💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 887
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 960
Не харесвам игри, в които се притеснявам дали героите ще останат живи. На продуцентите нямат моите скрупули. У Виктория нищо не ме изненадва. Жената си е спортист. Не е придворна дама. Илиян успя да отклони вниманието от себе си за номинация, но с тези колежански номера много детско ми се струва. Ама хубаво- такава роля са му дали. За Фейгин като външен зрител на фигурно пързаляне- също мисля, че е пре-меланхолична за състезател. Но да си без майка не е лесно. Истината е, че към повечето изпитвам съчуствие, че са се навили да участват. Да ни забавляват и да чувстваме превъзходство като ги обсъждаме.

# 961
  • London
Не харесвам игри, в които се притеснявам дали героите ще останат живи. На продуцентите нямат моите скрупули. У Виктория нищо не ме изненадва. Жената си е спортист. Не е придворна дама. Илиян успя да отклони вниманието от себе си за номинация, но с тези колежански номера много детско ми се струва. Ама хубаво- такава роля са му дали. За Фейгин като външен зрител на фигурно пързаляне- също мисля, че е пре-меланхолична за състезател. Но да си без майка не е лесно. Истината е, че към повечето изпитвам съчуствие, че са се навили да участват. Да ни забавляват и да чувстваме превъзходство като ги обсъждаме.

Много са и без майки и без бащи и с какви ли не драми, да тези неща често предопределят определени ситуации в кариерата ти ...., Защото в спорта според мен 50% е това дали си подкрепен достатъчно от семейство, треньор и приятели, дори ако щеш от любителите на този спорт. Но чак да идеш да се носиш като народна песен в такова предаване? Ако не си личност, която има нагласа да се състезава защо влизаш? Тя седи там като 10 годишно лапе и се чуди как да се скрие зад Вики.... , А Вики правилно й намекна, че е несигурна, че й трябва битка. И е точно така ...може пък да живне като й се наложи да се състезава... А то навело се и подсмърча.

# 962
По принцип аз съм голям фен на Сървайвър и постъпката на Илиян е напълно нормална, особено при видна коалиция насреща. Няма да намесвам деугия формат, но само да се сетим една Бо докъде стигна в коалиция.
Обаче, когато стратегията е насочена към хора, които познавам и харесвам… Еми подразни ме, ама тук съм изцяло пристрастна и си го признавам.
Виктория винаги е била една от дърпащите фигури в отборите, в които е играла. И е дърпала с можене, а не с интриги и го твърдя от опит. Ако някой я в гледал в зала, знае че тя притежава много силна психика и качества на лидер. Пушката не се изнерви на номинацията, а на начина по който беше направена тя.

# 963
  • София
Аз пък смятам, че Илиян твърде рано разкри картите си и че влезе в непечеливша коалиция неподготвен.

# 964
Такива коалиции в състезания са интересни и заслужават адмирации когато са на принцип, различен от "аз не ставам за нищо в тази игра и затова да се обединим срещу тия дето могат и знаят как".
Нищо лично срещу Фейгин, но просто не и е тук мястото. Много има да учи още за реалния живот. За мен тя искрено си мисли, че Илиян се грижи за нея и че много ще му пука ако си тръгне.

# 965
От познат, явил се на кастинг знам, че е отхвърлен, защото няма интересна семейна драма, която да прикове драгия зрител. В тази връзка аз изпитвам досада, защото не познавам семейство без някаква драма. Раздели и разводи са всичко друго, но не и чак такава травма, в класовете на децата ми почти нямаше здраво семейство останало. Конкретно Фейгин е имала достатъчно подкрепа в това, което прави, не я мислете.

# 966
По принцип аз съм голям фен на Сървайвър и постъпката на Илиян е напълно нормална, особено при видна коалиция насреща. Няма да намесвам деугия формат, но само да се сетим една Бо докъде стигна в коалиция.
Обаче, когато стратегията е насочена към хора, които познавам и харесвам… Еми подразни ме, ама тук съм изцяло пристрастна и си го признавам.
Виктория винаги е била една от дърпащите фигури в отборите, в които е играла. И е дърпала с можене, а не с интриги и го твърдя от опит. Ако някой я в гледал в зала, знае че тя притежава много силна психика и качества на лидер. Пушката не се изнерви на номинацията, а на начина по който беше направена тя.
Радвам се, че има човек, който я познава! Харесвам го това момиче. Не гледам волейбол, но ми харесва.
Исках сините да попаднат на номинации на малко по-късен етап, за да се поопознаят малко. Дори Касим не е на 100% сигурен, че няма да го подхлъзнат в начален етап. Слабите играчи не могат да реагират другояче - те опитват всичко и на всяка цена. Затова Касим избра Алекс, защото по-силните играчи ще играят играта, а другите ще се опитат да изпълзят от всяка дупка. Аз ще се радвам Александра да бъде заменена от по-силен играч - например Алекса или Георги, които ще се впишат в играта, а не в интригите.

# 967
  • London
Радвам се, че има човек, който я познава! Харесвам го това момиче. Не гледам волейбол, но ми харесва.
Исках сините да попаднат на номинации на малко по-късен етап, за да се поопознаят малко. Дори Касим не е на 100% сигурен, че няма да го подхлъзнат в начален етап. Слабите играчи не могат да реагират другояче - те опитват всичко и на всяка цена. Затова Касим избра Алекс, защото по-силните играчи ще играят играта, а другите ще се опитат да изпълзят от всяка дупка. Аз ще се радвам Александра да бъде заменена от по-силен играч - например Алекса или Георги, които ще се впишат в играта, а не в интригите.
Който и да влезе ще е по-добре от Фейгин.😅

# 968
Касим ще го държат заради пъзели те. Слабичък е, но пък се раздава в играта. За разлика от Фейгин.

# 969
  • София
Смятам, че днес ще победят Непобедимите, въпреки че подкрепям Безстрашните. При избора на любимец от Супергероите гласувах за Касим и Мануела - Мани, относно стратегията на Илиян - подкрепям я, всеки проблясък на интелект в това предаване, има моята подкрепа. Smile

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 13:57 от La Vikinga

# 970
Всички говорите как сините се подлъгали за пъзела, но и да не бяха се подлъгали те нямат друг ход. Няма как Цецо и волейболистката да носят сандъка, защото после някой трябва тях да ги носи на рамене. Затова правилно избраха по-леки за пъзела.Нинджата хем е лек хем е силен, така че си беше точно за там.От останалите кой да изберат? Джаферович? Кой ще я носи толкова време на рамене?

Какво общо има Джаферович? Иначе съм напълно съглсен с останалите разсъждения. Играта беше с противоречиви изисквания. Няма как да си суперлек и суперяк. Нямаха друг полезен ход сините.

# 971
Касим е много пренавит на всяка игра да се докаже на пъзел. Да блесне пред Неделчо. А защо???

# 972
  • София
Касим е много пренавит на всяка игра да се докаже на пъзел. Да блесне пред Неделчо. А защо???
Не мисля, че иска да белсне и се сравянва с Неделчо, каза, че се притеснява, че ако не докаже колко ценен е за отбора, ще го номинират. Дори когато Ралица го попита дали се смята за по-добър от Неделчо, защото явно това е сюжетната линия, която продукцията иска да наложи, той не отговори утвърдително и дори ми изглеждаше смутен. Георги от "Непобедимите" е сравняващият се с Неделчо.

# 973
Илиянчо е супер интригант бетер жените , лошо че още от началото се показа. Малкият ушатко Козмо единствената му силна страна са пъзелите (демек слабак). Според мен трябва да чистят най-слабите да не стане като миналия сезон подобия като Мани да стигат толкова напред, затова че рускинята, козмо и оная с плацентите е най-редно да излетят първи. Все пак е много рано за схеми и коалиции, в такъв ранен етап са удар под кръста (борят се прехрана и добри условия).
Попринцип харесвам жълтите, като изключим джеферката,която е супер нагла интригантка дано се усетят и да я фъшнат по-рано. Проблема на жълтото племе е че са повече жени и ако се обединят най-голямата им грешка ще е да махат мъжете.

# 974
  • Sofia
От промото за тазвечерната битка, цитирам Джаферович:
 - "Ето така се прави за да се завие лодка". Верно ли бре кака, как пък все ти всичко знаеш и можеш. Другите са расли в саксии и оцелявали на магия, преди да те срещнат..

Общи условия

Активация на акаунт