💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 666
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 435
Качват ли се тука епизодите.
В playtube се качват. Днес сутринта гледах снощния епизод.
Аз нещо сигурно не съм у ред,но всички “мразени” -Жени,Ирини,Гала,Тоци не ме дразнят,а някои даже ги харесвам 😀.
Както и да е,всеки си има своите предпочитания.

# 436
На мен пък ми писна да гледам едни и същи лица по предавания и сериали. Само едни и същи се бутат или някой ги бута, доста дразнещо е. Затова решението при мен - почти не гледам телевизия.

# 437
Качват ли се тука епизодите.
Аз нещо сигурно не съм у ред,но всички “мразени” -Жени,Ирини,Гала,Тоци не ме дразнят,а някои даже ги харесвам 😀.

може ли 1 линк

# 438
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ужасно е тялото на Жени  - ниска,набита,с къси и набити крака. Биче. Ръката й е колкото едно мое бедро.
С две абдоминопластики,за да си реже кожа и сланини от корема.За лицето не бих я коментирала,но не й личи,че ползва кремчета от висок клас.32г била - абсурд.

Щяла да мята гуми, да бие мъжете..та тя вчера една стена не можа да изкачи и я дърпаха.
Да не говорим и как се изложи на кануто.
Обаче очаквам да стигне далаче,защото плете интриги и ще настройва хората един срещу друг.

# 439
Много се надявам Ралица да не се окаже следващата Кремена- добродушна, с големи мускули, оставила се да я водят за носа.

# 440
Да се запиша и аз сериозно Smile

Дяволче, благодарско за темата! Flowers Sunflower

Не мога да повярвам, но ще го напиша - харесвам Мани!!!
Целият син отбор е някакъв невероятен сбирщайн, но за сега са ми фаворит.
Червените имат един нинджа /голям шеметюгин ми изглежда/, но  болшинството имат развити бицепси и трицепси, но най-важния мускул е леко залинял...
Жълтите блестят само с Жени, която има доста мрачен блясък. Факт е, че е деспотична и явно не е свикнала да не ѝ се подчиняват на първа заповед. От тук ще изскачат доста искри и взривоопасни ситуации, поне докато не шкартират нея или Филип от отбора или направо от играта.

Ама може нищо да не е такова, каквото си го мисля.
Единствената, която със сигурност няма да ме изненада, е резервната художничка. Колкото и да го мисля, все не схващам с каква идея е вкарано това природно недоразумение??? Ако е за тотален дразнител и воденичен камък за съотборниците си, то трябваше да са я втъкнали в някой отбор. На жълтите примерно Smile

# 441
Единствената, която със сигурност няма да ме изненада, е резервната художничка. Колкото и да го мисля, все не схващам с каква идея е вкарано това природно недоразумение??? Ако е за тотален дразнител и воденичен камък за съотборниците си, то трябваше да са я втъкнали в някой отбор. На жълтите примерно Smile
Според мен с идеята за камък в колелата на едно добре окомплектовано племе на по-късен етап на играта Simple Smile

# 442
Никой не ги мрази. Аз не ги познавам, че да изпитвам чувства към тези хора. Предполагам и масата народ. Хората не ги еня за тези госпожи, господа, ама искат да гледат нещо ново, различно. Онова, което виждаме е, че не са особено умни, нещо напълно естествено. Просто има предавания, които си ги канят, слушат, гледат, обичат и още каквото и да било. Не знам личната драма на Евгения, имам си достатъчно мои проблеми, за да се тръшкам и за нея. Предполагам и повечето зрители. То си личи. Малко ме интересува възрастта на госпожата, просто Филип ми е по-интересен от нея. Момчето игра, победи. Не че някой е заприпадал по него, ама е по-интересен. Вече дали е ще се покаже с достойнство или ще се изложи - ще видим.
Ако Евгения покаже воля, характер, сила, хората ще го оценят.

# 443
  • До сърцето...
Аз миналия сезон се отказах да го гледам, след като се видя очеизвадно толерирането на онова недоразумение Мани.
Сега се прежалих защото познавам Филип (били сме в една компания, не е близка комуникацията), още тогава ми стана интересен, знае си цената и възможностите (ама то от една вечер не можеш да правиш генерални изводи). Сега ще ми е интересно да го доопозная.
Джаферович също само съм я срещала (общ познат в спортните среди) и има бегли лични впечатления, докато не я настъпиш е мила и добра, но ако нещо не тръгне по нейното, става почти истерична. Не я харесвам, комплексирана мома.

Водещите са отвратителни, особено Ралица такава рецитация на тъпизмите вади, че не я изтрайвам въобще.
Ами и аз в кюпа с гледащите, дано да е интересен този сезон.

# 444
Нямам търпение за капитанската битка, на която най- вероятно условието да спечелиш ще  е да си партньор на бивш футболист⚽️. Сигурно ще е много интригуваща 🙈

# 445
Нали и Мирела си каза къде ще спи, даже тя си избра самостоятелно помещие. Или греша? Не ми се видя никаква драма, че Женя е казала къде ще ляга. Те половината седят да се гледат в очите и викат " и сега кой къде ще иска" и нищо не правят.

# 446
Ами биче си е, едва ли някой отрича.

# 447
Аз да питам, какви са тези спортисти, които не знаели какво е глад и никогаж не са стояли гладни? Интересно ми е само. Аз се смятам за спортист и какво е глад знам - цял живот съм гладен. 1 ден без храна да те бутне, че и коремът ти да къркори толкова силно, за да не могат да спят останалите... голямо театралничене.

# 448
[/quote]

Твоето нищо не е , слагам бронежилетка и признавам, че харесвам Ралица Joy . Или най-малкото изобщо не ме дразни, не проумявам масовото и мразене. Звучи в стил КЕЧ ,  леко приповдигнато , устрашаващо - все пак е забавно биткаджийско предаване . Докато Миро (май така му беше името ) изпълнява коментарите по време на самаята битка , съвсем равно без емоция . Много неща които си помислям , Ралица ги изплясква директно .
На обръщението Дългуч,...та какво е обидно за един мъж да е висок

# 449
  • Вестерос
Ужасно е тялото на Жени  - ниска,набита,с къси и набити крака. Биче. Ръката й е колкото едно мое бедро.
С две абдоминопластики,за да си реже кожа и сланини от корема.За лицето не бих я коментирала,но не й личи,че ползва кремчета от висок клас.32г била - абсурд.

Щяла да мята гуми, да бие мъжете..та тя вчера една стена не можа да изкачи и я дърпаха.
Да не говорим и как се изложи на кануто.
Обаче очаквам да стигне далаче,защото плете интриги и ще настройва хората един срещу друг.
е не всички могат да са слаби, високи и снажни, особено след две деца.

Общи условия

Активация на акаунт