💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 809
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 165
Айде Звезделина на реката

# 166
Сега пък ми е жал за червените,   горките, ще умрат от глад.

# 167
Тоя па Куков?!! Извинявайте за диалекта. Ама…. Не завлачи ли  той кануто, за да мрънка…

# 168
Касим ми е като Хари Потър

# 169
  • SF
Хайде да им видим Резиденцията.
Цецо е като извъземен.

# 170
  • London
Гъливер и жена му в царството на лилипутите🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Този Кукув почва да мрънка като онзи с храната дето внесе миналата година.

# 171
  • София
За водещата 60 сек. са по-малко от минута... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
Луда работа.
Ралица хвали Цецо, който излезе от водата "носейки" кануто със себе си. Реално беше може би най-слабия във водата от трите племена днес, ама пусто пристрастие към волейболистите Simple Smile

# 173
Водещите може ли да наричат жена гигант? Много са зле!

# 174
Браво на Сините, много хубава победа. Цветан ми е симпатичен, не е тромав като Братоев.

Жени не отхвърлям и нарочно да се излага така, всички я знаят коя е и каква схемаджийка е. Натрупала е килца за река и стопанство, да изтощи другите там, да снижат мнението за нея и да не са нащрек около нея. После ще ги маха един по един ... не знам, просто си разсъждавам. Нямам ѝ никакво доверие, смятам, че си мери внимателно всеки ход.

# 175
  • София
Интересно защо така се получи при Жени. Много игри е гледала, има сериозен бекграунд, но допусна много глупави грешки. Лидерството не и се отдаде днес в тази игра със сигурност.
Не само лидерството, а и физически не беше толкова добра. Трудно се качваше, а с плуването беше откровено слаба за заявката на най-добрата в племето. За бивш състезател по плуване рано-рано мина на бруст.

Изненадах се, очаквах повече от нея. Надявам се да е, както някой предположи, че Фифо имаше предвид, че са с женски неразположения три от жените.

# 176
  • София
Водещите само варелите споменават. Георги плува най-бързо, като спайдърмен мина по арката, през цялото време на варелите, рамо до рамо с багерите, но това не се отбелязва...

# 177
На водещите комплиментите са им меко казано обидни.

# 178
  • London
Аз съм 1.52....и съвсем реално ще съм лилипут край тях. Ама са такива сладури.💖🤪Убедена съм, че са свикнали на тези шегички около ръста им и едва ли го приемат тежко. Както и ние прекалено ниските пък с прозвища като табуретки, лилипути и тн.🤣

Аграра от червените ми е хипер неприятен. Буквално си личи, че на втория етаж няма никой....

# 179
  • София
И аз викам на сините "фрийк шоу", ама позитивно някак Grinning Забавни са, а и успешни.
Жълтите повечето са ми много симпатични, затова съм доволна от класирането.

Алекса също готин изглежда.

А, "случайно" намерили летви в гората!!

Общи условия

Активация на акаунт