💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 579
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Споменавали ли са името на новия стопанин или възрастта му в предаването?

# 706
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Касим е надхитрил всички на кастинга - имало е състезание с бягане и ако някого го задминат, отпада. Затова нашичкият почнал да тича наобратно Grinning

Laughing Laughing Сладурко.

# 707
Как се тича наобратно?

# 708
Милата Евгения, в последния момент, едва се навила. Не бих се занимавала с такава като нея, защото ако се сгромоляса, изложи (което е напълно възможно), виновен ще излезе друг. Предполагам, че момчето, което и да е то, за мен е напълно незапомнено, световно неизвестно, си е сложило таралеж в гащите.
Стана ми интересно за добавките, които пият. Такива като мен се чудят, защо един ден без храница не могат, а те са свикнали на някакви дажби, добавки. Такава трагедия е да загубят маса, май така беше израза! Сякаш ще губят акъл, който силно подлагам на съмнение.

# 709
Той Туджаров като виден стратег даже обучавал Евгения... Да се смееш ли, да ревеш ли ..

# 710
Хахаха ако точно Туджаров е учил Евгения на стратегии, очаквайте срам и резил от нея. Туджаров не е никакъв капацитет, а наперено човече с голямо самочувствие и нула тактика.

# 711
Направо умирам от смях, как хората могат да се занимават с такива глупости. Толкова безполезна енергия отива във Вселената! Туджаров, Неделчо... О, събери си версиите!
Поне можем да се забавляваме! Винаги е било весело във форума, когато има такива предавания!

# 712
Туджаров и Неделчо се бутат и те навсякъде.Големи стратези ,големи плувци ,голямо нещо .Все да са центъра на игрите.Нали ги гледам и по инстаграма.Акъли раздават .Александър от преди 2 години беше същия "капацитет" ,отвсякъде изкачаше ,чак тук в Мамата прописа Nerd

# 713
  • Sofia
Излиза, че първите племена, които загубят играч, ще спечелят. На мястото на слаб физически играч, ще дойде по-силен...
Не е задължително.Джаферович,например,е способна да сготви и силен играч.Wink

Аз само не разбрах отпадналия от елиминационен дуел директно ли си тръгва,или отива при резервите?

Много смешни оправдания вчера.
Елина увиснала на криво,Куков от глад не можал... не знам точно какво да направи...
А Ралица от къде ги измисли тези осем пици?!
Убедена съм,че ако Куков беше спечелил,повече от пица нямаше да видят.
Осем...,друг път.

# 714
  • София
Аз само не разбрах отпадналия от елиминационен дуел директно ли си тръгва,или отива при резервите?

Директно отпада от формата.

# 715
Боже, стоя и я гледам Звезделина и се чудя.. наистина ли се харесват жените с такива "усти"?

Ох, пак с малоумните продуктови позиционирания Grinning

# 716
Звезделина се е докарала на мъж в лицето. Тъпо държание от нея  към Аспарух. Браво на Елица, че не мълчи по темата и да кима, показа позиция и характер.

Падам с тези олигофренски реклами. Grinning Как се съгласяват на такива глупости?!

# 717
Каква изкуствена реклама...

# 718
  • София
Колко биеща на очи реклама.

Някъде гледах ,че някакво дребно момиче минавало да изпробва всички препятствия, интересно как това дребно момиче е носило тоя 90  килограмов сандък.

# 719
Оооо, най-накрая имаме змейка 😍😀 Вече се бях притеснила

Или "скамейка"

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 21:14 от Coachella

Общи условия

Активация на акаунт