💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 995
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 855
  • London
Една номинация по стара традиция развали братството. Абе хора....в крайна сметка е игра. Всичко живо откачи.

# 856
  • София
Сефте виждам, че този мухъл Илиан бил модел...
Не че да си модел изключва да си мухльо, но аз не виждам и една причина баш този да е модел!? 
При толкова красиви мъже!

# 857
Цецо и Вики с винцето на пейката са ми като в сцена от Ергенът. Ама ми е по-романтично от оригинала в пъти
Илиян наистина има нещо Голъмско в него-много добро!'Joy

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 22:45 от EdelV

# 858
Ама защо всички реагират толкова инфантилно на номинации??

# 859
  • София
Тази битка и постоянните крясъци на Велислава, от които не чух нито едно друго племе, толкова ме изтощиха, че съвсем забравих, че има съвет след това. Сега ще трябва да изчакам да го качат във vbox7...

# 860
Аспарух ,където отсече едно дърво и въздуха му спря ,все едно гледам Рабухчиев и " Лекар на терен" .
Утрешната игра ще е с плуване.От анонса чувам ,че едва ли не ще "мъкнат"Аспарух - сигурно пак без въздух ще е  .

# 861
Виктория наистина не реагира добре, но и аз не бих, ако ме номинират Илиян с жабешката си физиономия и лабилната Александра, която само седи с недоволна физиономия и се цупи.

# 862
  • London
Аспарух този най-едрия ли е? Дето влачил камиони ли беше?

Според мен става кактово става Фейгин е 1000000% пътник. Не е и интересна, че продукцията да подаде едно рамо с някоя ледена пързалка, че да спечели, че друго най не умЯ..... Та в този ред на мисли няма значение грам кой утре ще загуби, кой ще иде на дуел и тн. От Фейгин май няма по- неподготвен физически там .....

# 863
Илиян и той сигурно е обучаван от Туджаров как се прави коалиция и гради стратегия. Грозна работа.
Фейгин дали се харесва сега като се гледа по тв

# 864
Това е. Алекс е наистина много лабилно момиче. Не знам, но това е едно състезание, което дори не решава професионалното й бъдеще. Какво се е разревала. Какви са тези ревливи шампионки, какви са тези спортисти, които не знаят как да приемат обстоятелствата? Познавам друга състезателна система, там такова нещо няма, губиш, продължаваш и се бориш. За рев място няма, просто напред.
Жалка работа, да се чуди човек - какво ще видят подрастващите.

# 865
Не очаквах от Мани да се прикрепи към слабаците.

# 866
Сините май приключиха с разбирателството. То беше ясно стигне ли се до съвет че ще излязат наяве гаднярите.
Илиян е такъв. Хем е нексдърен, хем иска да е лидер, ама всъщност е мишка.
Дано Вики остане.

# 867
  • София
Нито един от играчите не го приема по този начин, Тодор от втори сезон също побесня, когато беше номиниран и посочен за силен, но иситината е, че имат по-голям шанс да запазят броя си, ако отиде Виктория, а не Александра... Участниците все още не знаят за оставането на Резервите.

# 868
Димо към Жълтите ли гледаше в промото?

Давай, Вики! Стискам всички палци за теб на елиминациите!

# 869
  • Стара Загора
Димо към Жълтите ли гледаше в промото?
И на мен така ми се стори. Дано!

Общи условия

Активация на акаунт