💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 854
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 975
От промото за тазвечерната битка, цитирам Джаферович:
 - "Ето така се прави за да се завие лодка". Верно ли бре кака, как пък все ти всичко знаеш и можеш. Другите са расли в саксии и оцелявали на магия, преди да те срещнат..

В първи епизод май казаха, че била плувкиня и гребкиня. Сега е гримьорка в ТВ предаване, сезонно, явно някога е била спортист.

# 976
  • София
Евгения е била шампион по плуване на България.

# 977
Абе тя и миналогодишната Мани беше най, най слабото звено, ама бая зор видяха докато се отърват от нея. Щом идеше на елиминации, Мани се врщаше триумфира ща, та да не стане и сега така със слабаците

# 978
  • Дубай
Сините ги харесвам въпреки,че в силовата част са слаби,но имат хъс и воля.Вики реагира остро,но и Цецо яко е хлътнал май по нея.Като се замисля обаче,ако съм на негово място и трябва да реша кой да си тръгне и остане,това е Фейгин и няма две мнения.Слаб играч е,докато Виктория е комплексен и ще бъде в помощ на племето.
Илиян изобщо не искам да го коментирам, защото толкова силно грозно поведение рядко се среща, жалкото е,че ще води за носа Мани и Фейгин докато може .

# 979
Абе тя и миналогодишната Мани беше най, най слабото звено, ама бая зор видяха докато се отърват от нея. Щом идеше на елиминации, Мани се врщаше триумфира ща, та да не стане и сега така със слабаците

Те, игрите, се напасват според възможностите на участващите в тях. Така че, слабите са слаби в отборни игри, но на индивидуални, не са толкова. Нали провеждат игри на кастингите, знаят кой горе долу къде се справя добре и къде - не.

# 980
  • София
Тоя змийския, как така реши на пръв номинационен съвет да номинира един от двамата силни?Обяснението, че ще спечели ,щото е силна никак не ми се връзва.

# 981

Те, игрите, се напасват според възможностите на участващите в тях. Така че, слабите са слаби в отборни игри, но на индивидуални, не са толкова. Нали провеждат игри на кастингите, знаят кой горе долу къде се справя добре и къде - не.

Да така е. Мани беше най силна в плямпането на глупости, използването на Стоян, куцането, симулирането и лъжеше за двеста циганки.
Как няма да триумфира.

# 982
  • Sofia
Може да е много логично да се номинират слаби играчи,но ако аз съм на пангара,застрашена от изгонване,може и да не ми пука чак толкова колко силно ще остане племето след това.Та,от тази гледна точка,ги разбирам по- слабите.Още повече,при явна и сигурна коалиция между двама участници.
Друг е въпросът,че ако съм слаба,едва ли ще ми мине през акъла да се записвам изобщо в такъв вид формат.

# 983
Е ТЕ така, той вече направи интригата в отбора. На това и разчиташе, слабите ( той предполагам има жените за слаби, плюс Касим) да се привлекат към него и да чисти до успешен отсрел. Касим обаче му удържа на интригата, за което му правя чест. И с тия резерви.. май ще му се объркат сметките, не ми се струва и на продукцията да е особено симпатичен. Продукцията търси интрига и напрежение, той май иска да прави женско царство с основен главатар себе си и да съсипе синия отбор.

# 984
Тя продукцията ще запази слаб играч, само ако прави сеир, ако е просто слаб, няма за какво да го държи. Фейгин спешно трябва да завърти романс с някой от племето, че да я оставят в играта Simple Smile иначе по принцип смятам, че ако толкова пък ти треперят шошоните да не те номинират, не влизай изобщо.

# 985
Дано не се обиди Цветан, ако чете тук, но ми прилича на Хагрид от Хари Потър, който като видя една великанка- капитан на отбор на друго училище и загуби и ума и дума

# 986
Лесно ли им е с тия размери Simple Smile) С най- добри чувства го казвам, много харесвам ненатрапливия начин, по който показва симпатии и грижа към нея. Той е голям човек с добро сърце, добър мъж изглежда. Каквото и да стане в самите игри, ако се преоткрият двамата по този начин, само могат да спечелят.

# 987
  • Дубай
Фейгин е просто слаб играч без мнение,което я прави безинтересна,Илиян за мен е миналогодишното Мани само, че е в мъжки вариант.Варти,суче ,прави интриги само, не е кой знае какъв  силен играч.Видяхме вчера на играта с цепенето

# 988
Аз лично не смятам, че между Цецо и Вики има любовна линия. Ама изобщо! Но и двамата имат сходно минало /спортно/, от което определено имат допирни точки. И е нормално да се покрепят взаимно.
Алекс ми е като муха без глава - върти се, мота се, подсмърча и ... толкова. Нямам идея кой може на сила да я втъкне в такова предаване, но нейното място не е в него. Не е силна, не е умна, силната ѝ страна най-вероятно са пируетите, но са тотално неприложими тук. Слабо звено е и най-умното е да се разкара още в началото, за да не се налага по-късно племето да я мъкне като чувал.
Илиян определено се опита да си направи параван с нея, но въпреки заявката му за "брилянтен" план, май по-скоро изтъпя с начина по който искаше да го осъществи.
Мани е нормално да гласува за друг, в случая Вики, тъй като "захапа" невероятната идея на Илиян за коалиция. Не ѝ е там мястото и дано осъзнае, че е необходима на този невероятен "красавец" само докато ще му служи като щит.
Иначе реакциите и на Вики и на Алекс ги разбирам - нямаше обсъден план и карти на масата. И двете бяха изненадани. Вики - от гласа на Алекс, дирижиран от "красавеца", а Алекс - от отвръщането на удара.
Иначе в състезанието ще остане този, който реши продукцията Joy
Ако трябва Вики да стои изправена в рамка 1.20 на 1.80 метра и да крепи гърне с мед на главата си - отпаднала е та знае ли се!

# 989
На този етап наистина аргументация от типа на "трябва да пратим най-силния" е доста хм...отнесено понятие. Твърде малко са играли заедно, за да се каже кой е най-силен. Тези двамата високичките със сигурност не са универсален тип играчи и на изометричните изпитания или разни, при които дребният ръст е предимство, е възможно да окапят. Та хич не е сигурно, че ще се върнат, ако отидат на дуел. В случая на дуел Вики-Алекс, може би е очевидно, че Алекс ще отпадне. Но ако съвсем случайно пък Алекс победи, не се знае после срещу кого ще се изправи Вики и дали е чак толкова сигурно оставането й.
Аз все си мисля, че Джаферович няма да изкара до финали и не е това целта й.

Общи условия

Активация на акаунт