💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 730
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 455
Тези грошове могат да се използват за гласове и имунитет. В края на играта са решаващи. Имам спомен, че си купиха и храна сестрите от по-миналия сезон.
Кроманьонката 😁 Вики, много се смях. Но на мен ми прилича на жената от Аватар. Хем е и синя.

# 1 456
Генчо не събра смелост да се изяви като първи лидер. Искаше да изчака и опипа обстановката. Въпреки това,  не можа да преглътне водачеството на друг и не спря да саботира отстрани. И двамата с Куков са ми един дол дренки , единия- по прикрит просто, и обран. Те двамата са ми антигероите от Непобедимите, за сега Елица е моят фаворит в групата.
Жълти. Винаги съм за женската коалиция от чиста женска солидарност. Ако имаше в групата едни злобни мъже които се мъчат да изгонят жените- щях да подкрепям с две ръце Джеферович, а то две мушици дошли да играят и дават всичко от себе си - в случая буквално ролите са разменени . Ще симпатизирам на мъжката част. Виж ако беше Женя срещу Гената и Куков , може би там щеше да има интересна схватка. Което не пречи да се случи в бъдеще
При сините Вики ми изпадна в дъното на класациятаОще като я видях и писах как очаквам от нея конфликти, не ме разочарова още на пъри дни. Принципно съм за силните (тя силата не им е подарена , трудили са се за нея) и съм против хитреещите слабаци , но в момента Виктория е най-безполезният човек за групата. Силата на сините е само в обединението и допълването при хитра стратегия . Виктория ще пречи на това сработване , за мен е излишна напълно , дори е гредата в отбора- дано не съм права и изблика и е само емоционален и не го подкрепи с действия
Резерветата. Алекса доста ми допада- открита душа - хем е възпитан и прави комплименти на нацията чийто гост е, хем съвсем тъпотиите ни  не ги спестява, не спестява и своите . Аз съм каза безработен геймър- всяка нормална жена би избягала с 200. Без оправдания , директно си казва. Подготвен физически Той , учителя и русолявия (нямам мнение за него , харесва ми чисто физически) да останат . Двете мацки могат да си ходят , 5 човека, май бяха повече ,някой невзрачен ми се губи

# 1 457
Дяволче,
надали някой е смятал Александра за недостатъчно подготвена, просто играта и в отборните битки беше доста вяла досега. Дали и трябва повече време да загрее и намери в себе си необходимия хъс, или самостоятелно и се получава по-добре, не зная, но е факт, че видяхме съвсем различно момиче на битките снощи. Адмирации за усилията, заслужава ги, но това съвсем не означава, че е намерила мястото си в отбора. Дано успее, защото е добро и мило момиче, може би твърде добро за такъв формат.
 Досега не съм коментирала Генчо,  но за него имам много резерви още от визитката. Татусите му /конкретно неговите, а не татусите по принцип/ ми говорят повече от него самия. Стоя далеч от такива хора, без да навлизам в подробности и ненужно дълбоки води.
Илина се представи достойно, браво на момичето. Един от малкото участници, който ще излезе без натрупани негативи.

# 1 458
Илина се представи достойно, браво на момичето. Един от малкото участници, който ще излезе без натрупани негативи.
Напълно споделям написаното.

Интересна анкета.
За мен лично на арената се открояват ярко няколко човека - Гого, Елица, Филип и Мани. Към тях добавих и Алекса, който въпреки провала си в битката за допълване на племената остава с много сериозна физическа подготовка. Като за основни фаворити за победата лично аз смятам първите трима, в точно този ред.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 10:56 от Bengun

# 1 459
Снощи Димо каза на Илина след играта буквално- ти нямаше никакъв шанс. Е, къде е интригата тук, само като видиш играта и да знаеш, че е избрана специално за единия участник.

# 1 460

Друг въпрос е, че "Тебе ще те номинирам, защото не те харесвам!" след шести клас вече не се говори така.

Точно, не се говори така, а се вият разни приказки за "силен играч и вярваме, че ще победиш", но иначе се действа и гласува точно по същия принцип Simple Smile

# 1 461
  • Дубай
Виктория я харесах,но след снощните глупости къде наприказва ми падна в очите.А бе, за ква се мисли,ще отмъщава,сваля маски къде хварчи тая девойка не  ,че подкрепям Илиян ,но всеки е свободен да прави кво иска и не е длъжен на никого.
Фейгин ми се издигна в очите снощи,не очаквах такава игра, браво!Не е лошо и в отборните игри да се раздава така, на макс,че там е много заспала и нищо не прави.
Куков е един балон,но Генчо и той по нищо не му отстъпва.Момчето,говоря за Куков искаше да разискват къде са им грешките, и къде добрите страни, в което няма нищо  лошо, но....
Грошовете са ценни,могат да си купят гласове и храна занапред в предаването.
Илина се представи добре,но наистина Виктория е по силната в този случай.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 11:09 от I.V

# 1 462
Виктория се държи като невротичка.
Това е толкова отблъскващо за мъжете, че не знам Цецо дали няма да изстине към нея. Стори ми се, че усетих лееко отдръпване. Грозно нещо е агресивна жена. Ама пък такива благички като Цецо обикновено на такива нервни се натрисат.

# 1 463
  • София
Виктория яко се изложи в епизода. Още след съвета ми стана неприятна, ама вчера направо изби рибата. Въпреки, че не се кефя на моделчето, се надявам да я номинира до откат. Изключително неприятна личност, която си мисли, че света се върти около нея и всички са й длъжни. За сеира обаче ще гледат да я държат повечко.

Не съм фен на Фифо засега, но вчера ми направи много добро впечатление. Обра се доста. Ако продължава така, има шанс да бутне Джеферович, защото каквато и да е тя, добре е омотала всичко останали в отбора, и той ще трябва да се бори с хитрост за мястото си, понеже от тази ситуация само с физически умения няма да излезе. Следя с интерес развитието при жълтите.

Червените като цяло са ми безинтересни, но Куков е доста неадекватен и няма много връзка с реалността. Вероятен номиниран е, ако загубят червените, но са ми толкова скучни, че не мога да се развълнувам за каквото и да е развитие при тях.

# 1 464
Играта си беше точно така нагласена, като за Фейгин. Вятър повее и ... Фейгин втораааа.
А, сега стратезите да помислят, че ако играта е нагласена, пък Виктория и Фифо бяха спечелили?
Каква щеше да е втората игра между Илина и Фейгин?
Влачене на кану и 20 кг верига? И съм сигурна, че пак щеше да е нагласена!
Ако отпаднат Вики и Цецо, искам да видя как Моделчо влачи, качва на раменете си хора
и се бъхти до прималяване за да е полезен в и за племето.
А, другите да примигват и го гледат състрадателно, защото е силен и герой Simple Smile

# 1 465
  • Другата България
Елица и Фифо. Това са моите фаворити и любимци за момента. Към тях бих прибавила Алекса и Мирослава. Както вече казах, от Мирослава се очакваше да е мрънкалото на сезона, обаче до момента тя се държи много обрано, не мрънка, не врънка, не влиза в конфликти, пое отговорност за загубата, въпреки, че тази загуба беше споделена с Куков, който вместо да си го признае, навири нос още повече. В игрите се бори наравно с останалите спортисти, и “спортисти„, за момента нямам какво отрицателно да напиша за нея. От резервите вероятно някой от мъжете ще ми стане симпатичен, защото имат потенциал и останалите трима, но за момента много малко ги дават тях, че да имам база за мнение.
Отрицателните са ясни - Евгения, Куков и Илиян водят класацията в трите племена. Личната ми такава. Следват ги Генчо, Звезда, и учудващо и за самата мен - Михаела. Голямо разочарование се оказа това момиче, такава заявка даде, досега е единствено вярното кученце на Женята. Едното от двете. Разочарована съм и от Лефтеров и Валери, от Виктория пък съвсем, особено след снощния епизод. Дано се реабилитират с течение на времето.
Забравих - много приятно впечатление оставя Фейгин, що се отнася до манталитет и възпитание. Да, вяла, меланхолична, без живец в себе си, обаче много чувствителна и възпитана млада дама. Браво. Дано не ме разочарова.

# 1 466
  • earth
За романтичните проспекти на Виктория:
В България има около 30 хиляди мъже между 30 и 50г, които са 188см и нагоре. 1% от мъжете биха търпяли нейния характер (тук може да спорим за %-те). Остават 300 мъже.

Ако елиминираме обвързаните, тези които тя не би харесала (грозни, глупави, бедни) и тези, които не биха я харесали по други причини освен характера и, остават сигурно десетина подходящи, 2-3 от тях в София. Дали ще се намерят Simple Smile

# 1 467
Не мисля, че продукцията ще премахне олимпиец от първата елиминация. Малко пооправиха имиджа на нашата топ фигуристка, която дремеше по площадките и се опитваше да се впише в интрига. Според мен, момичето ще излезе по някакъв предлог, абсолютно обоснован. Надявам се Александра малко да се научи, че отвъд ледената пързалка също има свят и той не е толкова лош. Абсолютно добронамерено пиша.
Виктория не ме е разочаровала, не я познавам, но тя е противоположността на Александра - свикнала е в отбор, индивидуалната игра й куца. Така го виждам, не е в отбора, че да приказва каквото й е на сърце срещу противника.
Две момичета в две противоположни страни. Хубаво е, че са се записали в подобна игра, само ще им е от полза.
Евгения изобщо съобразявала ли е къде праща Филип? Илина е единият противник, а от синия отбор е много малка вероятността да пратят силен играч, който може да го елиминира. Ако разчита на факта да го разтърси емоционално - той е бил резерва, вече е минал през подобни емоции. Пък и изглежда доста инатлив. Не мисля, че Евгения е титан на мисълта, как да се изкажа ми е трудно.
Много ми се иска да видя и други играчи, преди да са се изнервили.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 13:20 от Анонимен

# 1 468
  • Другата България
За женските коалиции да кажа нещичко. Много относително понятие е това. Особено с лидер Евгения Джаферович в такава коалиция.
Която и в “Сървайвър“ не се показа като особен фен на женските коалиции. Затуй е малко.....как да кажа, необичайно точно тя да се опитва да манипулира зрителите с това разделение мъже/жени, още повече тези, които сме я гледали и нея, и съпругът ѝ в ТВ формати. Та него именно жена го “донесе“ на гръб до финала, Йори обираше негативите и му пазеше ....всички части, докато той с почти мишкуване вървеше напред и оставаше в сянка. И сега Женята седнала да говори за женска коалиция....всъщност защо не, ама ако някак мъжете в племето бяха едни наперени, отворени, нахални, арогантни, претенциозни - като Куков и Генчо. Ами ако ѝ беше в обсега моделчето, което се съюзява и то с жени, ама срещу по-“старите“, в която категория е и въпросната дружинна? На нея специално ѝ поднесоха на тепсия възможно най-кротките мъже във формата, за момента безгласни букви, и затова и докато не дойде Фифо от нея не се чу нищо за ЖЕНСКА коалиция. Появи се той, тя видя опасността и веднага запя някакъв изтъркан рефрен за неоправданите жени, дето все мъжете им се налагали и те видиш ли, оставали на заден план.
Ниска топка, Евгения, подценяваш зрителите, те не са на нивото на верните кученца на по 20-29 години, които не са те гледали в Сървайвър и теб, и Ванята. Трудно се кълве на Джаферовска стръв, вече. С нетърпение очаквам момента, в който именно тя ще “резне въжето“ на едно от момичетата около себе си. Но първо разбира се, ще се опита да го направи с мъжете, защото именно - женската коалиция и неоправданите жени трябва да се подкрепят....Joy а всъщност първо трудното, после лесното, докато накрая не остане сама на финалната права. Което е и целта ѝ.

# 1 469
Валери снощи сподели, че е грешка да се рискува играч като Филип на сегашния етап, пращайки го на елиминация
Значи горе долу се усеща накъде вървят нещата.
Силно се надявам да събере смелост и да се опълчи.

Общи условия

Активация на акаунт