Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 11

• 87 595
  • 838
  •   1
Отговори
# 810
Ще почиваме в Широка лъка и ме заинтригувахте с лошите отзиви за ресторанта, бихте ли споделили кой е?

# 811
Аз не помня имена. Ресторантът е под/на един хотел на самият тротоар на главния път, който минава през града. Точно срещу него има много сергийки и явно е нещо като център. Между ресторантът и сергиите има широка пешеходна пътека.

Дописвам: Ресторантът към хотел Калина

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 10:16 от sorscha

# 812

Да добавя, че бяхме, в Маунтин лейк в апартамент от собственици. Втори път в комплекса. Апартаментът беше зле, но комплексът е на отлично място, непоследствено до гората , с хубави места за игра и почивка и с отлична закуска.
Ние след 3 седмици сме в Маунтин лейк - в апартамент на собственик. Как стоят нещата със закуската?Трябва да говорим с управителя на ресторанта ли? И каква е цената горе-долу?
Горе долу по това време и ние ще сме там, отново в апартамент на собственик. Информацията ми беше полезна, благодаря.

# 813
За Маунтийн лейк - закуската струва 13 лева на човек и ние при пристигане казваме на рецепцията , че искаме закуска примерно за две сутрини за 2 души. Плащаме и ни дават бележчици, но никой не ни ги е поискал.Закуската е на блок маса и представлява голямо разнообразие от яйца във всякъв вид, салата, домати, маслини, много видове сирене, много видове колбас, част от които доста хубави, банички и други печива, които не съм опитвала.
Може да се храните в градината, която е много приятна.По отношение на апартаментите от собственици е до късмет- миналата година бяхме в един прекрасен, те са по скоро студия, но сега беше зает и бяхме в долния, в същата сграда.
Цените бяха еднакви, 150 на вечер, а двата апартамента, макар и в една и съща сграда, с голяма разлика като атмосфера и комфорт..не че вторият е бил нещо ужасен,  просто не беше като първия изобщо, а беше на същата цена, и човек сравнява.
В други помещения в комплекса не съм била.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 10:57 от Чинар

# 814
Като стана дума за помещения в Маунтин лейк, ние наехме апартамент с една спалня за 150 лв, понеже нещо ни намалиха от цената за седем нощувки. Апартаментът иначе е с две спални, но едната няма да се ползва (ние сме двама). Изглежда добре на снимки, но да видим. И още един въпрос - ресторантът как е за обяд и вечеря, предполагам с високи цени, защото друго няма наоколо, но поне заслужава ли си?

# 815
Кухнята е много хубава, препоръчвам !!

# 816
  • Разпиляна във въображението
Заминаваме в събота за Пампорово. ММ казва - направи маршрути. То лесно така. Мисля един ден да отделим към Кърджали. Да минем през Ардино, Дяволският мост, обаче меандрите са на север. Или да стигнем Кърджали, да разгледаме и отгоре да се върнем? За Перперикон май не е подходящо времето, нали? Simple Smile Някак да завъртим ми се иска.

# 817
Относно изхранването в Маунтин лейк. Според моите предпочитания това беше единствения минус, който мога да отбележа относно изхранването. Хотелът предлага само закуска на принципа блок маса с разнообразна храна, която е включена в пакета. Обаче за обяд и вечеря се ползва ресторанта на принципа поръчка и се плаща отделно, като цените са доста високи и порциите малки. Алтернатива са близките в околността механи, и други хотели, които предлагат възможност за обяд или вечеря.

# 818
Относно изхранването в Маунтин лейк. Според моите предпочитания това беше единствения минус, който мога да отбележа относно изхранването. Хотелът предлага само закуска на принципа блок маса с разнообразна храна, която е включена в пакета. Обаче за обяд и вечеря се ползва ресторанта на принципа поръчка и се плаща отделно, като цените са доста високи и порциите малки. Алтернатива са близките в околността механи, и други хотели, които предлагат възможност за обяд или вечеря.
Здравейте. Къде бихте препоръчали за хапване около Маутин лейк? Благодаря предварително.

# 819
# 820
Заминаваме в събота за Пампорово. ММ казва - направи маршрути. То лесно така. Мисля един ден да отделим към Кърджали. Да минем през Ардино, Дяволският мост, обаче меандрите са на север. Или да стигнем Кърджали, да разгледаме и отгоре да се върнем? За Перперикон май не е подходящо времето, нали? Simple Smile Някак да завъртим ми се иска.
В събота има събор в Ардино и ще е много населено. В момента не е за Перперикон

# 821
Здравейте, бихме искали да посетим  Родопите, но сме с обществен транспорт. Някой с идея за удобни места с автобус от Пловдив? Някое приятно хотелче с лесен достъп 🙂

# 822
От Пловдив има автобуси до Смолян, Девин, Златоград. Препоръчвам хотел "Дафовска" Пампорово.

# 823
Каква е таксата вход в Музея на магията в село Момчиловци?

# 824
Каква е таксата вход в Музея на магията в село Момчиловци?
Няма такса, оставяте дарение, ако желаете

Общи условия

Активация на акаунт