💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 025
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 065
Жениту как лесно манипулира всички, а те не са и много умни, особено Ралица и Михаела, та никак не е трудно.
Илина и Филип вече са обявени за врагове на народа/племето.

# 1 066
  • Стара Загора
На Жени ѝ тежат претенциите.

# 1 067
Браво, всички минаха през моста без пет минутки Simple Smile

# 1 068
Хайде пак серията носят ме мамо, влачат ме

# 1 069
Браво на Георги!

# 1 070
Ахахахах
Червените имат една част повече - Аспарух Simple Smile

# 1 071
Какъв е проблема с Аспарух? Не може да плува или нещо се и случило? Извинявам се за въпроса, просто съм в неведение 😃

# 1 072
  • Където морето целува небето...
Това е смехотворно! Аспарух, какво правиш там, момче???

# 1 073
  • Другата България
Ех, как мразя да съм права...
За Илина. Толкова е  прозрачна Женя.
Сега пък що прала....

# 1 074
Какъв е проблема с Аспарух? Не може да плува или нещо се и случило? Извинявам се за въпроса, просто съм в неведение 😃
Ако не греша, каза че като малък се е давил.

# 1 075

Ако не се лъжа каза, че се е давил като малък и сега не може напълно да се отпусне във водата. Каза, че в басейн няма проблем, но в морето, което е непредвидимо предпочита първите няколко пъти да е с жилетка и после може и без нея. Реално може да плува, но си му е травма от преди.

# 1 076
  • София
Непобедимите изобщо тази игра ли играят? Като ги гледам как гребат, направо не знаят къде се намират и защо са на лодката - нито стратегия, нито мисъл, нито идея....

# 1 077
Играта ще се реши на пъзела, който е от доста елементи и ще нивелира разликите от водата до голяма степен.

# 1 078
Мале такъв дървен философ като Евгения имала ли е до сега в игрите?На тая жена семейството и приятелите и как я търпят.Сериозно просто нямам думи.

# 1 079
  • София
Анормално ми се струва поведението на Илина, Мани поне симулираше дейност миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт