💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 841
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 500
Според мен всеки, който се меси в избора на друг, прави коалиции , всякакви договорки, уговорки, трябва да бъде автоматично номиниран. Тогава ще се замислят разни змии и лисугери, дали да се сдружават.
Това означава Продукцията да е номинирана винаги Simple Smile
И не е шега за съжаление. Освен, че номинацийте са открити Продукцията се намесва в тях и с коментарите на водещия и с избора на реда за гласуване, а на по-късен етап и с предложенията към играчите за техните пари.

Иначе договорките, уговорките и всичко около тях са част от играта. И в интерес на истината промяната от втори сезон до момента да се излъчват по двама номинирани от племе олекотява в огромна степен силата на алиансите в играта.

# 1 501
Валери разбра, че той и Лефтеров са следващите. Въпросът е дали с другото храстче ще се опитат да променят нещо, или ще продължават да се снишават, в очакване вятърът да смени посоката.
А какво очакват? Само жени да се редуват на дуели? Простотията на всяка година с оглед на какво? Жените са пълноправни участници и какво им дреме дали Вальо или Фифата е силен като същите тези ще ги изхвърлят след 1-2 седмици по ред на номерата понеже са жени? Или това може и не е коалиция във всеки сезон? И имаше един номиниран мъж и една жена.....50 на 50 и аз ако съм вътре ще го изисквам като правило за всяка седмица. Щото иначе мъжете са едни лисугери дето много им знаят устите ама не и на арената.....
Винаги са ми били странни коалиции по пол и честно казано не го разбирам.
Идеята на коалицията е да имаш доверени хора, с различни умения и качества.
Ако просто събереш произволни хора си обречен такава коалиция да се провали, на мен ми се струва малко, че така е събрана т.нар женска коалиция при Безстрашните.
Аз лично ако играя бих се абстрахирал от пола и бих искал да играя просто с адекватни хора, на които може да се доверя.
Другото опасно в случая е, че не мисля, че е най-разумното да гониш най-силовите играчи в ранен етап - да играта е индивидуална, но Игри на Волята е доста физически ориентирана игра и т.нар. танкове са ти нужни до определен етап от играта.
Ще видим дали идеята им ще сработни, но аз съм доста скептичен

# 1 502
Ако ги няма тия договорки и номинации, които понякога обръщат хода на играта, това нямаше да е игра, а спортно състезание. Точно в тези номера е интригата. Иначе щеше да има един най-силен, който да побеждава наред и накрая да вземе наградата. Обратите идват от такива номера и намесата на продукцията, разбира се.

# 1 503
Проблемът на Виктория е, че не се адаптира към играта. Поведението и е сякаш е на първенство с отбора по волейбол - "със съотборниците сме едно цяло и ще мачкаме наред противниците". И, да, така се нахъсват преди състезание. Не мисля, че е злоба, а спортна злоба.  Отделно тя прие гласовете срещу нея като предателство, точно защото ги възприе всички като нейн отбор, но сега са противници. Игрите, обаче, не са волейболно първенство и социалната игра е много важна. Ако не промени поведението си, ще отпадне доста преди финала.
Спортистите, наистина добрите спортисти са жертвали много и няма как да не е за сметка не нещо друго - социални умения с различни от твоите хора, жизнен опит, зрялост, съответстваща на годините. Нормално е, когато с години живееш в що годе затворена среда на нескончаеми тренировки.

# 1 504
Уговорките бяха забранени в много продукции. Поне това ми е правило впечатление, в ИВ са не само приемани, но и поощрявани. За жалост. Редното е най-слабо представилия се играч да ходи да се доказва на арената. Ама и в живота е така. Гледаш го, нищо не става от него, ама пълзи нагоре, дори депутат се пръква, защото, разбираш ли, другите не искали.
Касим е играч, със способности, които накара другите да повярват в тях. Уникален е, затова и е някак недопустимо да се номинира. Макар че, изобщо не бих се учудила, ако Илиян му се ядоса и не го прати на арената, за да не му пречи на плановете. До толкова му стига акъла. Евгения също нямаше много да му мисли, ако беше при нея. Ама Касим умее да си мълчи.
Тогава и всеки играч, ако се е подготвил добре, покаже някакви способности, които са дефицит и умее да усеща какво се случва, ще бъде ценен - независимо дали е мъж или жена. Делбата на жени и мъже, според мен, идва от желанието на жените да се тренират в направления, които са по-скоро мъжки. Теглене на трупи, вдигане на гуми, плочки по корема, скачане от скала, а в същото време голям рев, ако й рекнат нещо по така. Няма как да ми допада такава жена. Виктория ме впечатли не с ръст, мускули или плуване, а с това, че завърши втора. Беше много спокойна, въпреки умората, на топчето. Там само Филип запази самообладание. Вярвам, че ще се овладее, ако не го направи, безславно ще си ходи.

# 1 505
  • Sofia
Скрит текст:
Валери разбра, че той и Лефтеров са следващите. Въпросът е дали с другото храстче ще се опитат да променят нещо, или ще продължават да се снишават, в очакване вятърът да смени посоката.
А какво очакват? Само жени да се редуват на дуели? Простотията на всяка година с оглед на какво? Жените са пълноправни участници и какво им дреме дали Вальо или Фифата е силен като същите тези ще ги изхвърлят след 1-2 седмици по ред на номерата понеже са жени? Или това може и не е коалиция във всеки сезон? И имаше един номиниран мъж и една жена.....50 на 50 и аз ако съм вътре ще го изисквам като правило за всяка седмица. Щото иначе мъжете са едни лисугери дето много им знаят устите ама не и на арената.....
Ако просто събереш произволни хора си обречен такава коалиция да се провали, на мен ми се струва малко, че така е събрана т.нар женска коалиция при Безстрашните.
Аз лично ако играя бих се абстрахирал от пола и бих искал да играя просто с адекватни хора, на които може да се доверя.
Другото опасно в случая е, че не мисля, че е най-разумното да гониш най-силовите играчи в ранен етап - да играта е индивидуална, но Игри на Волята е доста физически ориентирана игра и т.нар. танкове са ти нужни до определен етап от играта.
+1
Точно този коментар ми спести доста писане. Пиша от телефон и направо трябва да черпя Ibinev!👏
Благодаря! Simple Smile

# 1 506
Касим ще започнат да го цакат, когато играта стане индивидуална, защото тогава е опасност. Още помня миналата година как Неделчо победи Горилката, независимо, че беше няколко обиколки назад.

# 1 507
  • Другата България
Скрит текст:
+1
Точно този коментар ми спести доста писане. Пиша от телефон и направо трябва да черпя Ibinev!👏
Благодаря! Simple Smile
Същото мисля и аз, и именно затова написах оня пост по-рано за фалшивото оправдание на Женята за “онеправданите“ жени, затова тя искала женска коалиция. Дрън дрън, и мармота там и той.....

# 1 508
Женя е хитра и коварна и обръща нещата, както й е изгодно (според нея)

# 1 509
Женя е хитра и коварна и обръща нещата, както й е изгодно (според нея)
Това не е изненада.
Това, което мен ме изненада в Жени е, че го прави без финес. Прекалено е прозрачна.
Ако това беше Сървайвър Жени вече е с един крак вън от играта, и без шансове да направи корекция на поведението си.

Лично аз очаквах повече от нея на тихия фронт, много повече.

# 1 510
  • Sofia
Да, направо го раздава, като слон в стъкларски магазин. Simple Smile Ако Туджаров и е бил ментор, леле, леле. (Прочетох го накъде, но не го вярвам).

# 1 511
Само, че Жени явно няма толкова акъл колкото си мисли, щом събра 3 жени около себе си и явно се опълчи на един силен и бърз играч.
Ако беше по хитра щеше да се набура при по силните, ама пък те нямаше са я търпят да ги командори

# 1 512
  • Sofia
Така е, сигурна съм, че Джаферович прави всичко, на което е способна. За толкова и стига акъла.
Лично аз не бих си помислила, особено на този ранен етап да се конфронтирам с най-комплексния играч в племето. Но не съм Джаферович и слава богу! Simple Smile

# 1 513
Нормално е при два алианса в племето винаги да има по един номиниран от алианс, само при определена численост на играчите е възможно двамата номинирани да са от един съюз. В момента при жълтите няма два алианса все още, има един сравнително крехък и два свободни електрона. Много зависи кой от резервите ще попадне в това племе, но като цяло не виждам как Жени може да се спаси от скорошно попадане на арената като една от номинираните в това племе.

# 1 514
На мен Велислава не ми изглежда да е част от групата Мани - Илиян-Фейгин, защото поне три пъти настоя да се проведе обсъждане, да разговарят след номинациите, за да си изяснят нещата, малко като синя каска или медиатор го играе,  не ми изглежда задкулисна, но знам ли ... А и Мани е близка с Фейгин, не с Илиян.

Общи условия

Активация на акаунт