Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 156
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Така е. На мен ми бърка в здравето "пенкилер" от painkiller.

# 91
  • Велико Търново
Според мен за Игра на тронове Билалов си я бъзикаше. Разбира се - тя не се усети. Както и не се усети за Биг Бен. А той само дето не ѝ каза отговора. Тези 1500 направо на него да ги дава.

# 92
Много слаби участници.
Чак зачочнах да харесвам Билалов.

# 93
  • Пловдив
Абе, слаби, но и на Николета и бяха гадни въпросите още отначало. Забравих точно кои, но два или три пъти си го мислех на различен въпрос, за пръв път си го помислих още преди 500, вярно, че там пък Билалов здраво я насочи, а тя не се усети.

---
Да, и аз винаги съм мислела, че протагонист и главен герой са синоними, а не "обикновено".

# 94
Ех, нали знаете как е с чуждите думи. Понякога ги виждат написани без да са чули как се произнасят и те навлизат в българския език не с правилното произношение на чуждия език. Например, в българския език е прието да се казва "оревоар", а в руския - "оревуар", което сигурно е правилното произношение. Какво ще кажете за Васко да Гама и Вашку да Гама?

Т.е. ти продължаваш да твърдиш, че на френски се пишат goufrer и goufrette?
Може ли скрийншот на въпросния речник, щом дори на Ларус не вярваш?

# 95
  • Пловдив
Хариса има понякога в Лидл, аз само там съм го чувала, но не бях сигурна дали сосът не беше нещо с подобно звучене, а това да е някое от другите. "Кралица на Йордания" не значи непременно име, та да е с главна буква, може теоретично да е титла в тази държава. А обсидиан и аз нямах представа какво е (е, знам, че е камък някакъв), единствено с изключване на гранита, кехлибара и кое беше третото...

# 96
Стига, де, не сте ли виждали бижута с обсидиан? Даже аз имам такива обеци, хем не си падам особено по дрънкулките.
Мрамор и гранит са вид скали, кехлибарът е вкаменена смола, за вкаменено стъкло остава само обсидиан.
А който чете или гледа фентъзита, знае, че от него се правят ритуалните ножове. Simple Smile

# 97
Миналата година една не знаеше как изглежда рубинът, така че обсидианът е с повишена сложност.
Иначе аз имам всякакви минерали у нас.

# 98
А, да, в сравнение с рубина наистина е с повишена трудност. Simple Smile

# 99
  • Пловдив
Ми не съм, Сийке. Имам с други камъни, с такова нямам. Sunglasses
За останалите три - нали същото казах.

# 100
  • Русе
Според мен за Игра на тронове Билалов си я бъзикаше. Разбира се - тя не се усети. Както и не се усети за Биг Бен. А той само дето не ѝ каза отговора. Тези 1500 направо на него да ги дава.

Аз подозирам, че девойката не знае какво е Биг Бен. Помислих си, че Билалов ще я попита, но той не е лош човек, сигурно и той си помисли същото. Smile

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 20:00 от евпетра

# 101
  • София
Ами явно не знаеше, нямам обяснение иначе как не се сети.

# 102
Запис. И аз се изненадах как това момиче не знаеше за Биг Бен, но вече е минало. Ще ми е интересно какви участници ще има в бъдеще. Simple Smile

# 103
Въпроса за елементите в тялото беше супер лисен, че и за сума 5000 лв.

# 104
Ох, тази пък не е чувала за наполеонка.

Общи условия

Активация на акаунт