💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 023
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 050
Виктория не ме дразни. В правото си е. Защо я номинираха всъщност? Сигурно съм пропуснала тази част вчера, но тя е силен играч и покрай “коварните” планове на г*йчо е номинирана

Уж, причината бе да изравнят гласовете между нея и Алекс и реално уж да се гласува и за Цецо, та той като истински капитан да се жертва за нея и да иде той на елиминации. Някакви сметки без кръчмар бяха. Но според мен Илиянчо опита да спаси собственото си дупе. Както го каза като бяха на реката - "Ние сме младите и първо нас ще погнат". Факт, че това че той не може да цепи дърва доста ги забави, но интересно как никой не го посочи като евентуална причина.

# 1 051
  • София
Напрегна ме вече много Виктория. Аз разбирам, че е неприятно да си на номинации. Но тя е спортист. Би трябвало малко по-твърдо да приема разочарованията... А пък това връткане и айде чао... не знам...
Абе нещо един по един започнаха да ме разочароват участниците.
Не знам вече докъде ще я докарат.

# 1 052
Някой говореше за социални умения. В отбора на сините (аз отново мисля, че Виктория се държи абсолютно нормално), освен нея и Цветан, както и Касим, всички останали са ниво детска градина. Положението хич не е розово. Наистина са вкарали някакви хора, които нямат и понятие какво означава да си сред хора. Леле, млади хора, а мислене като на деца.
Абе не е лесно да си сред такива хора, могат яко да издразнят с нивото си. Да си спомним Юлиян, момчето не винаги успяваше да изтрае.
В жълтия отбор пък Евгения вече е сложила царската корона.

# 1 053
  • София
Виктория е нелогична - искала да са откровени до болка, но отказва да обсъдят нещата. Като я питаха защо и тя не е казала нищо преди номинациите - била искала да види другите как ще реагират. Ами може и тези други да са искали същото. Има право да се обижда, но смятам, че силно прекали с цупенето и отказа да се разберат.

# 1 054
Скроиха и вече шапката на Илина, мдам Simple Smile

# 1 055
  • София
На страната съм на коалицията на Илиян, защото не мисля, че някой дължи на друг да му съобщава преди да го номинира или да се оправдава извън Съвета, но не съм съгласна с думите му, че Виктория е "изпозлвала женския си чар", за да оплете Цветан. Тези думи ги чувам за всяка втора жена в риалити формат, големите доминиращи злодейки и милите мъже - безпомощни. В нито един момент не съм видяла тя активно да съблазнява Цветан, той просто я хареса още докато я гледаше на арената и понякога това се случва и няма нищо лошо, но не мсиля, че тя прави, каквото и да е с цел "да го омагьоса". Понякога просто не можеше да контролираш на кого симпатизираш или кого харесваш. Да не ви връщам на Елизабет от миналия сезон, но тя използва много повече тактики на "съблазняване", да речем, и нямаше същия ефект. Според мен Цветан има право да се чувства, както си иска, без да трябва да виним някого за нещо.

От племето на "Безстрашните" Илина може би ще е първата номинирана.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 13:19 от La Vikinga

# 1 056
  • София
Разбирам донякъде реакцията на Виктория, но за спортист, губил достатъчно много мачове през кариерата си реакцията и ми идва малко в повече. Не очаквах от нея да го приеме толкова лично и да не иска да го обсъжда с племето.
Е, не тя предизвика продължението, а те. Заговорничат, но и изискват обяснение, защо е недоволна... Изненадата за нея е доста голяма /ние също се изненадахме/, защото в племе в което цареше зверска хармония и стиковане, изведнъж номинират един от добрите играчи, а не дървосекача, например...
А и иска ми се да видя неговата реакция при евентуална /всъщност неизбежна/ номинация . На Фейгин вече я видяхме.

# 1 057
  • Другата България
Джаферович: "Ние трите, които сме силни".
Оффффф.
Искам  Жени и художничката в един отбор.

# 1 058
Илина се чудя на кого ми прилича, може би на Натали Трифонова.

# 1 059
  • София
Защо всички все скачат с бутонките?  С бутонки не бяха ли футболистите?

# 1 060
Ми да си реве Алекс, тя с друго не може да помогне.  Ако не пречи играта на ръста... а, обикновено са такива...
Виктория е права, и аз щях да реагирам така. Право куме в очи! Моделчо ще помага на Цветан да се осъзнае!
Браво на Велислава/ако не се лъжа за името/!  Нека най- добрият да победи!

# 1 061
Изобщо не мога да си представя да вляза в отношения с подобни хора, камо ли да заема някаква страна. Не може да се издържи понякога - гледаш и се чудиш на какво отгоре се държат така. Макар, че в нашата действителност точно такива калинки ти каляват нервите.

# 1 062
Това нов регламент ли е?
Защо имам спомен, че миналата година участваха и трите племена в двете номинационни битки?

# 1 063
Жени да не скъса стълбата 🤣

# 1 064
Илиян много хляб има да яде, трябва доста да се учи от кака си Евгения как ловко пусна Илина по пързалката

Общи условия

Активация на акаунт