💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 958
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 185
Хейдън Кристенсен е доста по-готин.

То Илиан дори не е готин. Някои много точно го оприличиха като излъчване и маниери на к.п.

# 1 186
  • София
Пуснах нова анкета!

По много нелеп начин загубиха жълтите, как можаха така да се замотаят с тези риби. На пъзела щяха да бият Елица и Зорница, които се забавиха. Там сякаш Елица беше най-дейната. Като цяло Елица прави доста добро впечатление. Влага се във всички битки, дейна е и не мърмори като много други жени този сезон.

При жълтите Жени прекалено много говори и насажда напрежение, но освен Фифо няма кой да и го каже. Лефтеров и Валери са много страхливи и не смеят да подадат главица от женската света троица (Жени-Михаела-Ралица).
Логично Илина и Фифо обраха гласовете, без изненади. Фифо ще го смачка денс (надявам се), ще стискам палци и за Фейгин.

Жени чисто стратегически не играе добре. Прекалено много се набива на очи и отдавна си е сложила мишена на гърба, но странно как попадна в племе с доста тихи или глупави хора (с изключение на Филип), не знам кое от двете е. Ще видим занапред как ще се развият нещата. Надявам се на някаква опозиция в племето все пак, за да е интересно и дали Лефтеров и Валери ще покажат малко топки...

# 1 187
Гласувах, че ми е все едно кой ще отпадне. Реално искам да отпадне Виктория, защото ми е неприятна, точно от типа хора, които не понасям около себе си. Същевременно тя е интересен и силен играч, както и дразнител и няма смисъл да отпада сега, за сметка на някой безличен. Фифо би трябвало да се спаси също. Илина е дразнител на Жени, не ми се ще да отпадне. Предполагам, че тия неща са ги преценили и организаторите и много е вероятно да дадат игра, на която Алекс да се провали. От четиримата тя е най-безинтересна.

# 1 188
Резервите вчера си коментираха, че никой от тях не иска да отива в жълтия отбор ог предимно жени и сякаш повече клоняха към синия, ако правилно съм разбрала. Искам Алекса (и /или Гайтанов) на мястото на Фейгин, а Илина и Филип да оцелеят, така хем сините ще станат по-силни, а Жени ще се изнерви, че нищо не е постигнала с номинациите и реално в отбора ще има опозиция срещу нея.
От друга страна си мисля или поне се надявам Фейгин да покаже малко воля, сила и изобщо -характер, сигурна съм, че е повече я бива от Илина.

# 1 189
Иска ми се да отпадне Илина.
Не за друго, ами за да влезе нов играч в жълтото племе. И дано също да даде отпор на Джаферович. Тогава може би и Лефтеров и Валери ще надигнат глави. Мисля че и на тях им кипи от тази, но не смеят, защото са малцинство и им е ясно че ще са на пангара ако гъкнат

# 1 190
  • Sofia
Скрит текст:
Пуснах нова анкета!
По много нелеп начин загубиха жълтите, как можаха така да се замотаят с тези риби. На пъзела щяха да бият Елица и Зорница, които се забавиха. Там сякаш Елица беше най-дейната. Като цяло Елица прави доста добро впечатление. Влага се във всички битки, дейна е и не мърмори като много други жени този сезон.

При жълтите Жени прекалено много говори и насажда напрежение, но освен Фифо няма кой да и го каже. Лефтеров и Валери са много страхливи и не смеят да подадат главица от женската света троица (Жени-Михаела-Ралица).
Логично Илина и Фифо обраха гласовете, без изненади. Фифо ще го смачка денс (надявам се), ще стискам палци и за Фейгин.

Жени чисто стратегически не играе добре. Прекалено много се набива на очи и отдавна си е сложила мишена на гърба, но странно как попадна в племе с доста тихи или глупави хора (с изключение на Филип), не знам кое от двете е. Ще видим занапред как ще се развият нещата.
Надявам се на някаква опозиция в племето все пак, за да е интересно и дали Лефтеров и Валери ще покажат малко топки...
И на мен това ми е интересно. Големи и здрави мъже, а навели глави и мълчат като ***** За съжаление в последните години мъжете с топки са изчезващ вид. Пишещите и четящи в темата са изключение, разбира се!

# 1 191
Ми, ако Алекса влезе в жълтия отбор? Как ще се спогодят, м?
Браво на Елица- до момента изтри неприятнните емоциЙ и се раздава на макс.
Стискам палци на Виктория и мъж/Фифо?/ да се върнат.
Джаферовица забрави как трябва да не се прекъсват/освен нейното мнение/
и кастреше наред. На никой не му беше дадена думата да се доизкаже, или на нас така го поднесоха.
Илина = Фейгин
Нека по-добрите да победят!

# 1 192
Знаех си аз че пази поведение в началото и ще си покаже рогата Женито.Мега противна ми е от сървайвър още,а са такава досада с мъжа и.
Елица се покротна малко,ама голяма излагация и тя направи с тия тийн драми.
Илиян е толкова противен,никакъв манипулатор и голям играч не е,слаб е физически и само с интриги не става,ще го подържат малко и ще му намажат ските ми се струва.Фигуристката и тя скрита лимонка се оказа,доста глупава и лесно манипулируема .От  Мани не го очаквах,изглеждаше интелигентно момиче,силна е и физически дано се отърве от тази коалиция.Филип е всеобщия любимец,аз продължавам да харесвам Михаела и Валери.Помня я тази Елена от брадъра,вярно я изгониха с потресаващ вот.Мъжът и спечели доколкото помня и даже си имаше друго семейство,наскоро четох че е починал от ковид усложнение.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 14:47 от лещичка

# 1 193
  • Другата България
Женя ако продължава така ще задмине и Елена, и всеки един. Още е съвсем началото.

# 1 194
Хайде за пръв път да кажа нещо за участниците:

А нинджата на кой ти прилича? На мен много на някой action/комедиен герой, но не мога да се сетя на кого. С този мустак…

Оприличавам го на Лазар Добрич, цирковия атрист от началото на XX век. И визуално, и като спортист.

# 1 195
Не мисля, че Жени е пазила поведение в началото. Кога? От самото начало започна с командите, с налагане на мнение. Всички видяхме и чухме 100000 пъти за това предимство. Ако пък бяха и победили не ми се мисли какво щеше да е.

# 1 196
Женя за някои неща е права. Но защо така бързо се настрои срещу Филип, не разбирам. И вече каквото и да направи, все е лош.
За Илина по мога да се съглася, особено в частта с това, че се е налагало да я влачи. Такъв човек не им трябва в отбора.
Интересно, ако Фифо и Илина си тръгнат, към кого би се насочила после за гонене. Онези двамцата бивши Лефтеров и Мариела ги смятам в комплект.

# 1 197
Женя за някои неща е права. Но защо така бързо се настрои срещу Филип, не разбирам. И вече каквото и да направи, все е лош.
Е, как защо, той проявявал лидерски качества и искал да е капитан, това си коментираха трите умни глави начело с Женя.

# 1 198
В синия отбор направиха грешката да не си кажат всичко, а извадиха очевидно нелепи аргументи. Волейболистката трябваше да запази спокойствие.  Този модела е адски противен и като поведение, защото нелепо си формира коалицията на тоя етап, а и защото е някак си противен като визия. На пръв поглед изглежда голяма мишка. Няма да коментирам изобщо пък как изглежда :X

# 1 199
Странно ми е че никой от отборите не се сети на връщане с лодките да ползват и дъските които пренасяха за гребла.

Общи условия

Активация на акаунт