💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 755
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 470
За жалост, всеки епизод все повече си личи колко е нагласено всичко. Беше ясно, че ще спечели Виктория. Само не разбирам... Защо от продукцията си мислят, че искаме да гледаме драми и тъпи скандали? Има си други предавания за това. Предполагам повечето като мен го гледат заради спортните битки.

# 1 471
  • Sofia
Валери разбра, че той и Лефтеров са следващите. Въпросът е дали с другото храстче ще се опитат да променят нещо, или ще продължават да се снишават, в очакване вятърът да смени посоката.

# 1 472
# 1 473
Много любопитно, никога нямаше да предположа роднинска връзка между тях двамата, за мен не си приличат.
Хммм .. може би малко ...
Скрит текст:

# 1 474
Много любопитно, никога нямаше да предположа роднинска връзка между тях двамата, за мен не си приличат.
Скрит текст:

Не мисля ,че са роднини ами по- скоро много близки приятели.В последния подкаст на Туджаров и Неделчо ,те точно това споделиха.Много близки приятели били, и те от там го знаят както него така и тази бившата му.

# 1 475
Скрит текст:
Скрит текст:

Не мисля ,че са роднини ами по- скоро много близки приятели.В последния подкаст на Туджаров и Неделчо ,те точно това споделиха.Много близки приятели били, и те от там го знаят както него така и тази бившата му.
Да, това е по-вероятната истина. За мен наистина не си приличат като братя.

# 1 476
  • Дубай
В подкаста на Туджаров и Неделчо казаха,че не са роднини,а приятели и не само те,а повечето от участниците в този сезон са приятели с тези от предния.
Като цяло Тупарев ги е викнал от тройката и ми е казал ,да доведат някой от познатите си за следвашия сезон, така излиза.

# 1 477
Будалкат се естествено, Лефтеров е красавец, Стратимир е като някой върколак. Най- малкото на външен вид и бегла прилика нямат.

# 1 478
Аз не помня тази звезда Лефтеров, другите може и да помнят.
Надявам се в понеделник да дойде някое свястно момче при жълтите и да не се хвърли в краката на Евгения.

# 1 479
На битката за територия жълтите са седем човека, поне това се видя от промото.

# 1 480
  • Другата България
Аз мисля, че именно те ще са на реката.
Димо измърмори нещо/може и Ралица да е била - “това ще е последното нещо, което сте хапнали, защото на реката няма...или нещо такова“. Значи хапвали са сини и жълти, червените нали не са. Уж. Та по това си мисля, или поне ми се иска, жълтите да са на реката, че ако са сините, Виктория трябва да размахва мачетето, което уж случайно някой ще е забравил до реката докато сече тръстика.....Joy

# 1 481
Аз мисля, че именно те ще са на реката.
Димо измърмори нещо/може и Ралица да е била - “това ще е последното нещо, което сте хапнали, защото на реката няма...или нещо такова“. Значи хапвали са сини и жълти, червените нали не са. Уж. Та по това си мисля, или поне ми се иска, жълтите да са на реката, че ако са сините, Виктория трябва да размахва мачетето, което уж случайно някой ще е забравил до реката докато сече тръстика.....Joy
Да Мери, и според мен най-логично е точно жълтите да са новите стопани на "Дивата река".

# 1 482
  • Другата България
Мдаа, определено ще е забавно.
Аз няма да мога да гледам и пиша няколко дни вероятно, надявам се да мога да наваксам.
Защото няма да е за изпускане.

# 1 483
  • София
Не съм го виждала никога в профила на брат му, което ме навежда на мисълта, че може и да не са съвсем братя. А брат му го следя от преди всякакви игри.

# 1 484
Разликата между реакцията на Фифо и Годзила на битката вчера:
Той - "Радвам се, че победих два пъти в рамките на една седмица, но трябва да се замисля защо съм в това положение и какво прява грешно"
Тя - Победата е сладка, да моа да мъстяяя и да ги тормооозяя. Каква отборна спортистка е тая?! Както писах след съвета - който не е видял разкривеното лице, тепърва ще го види - така и стана. Не знам.дали има смисъл да я номинират - всяка седмица на елиминации да й се пада игра с топка и грошове и закани. За да гледа драгият зрител сеир и как лази по нервите на съотборниците. Вчера Фейгин не успя да се зарадва, като се върна в резиденцията - изглеждаше като препикана, а не като победител.
Не мога да повярвам, че жълтите ще паднат при състоянието на сините. Пъзелът трябва да е бил от 300 части. Ако бях на сините щях да бойкотирам пришълеца и играта за територия. Река - река. Да се оправят сами на терена светата троица Цецко, Годзила и джуджето. Freak show.

Общи условия

Активация на акаунт