💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 602
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 585
И за мен е голяма шуробаджанащина участието на Жени. Първо защото е ясно ,че запише ли се автоматично я избират по име, без значение представянето ѝ по кастинги. Второ, че е част от екипа на Нова и е близка с много хора. И трето, че с Ники Мартинов, който е на терен и подготвя игрите се познават от сума време и са предполагам в приятелски отношения. И да не ѝ дават реални насоки за играта и жокери, пак си и голямо предимство да е в среда сред познати. Че няма да спечели е ясно, но изяжда мястото на друг, пък макар и колкото да се покаже по телевизията и да натрупа малко последователи.

# 586
  • Sofia
Ясно, че им дават по нещо за ядене. Но ми е интересно, къде ли нощуват?

# 587
  • Буркина Фасо
И да не ѝ дават реални насоки за играта и жокери, пак си и голямо предимство да е в среда сред познати.
направо и дават избор коя игра да се включи в битката. Smiley

# 588
А за слънцезащита споменавали ли са дали им дават? Би било зверско да ги оставят без.

Цветан е хубав мъж. В тяло не ми допада напълно, но ми е доста чаровен.

# 589
Слънцезащитно не дават. За това и Борис миналия сезон беше в мехури около врата.
Нормално е да гладуват. Изчислете си нормалния прием на калории и го сравнете с това да седиш 4 дни (снимачната седмица е толкова) на 300 гр ориз. Ами гладуване е, да.

# 590
  • Другата България
Минавам само да кажа, че съм приятно изненадана от играта на Женя тази вечер. Определено играе стратегически, предимно,  и знае как да го прави. И ще схруска всеки един, докато си намери майстора, което вече съм сигурна ще е много напред в предаването. За мое съжаление.
Утре ще пиша повече за днешния епизод. А в утрешния силно се надявам Кукич да е номиниран - така ли се казва? Ако супер хиро са на съвет, залагам на Фейгин или Велислава. От промото е ясно, че Женя&Ко ще отърват кожата.

# 591
На Цветан му е трудно с тази височина. На кануто беше така, сега с въжето се повтори ситуацията.
Той може да се справя със задачите в реалния живот, но... център на тежест/за кануто/,
голЕми краци/за гредата/. Беше доста напред, но високо държеше въжето и това го подведе.
Утре ще берат ядове със сила и влачене. Стискам палци на сините!

Кои дни са епизодите?
По програма са сряда, четвъртък  и петък за тази седмица след Черешката.

# 592
на първа страница от темата пише. Smiley
Понеделник до петък?
Гледах три епизода в YouTube, значи не са от неделя, а по-рано? И днешните не са качени още?

# 593
  • Вестерос
Спят си там, то пък голяма философия да спят там.

# 594
Спят по локациите. И като цяло най-тегавия ден им е елиминацията. Тия на реката буквално се самоизяждат от скука.

# 595
  • Вестерос
Нормално, никъде не мърдат всички, само номинираните.

# 596
  • София
Сините, за съжаление, са обречени от самото начало. Много кофти и нечестно разпределение на силите. Като  изключим пъзела и баланса, в игрите се набляга основно на сила, бързина и издръжливост. Това кофти разпределение някакси прецака удоволствието от гледането на формата.
Жени не трябва да участва, след като вече е участвала. Един вид претоплена манджа. А и достатъчно никнеха с Ваня от кое ли не предаване.
Омръзнало ми е от едни и същи физиономии в родния ефир. И там го обърнаха на шуробаджанащина.
Ромео и Жулиета - пълна скука, гарнирана със сълзи и сополи. Не успяха да заинтригуват, а накараха зрителя да изпита досада вместо симпатия.

# 597
  • Където морето целува небето...
Сигурно ли е, че не им дават слънцезащитна? При това стоене на плажа това е опасно за живота буквално. На Борис мехурите мисля че бяха от някаква игра. Надявам се освен слънцезащитна да им дават и репеленти, защото тия гадни, тигрови комари са ужасяващи и правят зверски пъпки.

# 598
Сигурно ли е, че не им дават слънцезащитна? При това стоене на плажа това е опасно за живота буквално. На Борис мехурите мисля че бяха от някаква игра. Надявам се освен слънцезащитна да им дават и репеленти, защото тия гадни, тигрови комари са ужасяващи и правят зверски пъпки.
Не им дават. Тези в резиденцията имат прави да си ползват всичко в багажа, тоест ако си си взел в багажа и си на резиденцията, ползвай си. Но от продукцията не чакай.

# 599

Боби беше изгорял и участва в играта с дърпането. Върху вече наранената кожа беше станало някакъв ад, сигурно и белези са му останали ...

Общи условия

Активация на акаунт