💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 007
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 035
Фейгин не го е приела лично, но вчера на съвета имах чувството, че ще ревне.. Сега на синхрона, пак, че даже и сълзи имаше.. Е?!

# 1 036
Само аз ли не разбирам цялата драматизация, която прави Вики? Да, силна си и да, ти си човек дето има много голям шанс да се върне.

Също и за Алекс. Разбирам, че е млада и емоционална, но е толкова разстроена като каже "Те не ме смятат за слаба", ами реално сравнено с останалите, не си Херкулес.

В това шоу явно доста хора нямат реална представа за възможностите си и полезното си действие за отбора.

# 1 037
  • София
Добре де, имаше договорки и  те не им пречат, а това,че един играч пази друг играч ги дразни.

# 1 038
Разбирам донякъде реакцията на Виктория, но за спортист, губил достатъчно много мачове през кариерата си реакцията и ми идва малко в повече. Не очаквах от нея да го приеме толкова лично и да не иска да го обсъжда с племето.

# 1 039
  • earth
Волейболистката с този грим, физиономии и тон е като лелка.

# 1 040
  • Пловдив
Виктория може да си е в правото си, но и в правото си е Александра да плаче . Цялото напрежение в отбора го донесе реакцията на Вики. Не бива така.

# 1 041
  • London
Айдеее.. и  двете вече са на мнение, че предимството ги е спасило.
Принципно без него можеха и да са на съвет все пак ....както и да го погледнем не тръгнаха с равен старт и можеха не да го загубят, ми двойно по-назад да са без него. Факт!

# 1 042
Според мен Виктория наистина прекалява малко. Еми не е приятно ама това е играта
А пък Илиян ме дразни все повече-щял да помага на Цецо да се отдели от Вики

А на Джаферович все Филип и е в устата

# 1 043
Разбирам донякъде реакцията на Виктория, но за спортист, губил достатъчно много мачове през кариерата си реакцията и ми идва малко в повече. Не очаквах от нея да го приеме толкова лично и да не иска да го обсъжда с племето.

Точно това е мега странно. Аз съм била в група, вярно не волейболна, беше танцувална и знам от опит, че ако тия неща не се осъждат става все по-зле и по-зле с времето. Как така няма да го обсъждаш? Разяснете неща. Накрая ще излязат на арената и това ще им изиграе лоша шега.

# 1 044
  • Пловдив
Емоционалната интелигентност на Вики е доста ниска.
Много мразя такива драматизми. Това е игра и ако има самочувствието, че е много добра, щеше да се радва, че ще спечели някой грош.

# 1 045
Нарочно са търсили кухи лейки , да може мама кобра да ги води за носа по- лесно.

# 1 046
Разбирам Виктория. Доказа се неведнъж- повтарям се, знам. Играе отборно и изведнъж- неотборна  постъпка. Адски неприятно е това момче и физиономиите, които прави. Виктория е права- няма какво да обсъждат и да й мънкат, те ясно показаха  отношение. Сигурна съм, че другите отбори ще са УТФ?
П.с, моля който не е съгласен с моето мнение, да ме подмине, да не задълбаваме излишно в този спор права ли е Вики или не ( като разбира се и вие напишете мнението си), че ще оспамим иначе хубавата тема. Simple Smile

# 1 047
За цялото напрежение виновен е само Илиян. Направи интригата и сега гледа сеир, злорадства и продължава да провокира. Алекс е детенце, жалко, че я използва по този начин. Вики е права - според мен е разбрала за заговора

# 1 048
  • London

Точно това е мега странно. Аз съм била в група, вярно не волейболна, беше танцувална и знам от опит, че ако тия неща не се осъждат става все по-зле и по-зле с времето. Как така няма да го обсъждаш? Разяснете неща. Накрая ще излязат на арената и това ще им изиграе лоша шега.
Ще й мине ...подпалила е. А като е така изчакваш човека да му премине ...

# 1 049
Бихте ли ми казали защо са я номинирали? Заспах снощи и не го изгледах. Беше ми любимка , но сега я виждам в друга светлина. Много злоба има в нея.

Общи условия

Активация на акаунт