Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 11

• 87 577
  • 838
  •   1
Отговори
# 825
Давам изключително ниска оценка за Орфей Пампорово. Нищо общо няма с предходната година. Всичко, ама всичко е надолу по скалата, включително и храната. Аз толкова лоша почивка не съм изкарвала през живота си. Чудя се къде да си дам отзива, за да го видят повече хора.
Съсипахме си почивката, много са зле нещата там. Тръгнахме си толкова разочаровани, а толкова хвалихме хотела на приятели и познати. Сега ще поправя тази грешка.

# 826
Защо? Може ли подробности. Това ни е хотела за зимна почивка, защото детската писта е до него. И идващата зима мислех пак там да ходим.

# 827
Давам изключително ниска оценка за Орфей Пампорово. Нищо общо няма с предходната година. Всичко, ама всичко е надолу по скалата, включително и храната. Аз толкова лоша почивка не съм изкарвала през живота си. Чудя се къде да си дам отзива, за да го видят повече хора.
Съсипахме си почивката, много са зле нещата там. Тръгнахме си толкова разочаровани, а толкова хвалихме хотела на приятели и познати. Сега ще поправя тази грешка.
Може да разкажеш в темата "Черен списък на хотелите", там предполагам, че четат всички, които обмислят и търсят хотел.

# 828
Гугъл, аз винаги проверявам там. Реално там са най- реални отзивите.

# 829
Ние също мислим тази година да ни е последната в Орфей. Били сме във всички видове помощения, но с всяка година стават все по-вехти. За сравнение - обикаляхме и не бяхме всички нощувки на едно място, в хотел в с. Чакаларово, стаята беше 60лв. и доста по-луксозна и чиста от тази в Орфей, където цените вървят всяка година нагоре.
Храната в Орфей беше еднотипна тази година - главно свинско, за вегетатианци почти нищо. Организация в ресторанта нулева - седяха компании прави и се чудеха как да съберат маси, докато двойки седяха на маси за десетима, а персонала наблюдаваше отстрани безучастно (част от сервитьорите не говореха даже български, съмнявам се, че и английски).

# 830
Бихте ли споделила за Орфей Пампорово- ние сме там след няколко дни и би ми било полезно....направо не знам какво да очаквам ,а ходим всяка година

# 831
Бихте ли споделила за Орфей Пампорово- ние сме там след няколко дни и би ми било полезно....направо не знам какво да очаквам ,а ходим всяка година

Писах ти на лично съобщение. Извинявам се за грешките Kissing Smiling Eyes
Ако имаш опция, отмени си резервацията. Удариха дъното тази година.

# 832
  • В две мъжки сърца
Здравейте! Пиша след доста време, но така и не отидохме до Цигов чарк. Бяхме голяма компания - 21 и бяхме запазили цял комплекс през Групово с ваучери. Всичко беше платено и потвърдено от комплекса, с връзка по телефона преди да платим. Един ден преди да заминем, случайно се сетихме, че не знаем има ли кафемашина и се обадихме да питаме дали да си носим. Служителката, много изненадана, ни каза, че нямаме никаква резервация и не предлагат комплекса за наемане през този период за такива големи групи, а само за отделни стаи. Разбира се, веднага проверихме и офертата все още си я имаше актуална. Дълго и широко е за разправяне, но ни върнаха парите и невероятно, но си намерихме къща в Добринище. Беше важно, защото много хора си бяха взели по ден отпуск и пътуваха от различни места. Магичните Родопи остават за друг път и няма да е Цигов чарк, както се убедих и от коментарите ви.
Предстои търсене на къща за Нова година. 🫣

# 833
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча вила за около 16-17 души? Трябват ни около 7-8 спални и механа.
Мислихме за Цигов чарк,но не е задължително да бъде там.

# 834
Ако говорите за Нова година, мен цените и офертите ме шокираха. И ние търсихме вила, сравнително удобна, не лукс, но в Централен балкан. Според офертите, които ни обявиха няколко вили за този период (свободните, защото повечето бяха заети вече), ни се падна между 250 и 350лв. на семейство за нощувка. 😬
Отказахме се и ще правим резервация компанията в хотел с ресторант. Поне да не готвим и мием за тези пари...

# 835
  • Пловдив
О,не за Нова година. Търсим сега за октомври или началото на ноември.
За Нова година наистина цените са безумни на къщите.

# 836
дали ще има сняг ?

# 837
  • Пловдив
Утре мислим да се разходим до меандрите на река Арда. Какво друго може да видим в района? Къде да хапнем в района?

# 838

Общи условия

Активация на акаунт