💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 792
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 530
Какво значи да си направиш коалиция от такива и такива - тя да не отива на пазар за съратници , да им огледа зъбите , претегли, пусне да се състезават ,изпита и така да ги избере. Много ясно , че събираш този който ти поддаде . Което те прави все пак лидер в едно общество
Означава, че ако ти не си достатъчно силен физически да имаш такъв човек в коалицията си, на когото да разчиташ за тежките битки. Ако изгониш най-големия си танк или пъзелист например вероятността нонстоп да си на съвет и да трябва да номинираш е огромна.
Това го има дори в много по-малко физически игри (дори в Сървайвър пазят силни играчи до един период, в който не е нужен).
Та идеята е коалицията ти да се състои от хора, с които ако останете само вие племето ще може да върви напред и разбира се да имаш доверие

ПП Точно по тази причина видяхме разговора на Жени с Михаела, в която обсъждаха кой мъж да запазят и да го използват в коалицията си, но там по-скоро този човек ще е на дъното на тази женска коалиция

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 19:20 от ibinev

# 1 531
  • London

Идеята на коалицията е да имаш доверени хора, с различни умения и качества.
Ако просто събереш произволни хора си обречен такава коалиция да се провали, на мен ми се струва малко, че така е събрана т.нар женска коалиция при Безстрашните.
Аз лично ако играя бих се абстрахирал от пола и бих искал да играя просто с адекватни хора, на които може да се доверя.
Другото опасно в случая е, че не мисля, че е най-разумното да гониш най-силовите играчи в ранен етап - да играта е индивидуална, но Игри на Волята е доста физически ориентирана игра и т.нар. танкове са ти нужни до определен етап от играта.

Споделям мнението на сто процента. Въпросът е,че четвърта поредна година чакаме да се случи такава коалиция. Направена с мисъл, а не по принуда.
Ама повечето влизат за своите пет минути слава и егото им ги проваля бързо.
Ще изчакам да видя дали Евгения ще успее да си види грешките. Играта е в началото и може да се случат много неща. Много се надявам и на някои от резервите да раздвижат малко отборите и по точно определени участници от тях. Но все пак да не забравяме, че последната дума има Продукцията.

Това според мен е на теория....на практика сме виждали основно коалиции между мъжете и изхвърляне на жените. На теория всички може да не делим на полове, но там като факт така се получава или ако случайно някой приеме жена в обкръжението си и реши да я пази или да не я номинира е, защото е лапнал по нея или има някаква полза от нея. Мъжете винаги създават усещането, че отиват с нагласата, че ще номинират основно жени и така се о получава я първия етап на играта. Който не вярва записи има....на сезоните.😅  Ето пак имахме 3 номинирани жени и 1 мъж? И? Това какво говори? И той номинирания веднага рече, че е женска коалиция, а иначе щяха да са 4 жени на елиминация? Кое му е тук равното? Нещо ми се губи....

# 1 532
  • USA
Най-големият ми фаворит е Филип и искам да го видя във финалната тройка.
Физически силен,мотивиран,умен,харесва ми погледа,който има над играта, не е страхливец и не шушука из храстите.
Втори по любимост - Георги плувеца.

Харесвам почти всички от червените като те са и любимият ми отбор. Дори Куков не ме дразни,а ми е мега забавен,заради коментарите му.Трябва да има един клоун в предаването,няма как.

Харесвам Валери,Гайтанов, Алекса,Илиян от сините, Гого Нинджата.
Михаела парашутистката на визитка много ме впечатли,но се събра с грешния човек и сякаш съм я отписала.

Откровено противни са ми Джаферович и Виктория.

# 1 533
Снощи Димо каза на Илина след играта буквално- ти нямаше никакъв шанс. Е, къде е интригата тук, само като видиш играта и да знаеш, че е избрана специално за единия участник.

Ралица го каза, но няма значение. Не само че беше нетактично и дори грубо, но ме накара да си спомня неадекватния коментар на Димо, когато Виктория вече за втори път хвърля копието -- "а Илина продължава да настъпва". Какво настъпва тя си беше очевидно загубила.

Исках да кажа и за визитките. Визитките са неадекватни до абсурд.
Като ги гледах си рекох - е, то идиот до идиота, егати избора тая година. После си спомних за миналогодишните визитки и че всъщност не е чак толкова зле. Като почнат епизодите си казваш - ах, тия хора всъщност били доста по-нормални.

# 1 534
  • Sofia
На този етап симпатизирам на Фифо и Елица. За Алекса, Лефтеров, Валери и Гената ми е рано, засега са под наблюдение, и от тях зависи. Simple Smile
В дъното на личната ми класация са Джаферович, Илиянчо и Куков. Който от тях да си тръгне, ще съм доволна и все ще е късно. Още ми е трудно да определя, коя от двете джукести е новата Мани. 🤔

# 1 535
  • Другата България
Като гледам анкетата, май  на повечето са ни това фаворитите от мъжки и женски пол - Фифо и Елица.
Аз харесвам и Мирослава, ама я няма в анкетата.

# 1 536
Мани всъщност носи хубавото име Мануела. Защо избраха да ѝ викат Мани?  Риторичен въпрос.
Мануела сама се представи като Мани в първия епизод. Сигурно така й викат във Великобритания, където живее и работи. Англичаните не могат да си изкълчат езика да произнесат Мануела. Според мен това, че се представя като Мани, е било в неин плюс при подбора.

# 1 537
  • London
Попадна ми това преди малко. То явно кастинг не е имало....😅
https://www.sofialive.bg/places/selective-selection/lefterov-se- … imki-1809997.html

# 1 538
  • Sunshine state
Това го нищихме няколки страници назад и се оказа, ме са добри приятели, а не братя.

# 1 539
Не съм чела таз годишната тема, но днес гледах последната битка, между Виктория и Илина, ами то изхода си пролича още като даваха Виктория да обяснява как, това че излиза втора от водата изобщо не я притеснява, от тия реплики които показват, (всички знаем, че се снимат след дуела) още в началото на епизода разбираш кой е спечелил, и става абсолютно безинтересно..като видях колко е нахилена и самоуверена и превъртях директно да видя, края. В случая нямах фаворит, но просто е тъпо от страна на продукцията, както и още куп други подобни.

# 1 540
  • London
Това го нищихме няколки страници назад и се оказа, ме са добри приятели, а не братя.
Ми то все същото. То като семейна задруга в подбора в това шоу.

# 1 541
Да, малко шуробаджанашки сезон излиза, с Жени, Лефтеров, Валери, Виктория, все някой на някой друг предишен участник е някакъв.

# 1 542
Не само кастинг, ами даже на кОнкурс каза Жени, че решила да се яви, което предполага някаква състезателност, повече от кастинг ...

# 1 543
Мани всъщност носи хубавото име Мануела. Защо избраха да ѝ викат Мани?  Риторичен въпрос.
Мануела сама се представи като Мани в първия епизод. Сигурно така й викат във Великобритания, където живее и работи. Англичаните не могат да си изкълчат езика да произнесат Мануела. Според мен това, че се представя като Мани, е било в неин плюс при подбора.
Знам че сама се представи.
А ти откъде си толкова сигурна, че англичаните не можели да произнесат "Мануела"?
Да не би личен опит с няколко англичани които се мъчат и не могат и не могат???   Laughing

Още ми е трудно да определя, коя от двете джукести е новата Мани. 🤔

Е как! Мани е единствена на света!
(миглопластичка от Бургас, играла в ИВ) -- няма друга!   Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 22:43 от Soney

# 1 544
Куков ми е много смешен. Напомня ми на онова пилотче от втори сезон, на което също много му знаеше устата, а накрая видяхме какво стана. Надявам се и той да отпадне по същия начин Hug

Пожелавам всичко най-хубаво на Илина. Както някой вече каза - тя може би ще е единственият участник, който ще напусне сезона без негативи. Умно момиче изглежда. Бързо видя накъде духа вятъра с продукцията, и реши да напусне с достойнство. Единствено ми е жал, че Филип остава сам в змиярника, но предстои да разберем какво ще става там.

Много искам шантавата художничка някак си да попадне при Джафарович за да има истински сеир, а тази Елина вече да хваща гората, че само излага Борис.

Общи условия

Активация на акаунт