💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 760
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 245
Хайде за пръв път да кажа нещо за участниците:

- Виктория не ми харесва. Начинът по който говори и начинът по който прави физиономии. За такива хора тутакси си казвам че няма да мелим заедно.   
- Илиан ми прилича на Хайден Кристенсен.   (Снимки следващият път)
- Мани също ми прилича на някоя актриса в момента уточнявам коя.
- Художничката е най-зле. За мен такива хора са просто излишни, безполезни и не знам кой се занимава с тях.

Засега никой не ме изнервя безкрайно. В началото ме изнервяше присвитото око на Жени но взех да свиквам (както, предполагам и всички които я виждат често) 
Имам да чета още около 20 страници и не знам дали сте го обсъдили вече, но Мани ми прилича на Нина Добрев, особено като е с вързана коса.

Продължавам да чета.

# 1 246
  • Sofia
Защото имат много нереална и изкривена представа за това, което са.

# 1 247
  • На острова
Защото имат много нереална и изкривена представа за това, което са.
Което се подхранва и от илюзията създадена от социалните медии. 200 хил. последователи в Инстаграм не значи автоматично, че 200 хил. души те харесват ✌🏻

# 1 248
Очаквам Куков да започне със скандалите. Доста хахав ми се вижда. Ако ги сложат с Жени в едно племе ще гледаме цирк.
Алекс изглежда добро момиче, но не е за игрите. Приятно съм изненадана от Велислава, държи се доста адекватно.

# 1 249
  • Дубай
Очаквам Куков да започне със скандалите. Доста хахав ми се вижда. Ако ги сложат с Жени в едно племе ще гледаме цирк.
Алекс изглежда добро момиче, но не е за игрите. Приятно съм изненадана от Велислава, държи се доста адекватно.
Макар,че Вили е луда наистина вчера ми направи много добро впечатление.Искаше да се разберат ама не стана.Вики, не знам,защо толкова лично приема номинациите ,в крайна сметка като влизаш в такъв вид предаване, трябва да си подготвен и за това .

# 1 250
  • Sunshine state
Разбирам Виктория, че беше афектирана непосредствено след номинациите, ама чак толкова влага да ти държи. Извади си поука и толкова. Смятам, че ще се върне, де. Илиян ми е много неприятен и не знам изобщо какъв модел е с тая визия. И той като Ники майонезата моделства явно. Оня беше поне забавен, а този не е.

# 1 251
Аз мисля, че Виктория и Фифо ще се върнат първи. А след тях и Илина.

# 1 252
  • Другата България
Аз вече съм заложила на Илина, ама че отпада.
Да видим.

# 1 253
Излишни минути за връзката на Алекса и Елица ...

# 1 254
О, много е хубава атмосферата в Резервите. Може би Виктория и Филип идват от една наистина човешка обстановка, всеки се бори според възможностите, искат да покажат човешките си лица. Харесват ми.

# 1 255
Най некадърните с най големите претенции в това предаване...

# 1 256
Тоа па Куков-най убав.

# 1 257
  • Другата България
Ох, Куков е мега досаден, не млъква този човек, че и самочувствие не му липсва.......

# 1 258
Много се смях, като прочетох, че Жени можела сама да си е племе и да си играе сама игрите Joy

# 1 259
  • London
Чудя се Гената дали не е поругал в даден момент Куков.🤣

Този Алекса как не го досрамя да каже какъв безделник е....и едва ли не Елица го издържа сигурно със заплатата на треньор или евентуално с каквото е останало от бронзовия медал .😅

Общи условия

Активация на акаунт