💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 746
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 15
  • London
Елица е мойта зодия. Вече почвам да се убеждавам, че ще прави много цирк там.🤣

# 16
Благодаря за новата тема и най-вече за информацията за участниците. Не гледах първи епизод и ми е много полезна.
Записвам се с една снимка, макар че вероятно сте попаднали във нея на страницата на предаването. От коментарите:

Скрит текст:
в личния профил и от малкия екран Stuck Out Tongue Winking Eye

ужаст XD сори ама ако тая лелка е на 42, аз съм на 25 Grinning

# 17
  • София
Симпатизирам на Безстрашните и ги искам в резиденцията, Супергероите в стопанството, а червените на реката. Смятам също, че съставът на сините ще се позапълни с резерви.

# 18
И аз искам сини изненади.

# 19
Много съм впечатлена от Виктория. Мисля, че е участник, който ще затрудни продукцията в интригите, защото ми изглежда доста спокоен, уравновесен участник. Е, продуцентите винаги могат да изкарат човек от кожата, но това момиче е боец. Предполагам, че не спортът е разковничето, сигурно оказва влияние, но просто е характер и куп обстоятелства. Заради такива участници бих избрала дадено реалити. Ще се радвам да се опази от клопки и да стигне напред. За плуването не знам, там го пропуснах, но видях как разбива плочата, реди пъзела, игра с топчето. Просто игра, показа мотивация, увереност.
Радвам се, че попадна в този отбор, тук на пръв прочит са добри момчета и момичета и при правилна стратегия, може да оцелее и да стигне напред, без да попада в нелепи ситуации и да си троши нервите.

# 20
  • Буркина Фасо
Ако победител този сезон е жена, нека да е Елица - в унисон с предишните смотани/дразнещи победители Smiley
тя пък въобще не е дразнеща Smiley
не искам времето за предаване да е запълнено от ревли. има турски сериали подходящи за това.

# 21
 Рейтингът на Фермата ми намирисва яко. Освен пенсионери(нищо лично, мили родители) не знам кой го гледа.. Толкова е патетично бабешко, че нямам думи. 
Иначе има силни женски образи в Игри на волята и ще е доста силен сеозон. Надявам се по-малко Шушу-мушу и повече игри с чест. А да, и по-малко нагласени игри, моля!!

# 22
Нещо ми счу по новините,че Нова са разбили рейтингите събота и неделя вечер 😂,некви 37% ,не разбрах повече. Почти всички мои познати гледат ИВ.

# 23
  • Където морето целува небето...
И около мен всички гледат ИВ. Фермата вече почти никой не гледа. Аз миналия сезон върнах 3-4 епизода и бях до там, този изобщо няма и да връщам. А преди ми беше любима, но и там минаха много на Биг Брадърското.
Настройвам се за яка битка довечера и Безстрашни на резиденция.

# 24
  • Sunshine state
И при нас е така - фермата почти не се гледа за сметка на игрите. Особено пък тази година със старите участници. Гледам и двете предавания предимно на запис, но първо винаги си пускам игрите. Не знам как са докарали по-голям рейтинг от тях. 🤷🏼♀
Веска е ярък пример за това, че слаб не означава хубав. Само като й видя отпуснатата и набръчкана кожа по колената и после преминем към лицето и тръпки ме побиват.

# 25
Днес успях да изгледам вчерашният еп. нова плей нещо ..а?
бяха го качили на 2ч. и опаа изчезна 2част. намерих я из нета
Много ще се изкефя ако сините стартират в резиденцията ..ще са голяма изненада за всички дори за форума😂 

# 26
  • Sofia
Нещо ми счу по новините,че Нова са разбили рейтингите събота и неделя вечер 😂,некви 37% ,не разбрах повече. Почти всички мои познати гледат ИВ.
И аз току-що го чух по новините.

# 27
Запис в темата. Интересни анкети. Повече ми харесват от предишните сезони.

# 28
  • Стара Загора
Запис в темата. Интересни анкети. Повече ми харесват от предишните сезони.
Предишните сезони бяха чисто заяждане и окачествяване на гласуващите с различно мнение от това на пускащият анкетата.

# 29
  • София
...
Много ще се изкефя ако сините стартират в резиденцията ..ще са голяма изненада за всички дори за форума😂 
И аз. 😂

Общи условия

Активация на акаунт