💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 034
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 900
  • София
да се преместят , да си направят друг навес, да го изместят далеч от тях ... има варианти.
Звезделина го е помолила да се премести, което е най-ефикасното решение, вместо да се мести навеса, и той се е обидил. От там тръгна дискусията, а не от липсата на решение на проблема.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 12:58 от La Vikinga

# 901
  • София
Виктория ми е 100 пъти по-симпатична от всякакви патешки устички. Но не беше подготвена да е на пангара, а трябваше. Смятам, че Фейгин ще отпадне, освен ако не е от хората, на които им трябва повече време да се отърсят от шока и да покажат потенциала си, а тя би трябвало да е по-добра в игрите от показаното досега.
Много ми е интересно и нямам търпение да разбера кой от Б отбора ще е първото попълнение на някой от отборите.

# 902
Илиян би умрял за 5 минути, ако беше част от "Сървайвър". Наистина ли си мисли, че екипът няма да попари стратегиите му много бързо? Интересно с кой ще се опита да се коалира, след като Фейгин излети?

# 903
  • London
Виктория защо прави тези фасони и вдига врява за някаква номинация?  Нали много може, защо се притеснява? На мен ми е много противна с тези изрисувани вежди и опулени очи.
Боби, спасявай се на време от този дзвер.

Кой е Боби?

# 904
Аз за хъркането я разбирам Звезделина, защото имам непоносимост и спя ужасно леко. Ако някой хърка, буквално не мигвам и получавам сърцебиене.  Дори с тапи за уши едвам успявам. В хотелска стая например ми се е искало да отида да спя в банята само и само да не чувам. Но може би трябваше тя да се изнесе.

# 905
Защо Джаферович коментира нон-стоп всичко пред камера? Никой друг няма такова обширно поле за изява.
Адски ми е неприятно непрекъснатото повтаряне за “нейното” предимство.
Най-дразнещият за мен персонаж във формата е Женя.
Оставам настрана това, че се държи, като нетърпяща чуждо мнение  доминираща самка и се налага брутално над цялото племе. Дори факта, че постоянно е като някаква майка-квачка, която само гълчи и сипва с големия черпак на другите не ме фрапира, но  безпрецедентният й , болезнен егоцентризъм ми едва в повече.
 Тя била причината мъжа й да спечели Сървайвър, Валери не бачкал и се чудел какво да прави, също като мъжа й, и добре че е тя да им дава тон в живота, за да се случват нещата. Днес пък победили в битката благодарение на нейното предимство. Абе жена, "тойто предимство" изгърмя още по средата на играта. Ама как да пропусне да се самоизтъкне.
Отделно, като знаем как продуцентите манипулират играта, не съм сигурна че е било заслужено спечелено.Куков каза, че наредила пъзела на 30 секунда, нещо което ме навежда на подозрението, че е възможно пъзела да й е бил известен предварително. Просто не ми изглежда, като човек, който за 30 секунди ще нареди пъзел. Не я подценявам, не мисля, че е глупава, но и не мисля, че е човек, който има бърза мисъл, а и като ги знаем продуцентите как дирижират играта, съмнителна история.
Още по-дразнещо е, че всеки втори синхрон е с госпожата. Явно продукцията е решила, че е най-интересния участник за зрителя.
За мен не е интересна, а досадна.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 00:45 от sineva 1

# 906
  • London
5 кубчета за колко време да нареди ? Куков просто е прекалено глупав, не че Жени го е наредила много бързо.

# 907
Хм това са си направо двойни стандарти. Миналият сезон за подобна реакция Полина беше направо низвергната, сега Виктория имала право . Не няма повече права от другите, въпреки , че ще викам за нея , реакцията и беше повече от грозна . Да се бяха сетили да направят коалиция и да стрелят Илианчо - безполезния тарикат . Яд ме е само, че Илиян оплете симпатичната ми Мани Иначе беше подвеждащо това , че накрая има пъзел, аз такъв не видях
Звезделина , адски грубо и противно същество. Като и пречи хъркането- да се премести тя . Но скоро ще я преместят така или иначе, така, че не заслужава да и се обръща внимание

# 908
  • Sofia
Е тя Ралица й го каза - твоето предимство замина още в началото на играта. Госпожа "всичко знам и мога" замълча, защо ли!? 😅

# 909
  • Другата България
То почти всички не сме видели пъзел, ама .....

# 910
Хареса ми играта, победителите също. Направи ми впечатление, че Аспарух много се измори при сеченето, но после носеше 100 килограмовия Генчо. За това не носи сандъка може би.

Яд ме е за сините. Илиян ми е в черния списък вече. Уважавам стратегии в играта, но това си беше чисто паническо собствено спасение. Няма шанс тази групичка според мен. Ама пък може ли да са толкова заспали другите. Ако Велислава, Касим и Гого бяха гласували за Илиян, отиваха двамката с Фейгин. /Нали капитана решава при равенство/. Някой спомена, че фигуристката изглежда уплашена-а баш. Направо си се разрева от шубе. Стискам палци за Вики, дано не и скроят шапка.

# 911
Виктория е силен играч, но и на мен не ми е никак симпатична. Непрекъснато се разпорежда с всички, държи само нейната дума да се чува. Илиян прави коалиции - ами и Виктория и Цветан също са коалиция. На мен Цветан ми се вижда по-кратък, тя вече започна да го командва. Малко ми приличат на Елизабет и Андрей от миналия сезон. До няколко дни Виктория никой няма да може да я трае.

# 912
За такъв тип игра, е напълно нормално да започнеш да развиваш стратегия. Най- добре е обаче когато си с покритие и имаш и стратегия, и качества- каквито в случая има Виктория. Носи друг играч буквално на раменете си, от мъжки пол макар и слаботелесен, тича, бяга,плува, раздава се на макс- защо да не е лидер. С какво Илиян например я превъзхожда, който най- бързо заплете интригата?  Силен ли е? Издържлив? Може и за чест да й е, как ще реагират другите племена като разберат, че сините са изпратили нея. Тя и Цецо се раздаваха на макс, определено е гадно.
Реално  ценни за племето ми се виждат:
Цветан- сила, издържливост
Виктория- сила; гъвкавост; издържливост
Касим- ум; логическа компонента
Мани- жилавост; гъвкавост; бързина
Онзи със смъкнатите гащи- сила, за другите компоненти не съм гледала толкова.

# 913
За такъв тип игра, е напълно нормално да започнеш да развиваш стратегия. Най- добре е обаче когато си с покритие и имаш и стратегия, и качества- каквито в случая има Виктория. Носи друг играч буквално на раменете си, от мъжки пол макар и слаботелесен, тича, бяга,плува, раздава се на макс- защо да не е лидер. С какво Илиян например я превъзхожда, който най- бързо заплете интригата?  Силен ли е? Издържлив? Може и за чест да й е, как ще реагират другите племена като разберат, че сините са изпратили нея. Тя и Цецо се раздаваха на макс, определено е гадно.
Реално  ценни за племето ми се виждат:
Цветан- сила, издържливост
Виктория- сила; гъвкавост; издържливост
Касим- ум; логическа компонента
Мани- жилавост; гъвкавост; бързина
Онзи със смъкнатите гащи- сила, за другите компоненти не съм гледала толкова.

Всъщност Илиян носи Гого през цялото време на раменете си, а в битката за територия плува наравно с Джаферович, която е професионална плувкиня. Физическите му умения никак не са за подценяване и смятам, че тепърва ще видим потенциала му.

# 914
  • Sofia
В интерес на истината, ако трябва да сме обективни, жълтите всъщност на най-тежкото - обиколките, ги прецакаха.
Те обикаляха с този сандък най-дълго и бяха най-зле, когато Димо обяви първите помощници. Беше редно всеки отбор да повърти примерно 10 или 15 минути преди да праща помощници.
Така че, както им дадоха предимство, така и им го взеха.
Точно същото си помислих и аз.Поредното недомислие.

Не ми е симпатичен Илиян.Алекс също е доста лабилна и нищо не е показала до момента.Ама Виктория,като толкова се тръшкаше,че не ѝ били казали,че ще гласуват за нея и какви били лицемери,тя дали каза на Фейгин,че ще гласува за нея?Нещо ѝ е двоен аршина.Или толкова си е повярвала,че е незаменима,че ѝ дойде като гръм от ясно небе.Никой на никого не е обещавал,че няма да го номинира,само защото е силен.Това е игра и всеки гледа да оцелее.
Та чак и заплахи...

Общи условия

Активация на акаунт