💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 057
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 915
Изненадана съм, че тук намирате постъпката на Илиян за подмолна Grinning На мен не ми е най-симпатичният участник и не можах да му схвана стратегията - и защо се провали, но все пак реалността беше следната.
- Разбират се (УЖ) да номинират силен играч, за да се върне
- Виктория се сърди, когато е номинирана

Еми ето, правят ти комплимент, че си силна. Да не говорим, че по много инфантилен начин се сърди, а не е на 18, това е жена на 30+.

# 916
И аз смятам, че Виктория е един от най-силните и необходими играчи в племето. И че не заслужаваше да бъде номинирана.
Но в тази игра няма значение кой заслужава. Всеки преследва интереса си. Не харесвам Илиян, но и той е застрашен и е нормално да прави коалиция. Съжалявам, че Мани, която ми е много симпатична, се включи в нея.
Но и не смятам, че Виктория трябваше да реализира така. Друг е въпросът, че след дългият напрегнат ден може адреналинът още да я държи. Или да е темперанентна по характер.

# 917
Сетих се на кой ми прилича Илиян - на Кирил Петков. Същият мазен стил на говорене и похилкване.

# 918
Вики реагира така от спортна злоба, предполагам. Мисля, че не я ядоса самата номинация, а това, че не казаха направо, защото те реално нищо не се разбраха...нали? Поне аз не разбрах. Винаги съм смятала, че на този етап да рискуваш със силен играч, не е добра стратегия. Еле пък като знаеш продуцентите и си гледал Joy

# 919
  • София
Изненадана съм, че тук намирате постъпката на Илиян за подмолна Grinning
Всеки участник, който дори спомене думата "стратегия", да не говорим да премине към изграждането на такава, в това или в друго риалити, от българския зрител ще бъде обявен за подмолен или за тарикат. Това не е изненадващо, ние сме кондиционирани да търсим и да ценим други неща в телевизионните формати, самите продуценти чрез водещите и техните анонси или дори директно в интервюта, посочват с кое най-много се гордеят, в повечето случаи: сила или конкретно умение. Аз очаквах планът на Илиян да предизвика само негативни реакции.

# 920
  • Sunshine state
Харесва ми Вики и наистина намирам за глупава номинацията й. Трябваше точно манекена и Алекс да са номинирани, че без Вики са тотал щета. Женя освен да овиква Фифо и да се изтъква, друго за отбора особено не видях да прави. Ей, как ме дразни тая жена..
Тоз обидения, че хъркал ми е много забавен - утре и жена му ще вземе да го ръчка да се обръща и мести. В край на сметка колкото и да не ме кефи, права си е жената, че му е казала. Голяма работа станала, че чак такива драми да прави.

# 921
  • Другата България
Аз лично правя разлика между стратегия във "Сървайвър", или "Фермата ", и стратегия в ИВ. При първия формат всички играчи са поставени при равни условия.  При втория също. Що се отнася до храна и спане. Имам предвид няма екстри като резиденция и т.н. Докато тук както се оказва - поне като гледам и слушам, победата е важна за всички именно заради тази резиденция и храната. За да се спечели обаче трябва победа. За победа трябват силни и комплексни играчи. Поне в началото. Моите уважения към Фейгин, но дотук тя нищо не показа. Всеки е силен в нещо конкретно, някои в повече от едно. Ама тя горката.....нищо дотук. Логично е да си тръгне най-слабото звено, ако искат победи и занапред. И Илиян я потърси не защото я смята за силна, а той си каза - най-млади са и ще започнели от тях....да, ама на Илиян просто му трябва съюзник. За Сашка му е през алаброса. Не знам това неговото дали е точно стратегия, или просто....егоизъм.
А, и това с връщането на силния - номиниран щото видиш ли, силен и ще се върне....никой не може да каже какви ще са игрите и съперника. Да изпратят Генчо като силен играч,  да дойде Хари Потър срещу него и  играта да е .....пъзел. Ами дотук със силата.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 03:54 от Merri_An

# 922
Индикаторът за качество на епизод 5 (7-ми септември)

https://www.surveymonkey.com/r/SZR7TLW

Велислава непоносимо много вряка, сети ме за Джералдин "давай, бе, Влади, бе"
Не беше ли - "Айде бе, Влади бе!!!"   Grinning

# 923
  • earth
Джаферката по-неприятна ли е от водещата?

# 924
  • Sunshine state
Джаферката по-неприятна ли е от водещата?
На мен лично са ми на едно. Ни Ралица харесвам, ни Женя. Разликата идвс от това, че водещата кара повече по сценарий, докато Женя си пише своя.

# 925
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Още от визитката на Виктория не я харесах.
Тя си каза,че е скандалджийка и само й трябва провокация,а такива ще има на всеки съвет.
Ето,започна да трови вече атмосферата,а това няма да допринася с нищо в битките.Аз не бих я изтърпяла да дудне и заплаща нон стоп..
Илиян наистина е слабо звено,но много хитър. Пази си козичката(Фейгин) за глас и отделно иска да разбие двойката волейболисти.Всеки човек би постъпил така - стратегически.

За мен Цецо и Виктория са двойка.. трепери над нея на всяка битка и номинация.Чак пък толкова приятели,много са ми съмнителни Wink

Джаферович пак да се изтъкне..4 пъти поне напомни за нейното предимство,ако някой не е чул,да чуе. Голямо изтъкване,голямо его у тази голяма жена. Водещата добре я затапи.

Страхотна игра и отново отличен епизод.

# 926
  • Пловдив
По принцип Илиян не ми е симпатичен , но Виктория много ми олекна с реакцията си. Всеки, отишъл там, трябва да знае,че рано или късно ще бъде номиниран. Без значение колко умен, добър и раздаващ си мисли ,че е. А що се отнася до Фейгин, вие защо очаквате, че някой, физически слаб трябва да седи и да си чака съдбата, без да се опита да промени нещо ? Кой отива с идеята ,че ще чака да го изгонят, без да се бори? Имат право да се борят с всички позволени средства. Коалицията е едно от тях. Фейгин ми е приятна, стискам й палци и на нея. А иначе, двоен е аршина, да, Вики се разфуча и разсъска ужасно, няма проблем, Фейгин се разстрои, олеле, не е подготвена психически. Всеки трябва да си удържа емоциите там, но явно е трудно. А изказването на Цецо беше грозно, но е разбираемо. Имат си симпатии и не могат да са обективни човеците, нормално е.

# 927
Аз не разбрах, защо сините не номинираха участници на база слаба игра?
Много по-лесно щеше да е.

# 928
  • София
Защото нали лайт мотивът им е, че няма слаби в техния отбор.

# 929
  • София
Пуснах нова анкета

Играта не ми хареса този път. Досадна за гледане, пак за много груба сила с тези тежки сандъци. Ще им докарат хернии ако продължават така... И как подведоха отборите, не е Ок така. Супергероите например нямаше да изпратят на Касим на последния пост ако знаеха, че реално пъзел няма да има.
Браво на Непобедимите за победата. Най-накрая... Не ми хареса как изкрейзиха по едно време Супергероите и особено Касим.

Не ми хареса отношението на Звезделина спрямо Пухчо. Не е това начина. Леле, останалите жени как я срязаха, а тя очакваше подкрепа. Тя и Мирослава са най-застрашени за гонене на този етап. Куков след тях. Да видим дали няма да се заформи някаква коалиция. Но се съмнявам...

Относно Илиян. Аз съм фен на коалициите и изобщо когато даден играч усети накъде духа вятъра в племето и рано от рано се опитва да промени нещата, а не просто да седи и да чака да дойде неговия ред за гонене, само защото някой има повече мускули (примерно). Така че наистина разбирам Илиян, а и той вижда, че волейболистите са силна двойка, която винаги ще се подкрепя. Да, Вики е много силна и е важна за племето, но не мисля, че без нея нямат никакъв шанс. Ключовия фактор при тях на този етап е Касим. Само той не може да бъде заменен. И донякъде Гого след него. Мани се сприятели с Фейгин, в една стая се разпределиха и т.н. Нормално е да застане на нейна страна, така че на Илиян не му беше кой знае колко трудно да заформи тройния съюз.

Реакцията на Виктория след номинацията беше прекалена. Но по-лошо впечатление ми направи Цветан, който като капитан и обединител се провали напълно след като индиректно каза, че Фейгин е слаба и за това е номинирана. Ами казвайте го на съвета бе хора. 4-ти сезон подред и продължават с тези лъжи на племенните съвети, а после след съвета картите падат по грозен начин...
Относно Алекс. Аз лично очаквах повече от нея. Засега все едно я няма във формата, а все пак е многократен републикански шампион и финалист във волната програма на Олимпийски игри. Дори имаше лек проблем със змейката, което е абсурдно. Но и стискам палци да оцелее във формата. Но с тази психика и нагласа ще и е много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт