💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 69 202
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Звезда и пъзел? Joy
ЖДНБ!
Май само с мускули не става.
И на Жени със стратегията.

# 136
  • София
Браво на Касим. Чудех се дали не е някой самохвалко, но ги отвя.

# 137
Май Жени наистина ще да се е вталила, ако са на реката

# 138
Този син отбор май ще се окаже готин с това, че именно всеки  е  значим със собствената си дарба. Не е нужно да си горила или стандартен  трениран спортист, за да си добър, ако си добър в отбора си.

# 139
  • Вестерос
Мерси за темата, ще гледам утре на запис

# 140
  • София
...
Много ще се изкефя ако сините стартират в резиденцията ..ще са голяма изненада за всички дори за форума😂 
И аз. 😂
Кеф!!!

# 141
Значи много симпатизирам на жълтите мъже, но Женя ме дразни. Какво и пречат ръкавиците та чак и за това дава нареждане.
Само заради нея няма да ме е яд ако паднат

# 142
  • Sunshine state
Ах, как се кефя, не е истина! Браво на Каси!
Само заради Женя не подкрепям жълтите.

# 143
Виктория прилича на Дария Симеонова.
На Зорница гласът е отвратителен, физиономията малко като леличка. Нещо не ми допада, а няма причина.
Мирела я дадоха току-що в реклама на Кауфланд.

# 144
Тъпи решения на Жени под напрежение, които ще ѝ изядат главата ... Сините се справиха точно Геройски.

# 145
  • Някъде в Европа...
Жълтите отидат ли на реката и ще има женски бой сигурно 😂, започнат от Жени...

# 146
  • София
Браво на сините и Касим.

# 147
  • София
Добре..Касим си заслужи лавровия венец, радвам се за сините, симпатични са ми. Даже и шантавата плацента изглеждаше полезна с темпото, което налагаше. Grinning А дребничкото момиче, Мани ли беше, се представя чудесно.

Червените май са новите жълти. Сила колкото щеш, ама на горния етаж...

# 148
Много се радвам за сините. Дано пратят на съвет и някое от другите две племена. Браво! Много са ми симпатични!

# 149
Този син отбор май ще се окаже готин с това, че именно всеки  е  значим със собствената си дарба. Не е нужно да си горила или стандартен  трениран спортист, за да си добър, ако си добър в отбора си.
да, но като стане по-индивидуална играта, имам чувството че ще е по-сложно (ако продуцентите не се намесят разбира се Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт