💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 966
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 080
Анормално ми се струва поведението на Илина, Мани поне симулираше дейност миналата година.
Повози се на лодка и погледа битката съвсем отблизо Simple Smile

# 1 081
Абе що направо не оставят Жени сама да си ги играе тези игри. Само вряка отстрани и командори и пуфка. То не че съотборниците й са гении...

# 1 082
  • София
Повози се на лодка и погледа битката съвсем отблизо Simple Smile
И то най-отпред се вози, може би, за да балансира лодката. Trollface

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 03:42 от La Vikinga

# 1 083
Аман,Аман само гласа на Жени се слуша. Командори със замах и накрая добре че Фифо им нареди стълбата
Представям си ако са на съвет как само тя ще дрънка.

# 1 084
Не разбрах какъв е проблема, че момичето се пере. А чухте ли Мирела: “Ще си изпера клина, че се е вмирисал..” 😂

# 1 085
Жени може да започне и завърши играта сама !!

# 1 086
Казаха, че имат ограничена вода. Не може да отива само за пране.

# 1 087
  • София
Не разбрах какъв е проблема, че момичето се пере. А чухте ли Мирела: “Ще си изпера клина, че се е вмирисал..” 😂
Имат ограничено количество вода на стопанството и го изпозлват само за да се къпят и готвят, от това, което разбирам.

# 1 088
Сега как ще я изтърпим Джаферович на съвета.

# 1 089
Интересно, добре се справиха жълтите на пъзела. Загубиха играта заради загубата на време при реденето на стъпалата на стълбата, не заради пъзела.

# 1 090
  • София
Илина беше като тези статуи за украса на носа на корабите. Другите, които нямаха весла, гребат с ръце, мъчат се, нашата си се вози - на разходка с лодка. Само едно коктейлче й липсваше.
Женя /колко неочаквано Joy/ предложи да преписват от пъзела на червените. Браво, Жени, адмирации, така правят истинските спортисти!

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 12:56 от Reinа

# 1 091
Абе що направо не оставят Жени сама да си ги играе тези игри. Само вряка отстрани и командори и пуфка. То не че съотборниците й са гении...

Точно това дойдох да напиша. Като нещо не върви, тя ще каже "Дали не трябваше аз да го направя?" Е, то бива да си мултиталантлив, ама чак пък толкова.

# 1 092
  • София
Ах, какъв интересен съвет ни предстои... чакам с нетърпение поведението на Женя... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 093
И кои ще са номинирани според вас. Аз залагам на Илина и Фифо
Женя ги е нарочила

# 1 094

Точно това дойдох да напиша. Като нещо не върви, тя ще каже "Дали не трябваше аз да го направя?" Е, то бива да си мултиталантлив, ама чак пък толкова.
Това се нарича Супер жена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт