💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 046
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 885
Виктория защо прави тези фасони и вдига врява за някаква номинация?  Нали много може, защо се притеснява? На мен ми е много противна с тези изрисувани вежди и опулени очи.
Боби, спасявай се на време от този дзвер.

# 886
Съзнавам, че няма да сте съгласни с мен, но да си хем гладен, хем някой да ти хърка и да не можеш да спиш, когато битките изискват сила, си е бая гадно. Като хърка Аспарух, да се опита да се обърне на една страна, така мисля е по- щадящо, в крайна сметка наистина е неприятно всички да го слушат. Отбор са, но той трябва да се опита да направи нещо в случая. И аз бих направила забележка, признавам си, по- скоро насочена към това да се смени позата на спане.

# 887
Всеки сезон по-слабите физически гледат да си направят групичка и е съвсем нормално да решат да направят така. Колкото и да са неприятни за гледане от повечето хора, в крайна сметка и те са влезли в тази игра, заслужено или не там са и друго няма значение. Цветан и Виктория по същия начин ще се пазят каквото и да стане, дали ако единия от тях се издъни в даден момент другия ще постъпи толкова геройски, че да гласуват един срещу друг? Така че за мен е по-скоро важно всеки да се опитва да оцелее в предаването колкото се може по-дълго, а не като други участници от минали сезони на първия ден да се откажат, а уж много силни и можещи, което е много по-недостойно при положение, че си заел мястото на друг човек, а се предаваш (изключваме здравословни проблеми разбира се)

# 888
  • София
Не ми е симпатичен Илиян, дори казах, че не ми харесва на база: визитка, но съм впечатлена от бързата му реакция, идеята за разделяне на гласове, която не се осъществи, но все пак я имаше, както и от способността да сформира коалиция за пет минути. Браво - това е играч за "Сървайвър", а не за AliExpress версията на същия.

Реакцията на най-високите играчи не ми хареса, но ги разбирам. Няма я Ваня да си се примирява с всички номинации и да си се връща всеки път. Иначе Цветан, реагира като колегата си Евгени Иванов, когато Бориса Тютюнджиева беше номинирана срещу Емил Русев в "Къртицата 2". Може би мъжете - волейболисти носят героизма вътре в себе си.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 23:38 от La Vikinga

# 889
Браво - това е играч за "Сървайвър", а не за AliExpress версията на същия.

Именно заради разделянето на гласовете се замислих дали е гледал формата, би ми било интересно да разбера. Ако не е тогава много вероятно някой да му е давал съвети предварително как да играе

# 890
  • София
Виктория защо прави тези фасони и вдига врява за някаква номинация?  Нали много може, защо се притеснява? На мен ми е много противна с тези изрисувани вежди и опулени очи.
Боби, спасявай се на време от този дзвер.
Елина е приятелката на Борислав, а не Виктория. Днес Елина и "Резервите" изобщо не ги показаха, всъщност.

# 891
Цветан каза пред две номинирани жени /жена и момиче, по-точно/, че едината номинация е грешка - нищо героично няма в това, нито капитанско, нито дори мъжко - елементарна излагация. Цветан е абсолютен п*тьо от всичко, което показа дотук. Не бих го сравнила с Евгени - Къртица не съм гледала, но познавам човекът.

# 892
  • София
На Илиян работата със секирата хич не му се получи, но пък за голям стратег се е взел.
Според мен насочи работата към Виктория колкото да се спаси той самия, не от героизъм към Александра. Беше си за номинация отвсякъде, много зле се представи в играта днес.

# 893
  • Другата България
И аз съм разочарована от Фейгин.
Не очаквах чак толкова зле да е, дано да е от младостта й. Докато при Илиян си е мишкуване, ама и стратегия.
Хари Потър си ми остава фаворит, заедно с Вики. Все още харесвам и Мани. Имам чувството, че сините ще останат цели, именно заради Вики, и въпреки продукцията.

# 894
  • София
Цветан каза пред две номинирани жени /жена и момиче, по-точно/, че едината номинация е грешка - нищо героично няма в това, нито капитанско, нито дори мъжко - елементарна излагация. Цветан е абсолютен п*тьо от всичко, което показа дотук. Не бих го сравнила с Евгени - Къртица не съм гледала, но познавам човекът.
Имах предвид защитата му на Виктория, която очевидно харесва, иначе нито негоеата реакция ми хареса, нито нейната, още по-малко тази на Евгени Иванов през 2014 г. И героизъм и драматизъм има в рекациите и на двамата, а в тази на Виктория - яд.

# 895
Виктория е една от малкото участнички, в които виждам нещо повече от спортно тяло. Гневът й беше съвсем разбираем - даде много на отбора. Реагира, според мен, според ситуацията.
Струва ми се, че Фейгин е по-скоро уплашена, отколкото разтроена. Без това не излъчва хъс за игра, сякаш някой я е натикал да участва. И сякаш, само предполагам, този някой определено няма да е доволен от участието й до този момент. А пък, ако излезе и първа, нищо хубаво не я чака. Малко ми са познати тези ситуации. Дано това момиче мъничко да се стегне.

# 896
  • Буркина Фасо
Съзнавам, че няма да сте съгласни с мен, но да си хем гладен, хем някой да ти хърка и да не можеш да спиш, когато битките изискват сила, си е бая гадно. Като хърка Аспарух, да се опита да се обърне на една страна, така мисля е по- щадящо, в крайна сметка наистина е неприятно всички да го слушат. Отбор са, но той трябва да се опита да направи нещо в случая. И аз бих направила забележка, признавам си, по- скоро насочена към това да се смени позата на спане.
защо се натискат да спят до него ?

# 897
  • Sofia
Това е. Алекс е наистина много лабилно момиче. Не знам, но това е едно състезание, което дори не решава професионалното й бъдеще. Какво се е разревала. Какви са тези ревливи шампионки, какви са тези спортисти, които не знаят как да приемат обстоятелствата? Познавам друга състезателна система, там такова нещо няма, губиш, продължаваш и се бориш. За рев място няма, просто напред.
Жалка работа, да се чуди човек - какво ще видят подрастващите.
Точно! Само бих допълнила -губиш и продължаваш с два пъти повече усилия и хъс, за следващия път!
А Илянчо печели приза за най-голяма интригантка на сезона. Направо отвя Джаферович!

# 898
  • София
защо се натискат да спят до него ?
Не спят до него, но го чуват, когато е под същия навес или съвсем близо до него.

Апропо, когато казах, че Виктория реагира така на номинацията си от яд, не го казах като упрек, според мен е разбираема реакция. И да - на мен не ми харесват подобни реакции, от когото и да е, дори от мои любимци, но досега не съм видяла хора да се радват на номинации. Даже бих казала, че желанието да се ходи на номинация не води до нищо добро, видях го само веднъж в това предване, от страна на Морунов в трети сезон, и отпадна. А Цветан реагира закрилнически спрямо нея, което асоциирах с героизъм, и съответно се настрои срещу останалите, това е частта, която не ми харесва. И все пак - разбираемо.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 23:56 от La Vikinga

# 899
  • Буркина Фасо
да се преместят , да си направят друг навес, да го изместят далеч от тях ... има варианти.

Общи условия

Активация на акаунт