💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 778
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Хора, спрете се моля ви се!
"противняка"
Страшен хейт е последните 20-30 страници. Не се търпи....
Тук сме, за да коментираме и се забавляваме, не да мразим!

# 1 411
Нещо много ми се струват 100 гроша. Не помня как беше предния сезон.
От както има грошове в ИВ ( от втори сезон ) цената на победата в елиминацията винаги е 100 гроша и грошовете на съперника, ако има такива.

# 1 412
  • Варна
Разсъждавам си тук, какъв ще е принципа на вкарване на резервите. Варианти:
Чоп-малко вероятно;
Игра-победителя влиза в играта-ама за последния наказани, отива си в къщи...?
Игра- загубилия влиза в племе- май единствен вариант, за да вкарат артинсталацията при Джаферович;
Друго? Давайте идеи!

# 1 413
Куков много нагъл, хем пълна нула в игрите, хем ще прави разбор на другите.
Вики с тези заплахи ми заприлича на женска мутра.

# 1 414
Виктория има проблем с издръжливостта.

Нормално, тази маса и този ръст изобщо не са предпоставка за издръжливост. Докато Фейгин може да няма сила в ръцете, но тренировките и изискват издръжливост. Освен това помпаше с по-добре техника - на дълъг ход на буталото от край до край, а не накъсано на дребно. Това ми напомня колко са неадекватни младите в основни умения - не знаят как се сече, как се гребе, как се помпа... Какво ли още ще покажат, че не умеят.

# 1 415
  • Sofia
Когато някой ми е противен за гледане, сладко зайче ли да го наричам?. Хайде стига!

# 1 416
А откога в битката между четиримата  номинирани, първият финиширал си тръгва без грошове?

# 1 417
  • London
Офф, ужасната битка на Елизабет!
Тая година нямаше линейка.

# 1 418
Лош дизайн на игра за елиминция, късмета няма място в такава битка. Никога няма да се научат Sad

Правилно. Но подозирам, че късметът е бил само теоретична заплаха и всички ключове са били работещи, защото иначе ако някоя успее от пръв път, а другата от трети, продуцентите щяха да отнесат много псувни. Имат опит в това отношение.

# 1 419
  • London
Някаква идея как жена с почти двойно тегло и 20 см по-голям ръст може да се сраванява на силова битка?
Това за мен е неравностойно.

И на нея не й беше Ок като надуваше балона и ръста й пречеше. Това е.... Няма как всеки път битката да ти е по размера, габарита и тн.

# 1 420
За мен играта не беше качествена- не може да разчиташ на вятъра да ти поднесе победата...

Това не е вярно, вятърът не може да увеличи диаметъра на балона. Точно обратно - отмествайки балона настрани вятърът пречи да се спука балонът, но това е временно - когато спре нещата се връщат на мястото си. Тоест вятърът не помага, а пречи, но само временно, което би могло да е решаващо при равна битка, но не и при забележимо водачество.

# 1 421
Илина показа много достойно поведение на съвета и на арената. При ясен изход от битката все пак игра без да се предава.

# 1 422
  • Sofia
Да, държа се много достойно, за разлика от тази, която я прати там.

# 1 423
Илина показа много достойно поведение на съвета и на арената. При ясен изход от битката все пак игра без да се предава.

+1

Колкото и да беше апатична в груповата битка тук тя се бори до последно и без да се жали въпреки явното неравенство. Баш като "шепа спартанци под сганта на Ксеркса". Заслужава адмирации за достойното отпадане.

# 1 424
  • София
Излишно беше половин час в началото да слушаме мрънканиците на Куков, даже не разбрах какъв точно му е проблема на това момче??? Дано да няма толкова пълнеж нататък.
Игрите бяха ужасни, Фиката очаквано си спечели, изненада ме последното място на Виктория, но явно ръстът й беше проблем.
С нетърпение очаквам да видя коя резерва ще попълни жълтото племе както и реакциите Simple Smile
За съжаление не вярвам арт инсталацията да влезе, особено ако дадат игра със стоене и говорене едновременно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт