💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 704
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 405
  • София
А де,и аз това се чудя. Нищо кой знае какво не е станало,но какви обиди и квалификации прочетох 😂.Лелка била,на 32 години лелка ?!?! Здрава,спортуваща поддържана жена-лелка на 32г.  Ми в такъв случай-приятно ми е,аз съм прабаба ви Виолета😁И била неспособна на емпатия 😂,направо емоционален инвалид бре!
Давай,Жени,почвай да ги размяташ както ти си знаеш!Поне да има за какво да те плюят.
Нагласите към Жени са от преди участието ѝ в "Игри на волята", но аз това го разбрах в последствие, и още не знам в кое предаване точно е направила лошо впечатление, заради което да ѝ се налага да чисти имидж. Съмнявам се да е в "Сървайвър", там беше само на 18 г. и стигна достатъчно далеч, за да е част от журито. Може би е заради инцидента с паркирането и разправията с въпросната "съседка", но това беше сравнително скоро.

# 406
Евгения да се жертва за някой друг, да, бе, да! Искаше да стопира възможността да я обсъждат мъжете. Без да я познавам, на базата на това, което виждам и ни показват се съмнявам, че би проявила емпатия към някой друг. Изключвам семейството й, разбира се! Има се за голям манипулатор и стратег, ще видим докъде ще я докара!

За мен тя Е манипулатор, но не и стратег- няма нужния капацитет в сиво.

Цветан ми е много симпатичен на мен, поне на този етап. Ще ми е интересно как ше се развие образът му.

# 407
  • London
Да оставим Женя настрана, защо Филип не ми допада.....ами излъчване и някои изказвания зад кадър. Като пуяк е, отделно недобронамереност някаква лъха.... Сякаш е влязъл в отбора с идеята да прави някакви подмолни игри. Преди самата игра доста не на място мънкяше и се разпореждаше. Някак негативен ми идва.... Може да ме опровергае знам ли, но засега такова усещане ми създава и хич Женя да я няма там.

# 408
  • Sofia
Цветан и мен ме кефи, изглежда ми добряк. Този ръст определено му пречи, но нищо общо с безполезния Братоев.
@ Viliiv, мнението ми за Евгения е на база видяно, чуто и прочетено. Интригант, манипулатор и егоист, на който не му пука за другите. За мен това е липса на емпатия, а Вие го наречете, както искате. Simple Smile

# 409
В първия момент изпитах симпатия към Евгения. Размяната на реплики нямаше да има значение, но Евгения направи нещо, което е извън това, което одобрявам. Навря се в стаичката при две момичета и сякаш ги изпитваше дали ще започнат да й се кълнат във вярност. Другото може да се отдаде на напрежението. Приемам, че някой иска да се покаже, да тръгне агресивно, но да изисква от другите нещо, при условие, че тя не е била с нищо полезна, даже не видяхме нещо, което да ни впечатли.
Нямам нищо против жената, но ми се гледат други хора, различни. Ако нагласят играта да победи, това ще издразни много зрителите, няма да се учудя, ще започнат едни гадости по неин адрес, а тя показва липса на някои важни качества в подобни игри, ще се отече с грубости, по социални мрежи...
Това е адски досадно. Те не пожалиха Ирини, направиха я за смях и резил, та камо ли тази жена. И всичко е много досадно, както самите жени, вързали се на продуцентските номера. Пък донякъде е полезно за тях самите, защото не разполагат с много възможности да видят какво се случва.

# 410
  • Пловдив
Да се нарича 32 год. жена лелка, е смешно.

Жени е хубава жена с още по-хубав мъж. Имат очевидно стабилен брак, сладки дечица и финансови възможности. И това явно дразни някои хора. Предполагам де...

Може и аз да се разочаровам от нея в някакъв момент по-нататък, но за момента мисля, че дразнителят е Филип, а тя си е съвсем в правото си като капитан да му скръцне със зъби.

# 411
Скрита лимонка е Ж. , още от Survivor  я помня.

# 412
За съжаление изглежда доста застарена и определено не отговаря на визия на 32-годишна жена. Имах изцяло позитивно мнение за нея преди влизането. След последния епизод обаче се заяви като манипулатор, интригант, налагаща мнение и определено доста властолюбива. Жалко!

# 413
Да се нарича 32 год. жена лелка, е смешно.

Жени е хубава жена с още по-хубав мъж.

Лелчинското не идва от възрастта. Може и на 23 да си лелка, не е нещо невиждано.
Но бях учудена да разбера, че въпросната е на 32. Доста повечко завъртания около Слънцето й давам аз лично. И на мен не ми прилича на лелка, а на стенобойна машина тип "малкият танк на лейтенант Грюбер". Не търпи някой да не е на нейното. Grinning
Мъжът й пък ми е всичко друго, но не и симпатичен, за хубав да не говорим.
И да- досадни са. Наистина изскачат отвсякъде. Чудно ми е, тя дали се е явила на кастинг, или просто е казала "искам" и са я поканили.

И тъй като последното нещо, което ще правя, е трафик на ИГ акаунта й, представям си сега как представя там нещата.

# 414
  • Sunshine state

Жени е хубава жена с още по-хубав мъж. Имат очевидно стабилен брак, сладки дечица и финансови възможности. И това явно дразни някои хора. Предполагам де...
Ммм, аз не намирам нито нея, нито него за хубави, още повече него, но вкус другар няма. Нейното скърцане със зъби минава границата и идва като надменно, арогантно поведение тип 'вижте ме коя съм'.

# 415
  • Другата България
Стигнахме ли до това, че критиката към Жени е защото й завиждаме?
Не се ли изтърка вече този рефрен?

# 416
  • London
А как трябва да изглежда 32 годишна жена? Според мен си изглежда на годините и визуално има меки и приятни черти, чипоноска и чаровна усмивка. Харесва ми, че има какво да щипнеш, помните колко се ядосвах, че Красима е отслабнала, защото за мен във формата тя бе най-хубавата си версия. Та нека видим и днес какво ще стане преди да й съдерем кожата ....твърде много вече обсъждахме наглед не толкова сериозна ситуация сякаш. 😅

# 417
  • Sunshine state
Меки не бих нарекла чертите на Женя, на мен ми идва груба и дори мъжкарана и в лице, и в тяло.

# 418
Индикаторът за качеството на епизод 3 (5-ти септември):
https://www.surveymonkey.com/r/2L66CVY

# 419
  • London
Меки не бих нарекла чертите на Женя, на мен ми идва груба и дори мъжкарана и в лице, и в тяло.

Тялото й е супер според мен. Очаквам да износи вериги, да блъска гуми, да покаже мощ и сила....обичам силни жени, доставят ми удоволствие на възприятията. Дано обаче силата е там...това тяло да не е само фикция.

Общи условия

Активация на акаунт