💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 794
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Браво на сините. Касим спечели уважението на отбора. Цецо за мен е "Добрият великан".
Жълтите ще са втори. Поне се надявам.

# 151
  • Sunshine state
Много се радвам, че Джаферович се изложи така още на първата си битка като капитан, сега олекна яко в очите на съотборбиците си и ще й е трудно да ги оплита в мрежите си.

# 152
Жени ще ходи на реката,и съвсем заслужено.подведе отобра си .Не става за лидер ,нищо че е със самочувствие до небето.И в Сървайвър не я биваше за мен и тук  ,ако ще и 100 кг биче да е пак не става.Радвам се за сините , дано продължават в същия дух.

# 153
  • Буркина Фасо
Жени командори, но защо качи всички хора на платформата и не остави хора отдолу да направляват движението на варелите и да му помагат. Аматьорска втора грешка според мен. Първата и беше при подреждането на варелите, там нямаше никакъв ред и загубиха време да ги пререждат.
тя май не се изкачи правилно на платформата. лекичко я заобиколи с лявото краче. Smiley

# 154
  • Някъде в Европа...
Мирела ми напомня на Линда Еванджелиста  на младини

# 155
Хехе, кеф! И аз по-скоро харесвам жълтите мъже, но заради Евгения ще съм ок да са на реката. Бързо се разкрива тя, въздух под налягане....

# 156
  • София
Браво на Супергероите, биха се като лъвове! По традиция червените са силни и тъпи. Не разбирам защо сценаристите карат все по една схема. Скучно е така, предвидимо.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 21:46 от Reinа

# 157
Интересно защо така се получи при Жени. Много игри е гледала, има сериозен бекграунд, но допусна много глупави грешки. Лидерството не и се отдаде днес в тази игра със сигурност.

# 158
  • Sunshine state
Килата са й в повече на Евгения и я дърпат назад. Иначе е яка, но ни в главата има мисъл, а и егото й е колкого Д-то й.

# 159
Браво на моите хора! Даже и по трасето не бяха много назад. Жълтите адски тъпа стратегия с варелите. Червените тотално оплетоха пъзела.

# 160
Червените не умеят да подкрепят съотборниците си.
Колко мила картинка са сините.

# 161
Сините "аз съм си ги кръстила отбора на  "фрийк шоуто" много им се изрдвахме в къщи викахме за тях.

# 162
Хехе, познах, че яките мъже на червените ще са на диета.

# 163
  • Sunshine state
Фрийк са отвсякъде и са мн забавни.
Еех, мамка му, исках жълтите да са на реката. 🙄

# 164
  • SF
Ихххх
За сините съм - заради Виктория, Цветан и Касим.

Яд ме е за червените заради Елица. Фен съм.

Общи условия

Активация на акаунт