Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 11

• 88 087
  • 838
  •   1
Отговори
# 255
Минавам само да кажа, че в комплекс Романтика Сърница басейнът тази година е отопляем. Бяхме за седмица там, за първи път и ни хареса. В ресторанта правят много вкусни мекички сутрин и турско гюзлеме. На центъра на Сърница има сладканица, не помня името, точно до джамията и хотел Романтика СПА се намира. Та там правят много хубава баклава.

# 256
  • София
Аз да питам за басейна Струилица, някой ако има скорошни впечатления? Мненията, които намирам, са от единия полюс до другия - от рай и прекрасно е, вкусна кухня, чиста вода - до ужасно обслужване, мръсни басейни и неизползваема съблекалня. Rolling Eyes  Отдавна съм го набелязала за посещаване, но все не се решавам, че да не ми дудне ММ после...

# 257
  • Русе
Преди две седмици бяхме в Струилица. Цената е 15 лв за възрастен и 8 за дете. Има детски плитък топъл басейн. И голям студен. Не обядвахме там ,а в центъра на Девин в заведение Супа мупа , така се казва. Имат обедно меню, порциите са големи,вкусно готвят. Относно басейна съблекални и пр. При нас нямаш много хора , беше чисто.

# 258
  • София
Благодаря! Колко студен беше студеният? Simple Smile

# 259
Минавам само да кажа, че в комплекс Романтика Сърница басейнът тази година е отопляем. Бяхме за седмица там, за първи път и ни хареса. В ресторанта правят много вкусни мекички сутрин и турско гюзлеме. На центъра на Сърница има сладканица, не помня името, точно до джамията и хотел Романтика СПА се намира. Та там правят много хубава баклава.
Сладък рай е сладкарницата..😊Тулумбичките са уникални,кюнефето е страхотно,бисквитената торта е наслада...абе всичко им е един сладък рай.Каквото и да вземете  няма да сгрешите
Ние бяхме в Белведере вили Доспат.Уникално място е.Понеже сме обиколили наоколо тази година се отдадох на пълен релакс и се наслаждавах на природата,тишината,безвремието.Единствено отидох в Црънча.СТам не бяхме ходили.Невероятно място на върха на планината със страхотен парк.Валеше силен дъжд и не можахме да стигнем до набелязаните Римски мост на Любча,Ваклиново и 12та застава.Но догодина се надявам че ще ги посетим.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 22:56 от Barsa

# 260
Аз да питам за басейна Струилица, някой ако има скорошни впечатления? Мненията, които намирам, са от единия полюс до другия - от рай и прекрасно е, вкусна кухня, чиста вода - до ужасно обслужване, мръсни басейни и неизползваема съблекалня. Rolling Eyes  Отдавна съм го набелязала за посещаване, но все не се решавам, че да не ми дудне ММ после...
преди 5 години бяхме, както и миналата година. Студеният е около 20-22 градуса - водят го за плуване. В топлият има счупени плочки и паднали листа, насекоми, просто никой не поддържа, да не говорим, че и посетителите си оставят салфетки и хартии да "летят", съблекалните не блястят от чистота, но стават, нямаше сапуни и сешоари, но се крадяли и затова не оставят.

# 261
Здравейте, не съм чела назад, направо минавам на въпроса! Търся си хубав хотел, къща за гости или нещо подобно, което да е тип Хотел Мурсал или Хотел Лещен, тоест в този така хубав и уютен “старинен стил” и да има басейн! Моля да ми препоръчате 😊

# 262
  • София
През август ще сме в Сърница за 4-5 дни. Дайте идеи за разходки. Компанията не обича да катери баири, т.е. трябва да е нещо лежерно, нещо с достъп с кола. Има ли читав басейн някъде наоколо или пък плаж на самия язовир? Препоръки къде да хапваме също ще са ми от полза. Знам само сладкарницата, която се спомена по-горе.

# 263
Плаж няма, има басейн в един от хотелите, но не вярвам да пускат външни хора. А и на 1500 метра няма как да има прилично топла вода.

# 264
  • Русе
Два басейна има наблизо , които не пускат външни посетители,нищо че не бяха пълни. Един ,от които на Романтика. Хотел Paradise view него басейн посетихме , защото само там ни допуснаха,но водата не е минерална и е студена към хладка. Аз търпя,но ... Да знаете.

# 265
  • Асеновград
Вчера направихме един много наситен тур около Смилян. Пещера Надарска - много красива, посещавал съм много пещери, тази за мен е една от моите топ 5. Влиза се с водач с предварителна уговорка   Данаил Хаджиев:
   +359 878 588 492 . След нея се разходихме с лодка по каньон Горло , приказен. Връзка с лодките 0877475307 Светлозар. И черешката на тортата пещера Голубовица 2 или водната пещера. Тази пещера отдавна я планирам и все или времето не беше подходящо или нещо друго спъваше посещението. Ако трябва да я определя с едно изречение: Това трябва да се преживее ! Страхотен екип от професионалисти, водачите които правят възможно влизането в нея. А като лицензиран екскурзовод мога да дам не 10-100 за беседата вътре. В никоя друга пещера няма да чуете толкова много за начина на образуване на пещерите ,при това така приятно поднесено. В пещерата се влиза само в летния сезон когато нивото на водата позволява това, с екипировка и водачи. За контакт 0878 450800 – Алекси и 0889 293070 – Сашо . Тук ще се върна отново. По късно ще кача линк към снимките понеже тук не позволява заради размера им.

# 266
  • Русе

Басейните в Paradise view Сърница.

# 267
На тези басейни май им казват инфинити? На които едната им страна се слива с хоризонта/пейзажа.

# 268
# 269
Вчера направихме един много наситен тур около Смилян. Пещера Надарска - много красива, посещавал съм много пещери, тази за мен е една от моите топ 5. Влиза се с водач с предварителна уговорка   Данаил Хаджиев:
   +359 878 588 492 . След нея се разходихме с лодка по каньон Горло , приказен. Връзка с лодките 0877475307 Светлозар. И черешката на тортата пещера Голубовица 2 или водната пещера. Тази пещера отдавна я планирам и все или времето не беше подходящо или нещо друго спъваше посещението. Ако трябва да я определя с едно изречение: Това трябва да се преживее ! Страхотен екип от професионалисти, водачите които правят възможно влизането в нея. А като лицензиран екскурзовод мога да дам не 10-100 за беседата вътре. В никоя друга пещера няма да чуете толкова много за начина на образуване на пещерите ,при това така приятно поднесено. В пещерата се влиза само в летния сезон когато нивото на водата позволява това, с екипировка и водачи. За контакт 0878 450800 – Алекси и 0889 293070 – Сашо . Тук ще се върна отново. По късно ще кача линк към снимките понеже тук не позволява заради размера им.

И ние правихме същите неща миналата година. Невероятно преживяване.

Общи условия

Активация на акаунт