещо с нея . Не ми харесва , но е добра актриса . Искам пикантерии и вече се започна . Joy Журналята се чудат какво да пишат , неговото име продава . Смели сцени ще има това е НФ нема лабаво .

Цитат
Таблоидът Takvim разкри, че в сериала „Шивач/Терзи” един от партньорите на Cagatay Ulusoy е Беррак Тюзюнатач, с когото се запознава преди 10 години. Те обявиха, че в проекта има много смели сцени, които ужасяват Дуйгу Сарашин. Тя се страхува, че старата страст ще пламне отново, затова устрои сцена на ревност на любимия си. Журналистите толкова бързаха да публикуват новината, че нарекоха Дуйгу не Сарашин, а Ишик. Между другото, Берак се присъедини към актьорския състав преди няколко месеца, така че новината е меко казано закъсняла.

Коментари
Дания Калиновская
Berrak видя във fichipi, супер е. Страстта може да пламне, всичко се случва в живота, 😆въпреки че виждам Чага като някак пасивен, сякаш жените вече не са му особено интересни. Нищо не е избухнало там, просто е партньор.

Цитат
Чакаме стреса  на Дуняша от яхтата или в лозето😁
Joy

Искаме още интриги айде ашкъм.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 15:30 от femmi2

# 108
Цитат
Цеце , разсмя ме замазана снимка от яхта и снимка от храстите на Терзи Joy
На тази ясно се вижда лицето му .
Ще се вижда ясно, Феми, няма как, нали е от храстите, човечеца знаеш ли колко време е стоял и дебнал да отидат да снимат по- близо.

Добре, че поне започнаха с пикантното, че да се позабавляваме.

от Джем

С надпис: През очите на моя дявол..

# 109
На снимката на яхтата толкоз ли не можаха да доближат лицата.
Излагат се и продуцент и НФ.
Искам още интриги.  
Не мисля оная ще сглупи толкоз от ревност. Него не могат да го командват.

Яки снимки от Карджъ с цигарата.

# 110
Flowers TulipФЕМИ* моля за коментар и подробности,
истина или лъжа..коя е тази Перак,не се съмнявам само
 че ще има много горещи сцени,дано!

Ейй, един час търся достоверно инфо за стара връзка на Чаатай и Перак. То такава че е имало, имало е...но всичко е било за едно лято през далечната 2012. Обаче явно е била бурна лятна авнтюра, за да влезе в алиалите на фенската памет и даже да се отбелязва в биографията на мадамата.
https://tvseriali.bg/person/berrak-tuzunatac

Колкото до инфото, възможно е да има нещо вярно. Старите сърбежи не минават лесно, а пък сега нашия вече не е момченце, а здрав, прав мъж. Като гледам от откраднатите снимки на сета, май отново е станал готин и съблазнителен. Всяка нормална жена би се заплеснала по него, особено ако играе в някакви общи горещи сцени. Миии, човещинка е, спомените изплуват Joy Нормално е и Дуйгу да я полазват ледени тръпки по гърба. Кой знае какво е зад стените на дома им?! Възможно е само пред хората да са двойка, но на практика да си живеят като брат и сестра съквартиранти. Още повече подозирам, че при съседите фиктивни бракове и любови са много популярни. Та колко му е всичко да е само театър и цирк.

# 111
Дени и ти ли Перак я пишеш :joy
Някой фенове и пресата го пишат за връзка не е така. Нека се страхува Дуда. Не е поискал не я сменил. Права си кой знае какви са им отношенията. Аз съм коментирала моето усещане за  връзката им в кавички. В шоу бизнеса всичко е възможно.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 20:33 от femmi2

# 112
Дени и ти ли Перак я пишеш :joy
Някой фенове и пресата го пишат за връзка не е така. Нека се страхува Дуда. Не е поискал не я сменил. Права си кой знае какви са им отношенията. Аз съм коментирала моето усещане за така наречената им връзка в кавички.

Перак - Берак няма значение, както ще да се казва. Нашият трябва да е от камък или толкова да е влюбен в Дуйгу, че да остане равнодушен към такава жена. Видях нейни снимки, ами огън е, гори.....Дуйгу има готино тяло, но провинциално излъчне. Тази е като пожар...

Какви стари готни снимки намерих на нашия заради тази мадама...

Не знам защо, но на последната снимка винаги ми е приличал на младия Ален Делон.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 18:54 от DeniAra

# 113
Дени , за мен тя е мъжкарана и няма нежно излъчване.
И точно за това е по вкуса на нашия Joy
Може да остане равнодушен и без да е толкоз влюбен.  
Берак може да хлътне по него. Особено като е красив и съблазнителен.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 20:35 от femmi2

# 114
Дени , за мен тя е мъжкарана и няма нежно излъчване.
И точно за това е по вкуса на нашия Joy
Може да остане равнодушен и без да е толкоз влюбен.  
Тя е от скандалните и няма си усложнява живота. Берак може да хлътне по него .Особено като е красив и съблазнителен.

Кой ти говори за нежност?! Аз не харесвам нежните и миловидни лица. Тази е всичко друго, но не и нежна.
Като я гледам е от "фаталните" жени.
Пали пожари и бяга. Мъжемелачка Joy
Като нищо може да му изцеди соковете и после каквото - такова.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 19:11 от DeniAra

# 115
Още като слагах снимките на актьорите тази мацка ми направи впечатление. Може и да не се вписва в общоприетите критерии за красота, но на мен ми харесва. Има огън в нея.

Сега вече разбирам какво харесва Чачо в жените - тялото. Дори Дуда може да й завиди на тялото.

# 116
Само тяло не става ко не е красива в лицето. 
Мъж е нормално е да гледа женското тяло.
Берк има хубаво тяло и Дуда си я бива. Занимава се с йога.

Берак е мъжемелачка  Чаатай няма да позволи това което стана в миналото. Искам някоя мацка темпераментна за него да го подлуди да му се разтупа сърчицето и ще се промени.
Ако изневери на Дуда банкет шЪ дигнем Joy

Дени , значи Хазал е изключение, щото я харесваш много и е нежна. Тя си има и талант.

# 117

Дени , значи Хазал е изключение, щото я харесваш много и е нежна. Тя си има и талант.

Хазал е друга работа.Тя не е само нежно лице. Хазал има харизма, енергия, заразява с емоция. Щастието и тъгата са ясно изразени на лицето й и могат да се сменят за секунди. Когато трябва може да изглежда фатална и опасна точно толкова добре колкото мила и нежна.

Сега загледах първи епизод на "Между мен и света". Започна много яко и въпреки Деметката, Буура е страхотен. Сериалът явно си заслужава, хареса ми. Ще следя за преведените епизоди. Забелязах, че всички песни са на английски и заедно с атмосферата, сцените, декори и костюми спокойно може да мине за американска продукция. Само турският език приземява гледащия.

# 118
За нейна награда е била Дуда в Измир.
Кой нормален ще гласува за нея ?! Уредена работа.  Баща й е връчил наградата.
Тя мяза на него у физиономията. Хитра и мазна.
Нашият Шивач освен че е бил на снимки за проекта не желае да го снимат заедно с нея и да се обяснява. 

Така е Дени Хазал от фатална може да стане и миловидна. С русо - рижаво беше Огнена жена и секси. Не че сега не е напротив.

За сериала с Демет и Буура и аз го загледах.
Хареса ми каста е добър и заснет качествено.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 21:55 от femmi2

# 119

Аз пак за Дуда защото днес ми излиза инфо за нея..
наградата била за нея,семейството и,
баща и бил кмет на Измир или само
на район от Измир,чудя се какво прави с Чаго и
 защо чак сега се е сетила да ревнува..
Joy

Общи условия

Активация на акаунт