💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 656
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Е много рано почнаха с мрънкането...

# 451
Ах,каква изненада!Било студено и плач от глад.Много странна работа.

# 452
Ахахаха ...
Звезделина - даже нямаме основа на надлез Simple Smile

# 453
  • София
Много се оплакват червените. Знаят в кое предаване участват и не мога да разбера този рев - гладни сме, има комари, студено е. Големи глезльовци.

# 454
Някой мрънкачи на дивата река ,май забравиха какво представляват Игрите на волята .

# 455
Simple Smile И аз тук.
Семейно странно, но симпатизираме на сините, голяма сбирщайн банда са. Това, което gerata е написала за тях и Мани, все едно аз го казвам/мисля. Радвам се, че те победита и изненадахА всички.
От червените ме кефи Генчо, като някакво мече е Animal Bear
От жълтите...не зная.
Жените с джуките, леле наистина много страшни изглеждат, май са 2-3, с водене онова страшното Веселина.

# 456
  • София
Пореден сезон се чудя.... Абе защо тея хора никога не са наясно къде влизат? Или са толкова високомерни да си мислят, че ще са вечно в лукса?!?

# 457
Мили Куков, ако продължи да ти се струва твърде невъзможно, предлагам да се размените с Димо- имаш отлична дикция, напомня ми даже малко на Владо Карамазов по глас. Извън шегата, ще се климатизират скоро според мен, тегавичко е, а и те 100 про ги питат как се чувстваш с тия условия, т.е подстрекават ги.

# 458
  • София
Какви спортисти, какво чудо... Че те 24 часа не могат да изкарат без храна и удобства. Голямо мрънкане.
Звезделина - очаквала надлез, Мирослава /май/ - джанГа. Rolling Eyes
Куков не знам как не го е срам да коментира пъзела, като неговото представяне във водата беше плачевно.

# 459
Някой мрънкачи на дивата река ,май забравиха какво представляват Игрите на волята .

Те забравиха какво е да са спортисти... някой от сините нали каза - на адски много места съм бил - тази вила ми е в топ 5. А вилата не е нищо особено. Представете си по какви места е бил настаняван спортиста, макар и из целия свят. Да не говорим, че 99,8% от спортистите в България живеят много скромно.

# 460
Ж  я пишат Джаферович, а не по име

# 461
Страшна работа им дадоха, да видим кой е работил. Горките кученца, как са вързани, че и на къси вериги.

# 462
Стопанинът изглежда го е срам, хвърля по един несигурен поглед към камерите. Grinning

# 463
Оф, тия пък лигли. Плевенето била тежка работа според Дж. И веднага почва с интригите.

# 464
Илина е новата Паулина и Ивана. Дано поне да играе като тях...

Общи условия

Активация на акаунт