💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 602
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Да, и аз съм на мнение, че Куков скоро може да вейне бялото знаме. Сори, нагъл е, два пъти вече се дъни, как пък едно "съжалявам" не му се изтръгна от устата!? А как нагло ги излъга, че е бил втори - дори не ми се коментира!

# 571
  • София
Филип каза браво, специално го показаха. Трябваше да стане да я разцелува или? Ясно, че я харесвате ЖенитУ, ама поне обективно гледайте и коментирайте.
Извинявам се, моя е грешката. Наистина не го чух изобщо него. Видях само как гледаше.
Определено съм от хората, които гледат доста обективно, няма нужда от нападки!
Факт е, че като едновременно пиша във форума и гледам предаването, доста пропускам....

# 572
  • някъде по морето
Вярвате ли, че спят на реката....и гладуват? А вода? Да не би да пият от реката?Blush
Затова ги гледам като шоу...

# 573
Сега мога да бъда нападната,но се убедих ,че хора като Евгения Джаферович нямат място в такива формати  ! Стига с тая шуробаджанащина .Това семейство изкача от къде ли не вече последните  не знам и аз колко години.Като цяло мнението ми е ,че известни хора по един или друг начин с връзки в тези среди нямат място там.

Иначе играта да беше направена точно за нея,и това е факт.Мъжете имаха по-малък шанс за победа и се видя.

# 574
Даже и картофките спестиха Simple Smile
За мен остава мистерия дали наистина стоят напълно гладни на реката и острова,  все пак не е въпрос само на воля, но и не е здравословно.

# 575
Каквото и да се говори това си беше женска игра от чисто статистическа гледна точка, а не че някой път и мъж не би спечелил. Не казвам да носят чували, но беше ясна работа.
За мен е дразнещо вътрешен човек от телевизията да участва изобщо

# 576
Здравейте група , досега само ви четох , но хоп и аз да се вместя в групичката. Не знам , защо но щом видя Веселина ли се казваше художничката и ми мязя на Джулияна Гани преди корекциите .

# 577
Вярвате ли, че спят на реката....и гладуват? А вода? Да не би да пият от реката?Blush
Ох, поредния неразбрал. Имат дажба вода, разбира се. Плюс минимални калории от рода на 300гр ориз. А ти верно ли смяташ, че хората там ги изтезават? 🤦♀

# 578
  • някъде по морето
Ох, поредния неразбрал. Имат дажба вода, разбира се. Плюс минимални калории от рода на 300гр ориз. А ти верно ли смяташ, че хората там ги изтезават? 🤦♀
Като ги гледам,  абсолютно не вярвам,  не е и необходимо, но като почнат да се жалват, не яли една седмица.. не вярвам и че спят край реката....

# 579
Кои дни са епизодите?

# 580
Те и толкова убедително говорят, че седмицата е седем дни, ама не не е баш Simple Smile направи ми впечатление как се вайкаше някой, че 7 дни щели да стоят гладни..може би наистина има нещо съвсем минимално, това не пречи пак да са много гладни Simple Smile

# 581
  • Буркина Фасо
Кои дни са епизодите?
на първа страница от темата пише. Smiley

# 582
Кои дни са епизодите?
Понеделник 20:00 - 22:30
Вторник-Петък 21:00 - 22:30

# 583
Аз съм изненадана, че Джаферович не взе сабите ... Някакси го очаквах, особено както се знае, че предимствата на битките обикновено са мижави. Но нещо друго ключово се случи и Жени се усети - тя е единствената към момента, която знае със сигурност, че сабите са в играта.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 07:13 от AndyG4L

# 584
Като ги гледам в хода на сезона как се стопяват със сигурна, че гладуват. Даже в резиденцията все се тъпчат с плодове и шоколад предимно. Иначе е ясно, че на всички дават вода и че имат тоалетна на разположение. И със сигурност някаква малка дажба, че да могат да се вдигат и да търчат по терена. Както и че тяхната седмица не е 7 дни, а 3-4.

Общи условия

Активация на акаунт