За връзката на колите и каучука изобщо не ми хрумна.
Всъщност изобщо не обърнах внимание каква плантация.За Къмбърбач допусках, че може и в някой филм с погребение да е играл, макар че в този случай въпросът щеше да е неточно зададен. Не знаех отговора и нямах предположение.
-------
Така е за полуострова, и на мен ми направи впечатление. То и езеро дори, ако е по-малко, може да се купи - заедно със земята наоколо. Във всеки случай щом може остров и може очертано просто на терена място, няма никаква причина да не може и полуостров.

-------
Допълвам. И още нещо ми се стори, че сгреши Билалов - каза, че Къмбърбач от ДНК-експертизата научил, че е роднина на краля. Но може аз да не съм разбрала какво каза.
ДНК-експертиза на костите е правена, за да се установи самоличността на намерения скелет, т.е. че това наистина е кралят, чрез сравнение с многобройни, документално установени негови роднини, живеещи днес. Къмбърбач, както и тези въпросни роднини, просто са си знаели, че имат роднинска взърка, близка или далечна, с краля. За Къмбърбач и преди бях чела, че е от известно семейство с добре документирани предци. Така и предположих още снощи - че не от ДНК-експертизата е узнал роднинството си.
Имаше и забавна подробност за ДНК на краля, понеже сега потърсих да прочета повече и това го имаше навсякъде.