💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 816
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Защо ги няма всички участници в анкетата?  Simple Smile
Аз, например симпатизирам и на Мирослава, освен на Елица, Филип и Алекса...

# 1 516
Наново изгледах епизода да рзбера какво толкова скандално и разочароващо е казала Виктория и нищо такова не видях. Все забравям, че вече живеем в свят на тънкообидни нежни душички, които все нещо ги обижда и засяга, но се толерират подлизурковци и интриганти. Филип засега ми е фаворит, Виктория и Касим са ми ок. Засега никой не ме дразни особено, нито ме разочарова.

# 1 517
Ако следим действията и сценария то тези , които сега ни се представят активно по-нататък в играта няма да ги има. Изчерпват ги един по едни и по пързалката... За Виктория- сложно е развитието на жените във волейбола. Често са подбирани по роднински, а не заради качества. Тя е израстнала в определена среда. Изградила си е характер. Но не като този на Илиян, който разиграва в главата си адвокатски сценарий. Тя си е точно жената воин, таран. Не я мисля за мъж. Жената си е хубава и със сигурност няма да и е трудно да си намери приятел. И то в страната, в която работи, където местните са малко като крави. Чудно ми е защо тук така е намразена. Приказва. Трябва да изпусне парата, защото се чувства несправедливо подведена. Цецо с тези милозливи физиономиики не е най-добър приятел за ситуацията. Вики би имала много полза от Велислава да я разприказва и успокои. Но Вики не познава този тип хора и си търси "спортиста". Веднъж пътувах в самолет с волейболен отбор жени на Хърватска. Бяха толкова неуравновесени, че всеки искаше да си слуша телефона без слушалки. Пълна какафония. Като помолих стюарда да им направи забележка се разкрещяха, че никога не са им искали слушалки... Да не забравя, че един от аргументите за изгонването на Илина беше, че пере??? Ами някои така сме свикнали, да не воним. И ако водата е кът- можеха да поговорят с нея и да се разберат спокойно. Иначе е просто за международен виц.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 18:06 от victoria vassileva

# 1 518
Млади, способни момичета, ще се научат. Не си пропиляват живота в глупости. Надявам се, че ще се преборят с Илиянчовци, Евгении. Представяли са страната ни, значи са го заслужили, дано се надграждат.
Велислава ми е следващият играч, който отписвам. Не мисля, че запази неутралитет и направи нещо за спиране на конфликта. Напротив, намеси се в много неподходящ момент. Мани направи много добре с Александра - даде й увереност, успокои я. А Велислава, за мен недостатъчно съобразителна жена, искам да бъда по-пряка, ама хайде, запали огъня малко преди битката, даже го разпалваше. Жената това умее, това прави. Има ли други качества? Във визитката с какво се похвали? Искам даже тя да си тръгне по-рано и от Илиян. Младежът поне се държи в битките.

# 1 519
viktoria vassileva,
не бих казала, че е мразена, по-скоро поведението и не съответства на формата. Липсват и задръжки и изкарва навън всяка мисъл, която премине през главата и. Всъщност,  това е основната разлика - тя изразява гласно онова, което мнозина мислят, но премълчават.  Ако можем да надникнем в мислите на Илиан, Куков или Генчо, вероятно ще сметнем Виктория за кротко агне на полянка.
Амазонка е, но много си личи професионалното изкривяване.  Дето се вика - можеш да извадиш момичето от спорта, но спорта, от момичето - не. Въпросът е дали има желание и воля да се адаптира, защото няма да оцелее дълго по този начин, а ще е жалко,  лично аз бих искала да я гледам още в игрите но доста по-обрана и балансирана.

# 1 520
  • USA
Според мен всеки, който се меси в избора на друг, прави коалиции , всякакви договорки, уговорки, трябва да бъде автоматично номиниран. Тогава ще се замислят разни змии и лисугери, дали да се сдружават.

Има два вида игра - физическата(терен) и стратегическата(коалиции).Ако махнеш едната част,то тогава каква красива игра ще гледаме? Абсурд. За мен това са два равностойни елемента.

# 1 521

Идеята на коалицията е да имаш доверени хора, с различни умения и качества.
Ако просто събереш произволни хора си обречен такава коалиция да се провали, на мен ми се струва малко, че така е събрана т.нар женска коалиция при Безстрашните.
Аз лично ако играя бих се абстрахирал от пола и бих искал да играя просто с адекватни хора, на които може да се доверя.
Другото опасно в случая е, че не мисля, че е най-разумното да гониш най-силовите играчи в ранен етап - да играта е индивидуална, но Игри на Волята е доста физически ориентирана игра и т.нар. танкове са ти нужни до определен етап от играта.

Споделям мнението на сто процента. Въпросът е,че четвърта поредна година чакаме да се случи такава коалиция. Направена с мисъл, а не по принуда.
Ама повечето влизат за своите пет минути слава и егото им ги проваля бързо.
Ще изчакам да видя дали Евгения ще успее да си види грешките. Играта е в началото и може да се случат много неща. Много се надявам и на някои от резервите да раздвижат малко отборите и по точно определени участници от тях. Но все пак да не забравяме, че последната дума има Продукцията.

# 1 522
Вики ги заплашваше много грозно. Не и отива на младостта да е толкова груба.

На мен Валери ми е най-симпатичен, много добре възпитано момче и много сърцат в игрите.
Аз мисля с Женя, не трябва директна конфронтация, има и други по-финни начини да я пуснат по пързалката.

# 1 523
  • USA
Не ти трябват хора с умения,за да си направиш твоя коалиция.
Това,което ти трябва е само гласа им. Laughing
При номинации се броят гласовете,а не това кой колко може да скача,носи и балансира.

Илиян затова ми харесва,още от първия ден се ориентира къде и с кой може да пробие.Гейчо бил,грозен бил..ама му сече акъла.

# 1 524
  • Буркина Фасо
Защо ги няма всички участници в анкетата?  Simple Smile
Аз, например симпатизирам и на Мирослава, освен на Елица, Филип и Алекса...

Малина 07,
Съобразявам се с всички. Има потребители, които цъкат през телефона и не искат анкети чаршафи. И колкото и да е трудно, лавирам някак си.
Имаше 4 поредни анкети (ще се видят в новата тема утре) с отделните племена. И там питах за симпатиите. И събралите отчетливо най-много гласове сега са тук в тази анкета.
Не мога да пусна с всички имена, това са близо 30 символа, а и няма смисъл.
Ще има още подобни анкети, защото нещата са динамични и често има промяна в нагласите дори и само след един епизод.

# 1 525
Какво значи да си направиш коалиция от такива и такива - тя да не отива на пазар за съратници , да им огледа зъбите , претегли, пусне да се състезават ,изпита и така да ги избере. Много ясно , че събираш този който ти поддаде . Което те прави все пак лидер в едно общество

# 1 526
Гласувах за Фифо и Алекса.Харесват ми на този етап.При жените нито една.Този сезон е много слаб за мен от към женски представители .Само Фейгин ми направи добро впечетлени ,но ще видим по-нататък .

# 1 527
  • Другата България
Вики ги заплашваше много грозно. Не и отива на младостта да е толкова груба.

На мен Валери ми е най-симпатичен, много добре възпитано момче и много сърцат в игрите.
Аз мисля с Женя, не трябва директна конфронтация, има и други по-финни начини да я пуснат по пързалката.
Ей това някой ако успее да го направи, има моите адмирации.
Затова чакам да видя кой ще влезе при тях. Много зависи от това.

# 1 528
Не ти трябват хора с умения,за да си направиш твоя коалиция.
Това,което ти трябва е само гласа им. Laughing
При номинации се броят гласовете,а не това кой колко може да скача,носи и балансира.
В краткосрочен  план, да, така е, но в дългосрочен?
Обграждаш се с който падне, в повечето случаи по-слаби играчи, защото те имат нужда от тесни коалиции. Гоните силните в отбора, съответно се озовавате все на реката, в минорно настроение и все по-малко хора. Мижавата ви коалиция остава сама, разпределят ви в другите два отбора, и? Вече няма коалиция,  основателят е сам и отново трябва да плете мрежи, но този път в изграден колектив, в който другите шмат предимството да се познават.
Може да си го позволи само много силен играч, като Андрей и Елизабет. Евгения дали може? Не знам, не знам..

# 1 529
  • London
От три отборни битки две бяха с пъзел.
Ако броим и нелепицата с кубовете за баланс, представена като пъзел - три от три.
. Евентуално само този на Архимед беше такъв в който няма масово да се справят. Аз мисля, че пъзелите с картинка не са толкова сложни за повечето хора. Виж другите, ако не си се запознал и поиграл и не знаеш алгоритъма е по-сложно.

Общи условия

Активация на акаунт