Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 11

• 87 736
  • 838
  •   1
Отговори
# 90
Орфей, въпреки че не го харесвам особено, но в Пампорово няма много избор.

# 91
  • Асеновград
Неприятна новина за красивия район около Беланташ и Кръстова гора, започва разработване на кариери за мрамор. Самосвалите ще извозват използвайки пътя за Беланташ. https://www.guidesbulgaria.com/articles/%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8 … %B0%D0%BB%D0%B8-2

# 92
Идиоти! Някой чиновник явно добре се е облажил.
А къде е екоминистерството? Не трябва ли ОВОЗ за такива неща?
Отделно управляващите туризма за толкова години не осъзнаха, че не Слънчев бряг и подобни мастодонти са печеливши за държавата.
Не престават да съсипват уникалната ни природа 😭

# 93
Здравейте, имате ли впечатление от Стрийм Ризорт, Пампорово. Гледаме за зимна почивка, как е водата в басейна, ресторанта, има ли някакви забавления вечер за децата. Топло ли е? Кой хотел бихте препоръчали в Пампорово, да има басейн, спа и забавление за деца на 9 години, и естествено и за възрастните?
И аз бих препоръчала Орфей.
Не знам дали имат още този пакет active - дейности за деца и възрастни: спортове, излети и екскурзии.
Има стая с игри за деца и синът ми играеше вечер с другите деца като му доскучееше в ресторанта с нас.
Басейна за мен е много малък за капацитета на хотела. Става пренаселено в някакъв час.
Но като цяло бих го посетила пак.

# 94
Препоръчайте ми моля хотел с хубави мекички за закуска в Смолян или околността!?
Благодаря
За мен най-добрият хотел - ресторант в Смолян е "Българче". Храната е у-ни-кал-на.
потвърждвам
аз ще ви препоръчам Узунски и като кухня и като хотел.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 15:01 от вели

# 95
Препоръчайте ми моля хотел с хубави мекички за закуска в Смолян или околността!?
Благодаря
За мен най-добрият хотел - ресторант в Смолян е "Българче". Храната е у-ни-кал-на.
потвърждвам
аз ще ви пепоръчам Узунски и като кухня и като хотел.
И аз, и аз ! Невероятно ресторантче с много вкусна кухня . Каквото и да си поръчате няма да сгрешите .

# 96
  • София
Някой има ли впечатления от хотел Аида в Гела?
Малко на брой, но положителни отзиви в Гугъл. Но не смея на сляпо да се хвърлям, а така ми се иска да отседнем в Гела...

# 97
Някой има ли впечатления от хотел Аида в Гела?
Малко на брой, но положителни отзиви в Гугъл. Но не смея на сляпо да се хвърлям, а така ми се иска да отседнем в Гела...
Нямам никакви впечатления от хотела.
С каква цел искате да от седнете в Гела? За ядене и пиене по празниците или за нещо друго?
Аз в Гела си имам малка любима къща за гости - само три стаи е, всяка със санитарен възел. Зимата има локално парно, има и конвектори. НО... Не се предлага храна. Има механа с напълно обзаведена кухня.

# 98
  • София
Недоволна, благодаря за включването, помня за Фитко Blush, не съм уточнила, че гледам отдалече за лятото. И че би било добре да има храна, което го изключва...

# 99
  • София
Привет на всички! От няколко дни търся вила, къща, хижа, вилно селище, за да отидем с децата през февруари. Идеята ми е да има наоколо полянки, за да се пързалят (ако има сняг Grinning), а ние с ММ да си починем.. Има ли някаква препоръки?

# 100
  • Пловдив
Мисля, че Ранчо Диви Родопи бяха обявили някакви уикенди и ваканции в началото на февруари. Имат фейсбук страница, може да погледнете там.
Около Ранчото има поляни, където децата да се пързалят.

# 101
  • Пловдив
Попаднах на два хотела...този е нов, до Копривките, където има малка писта...https://www.forest-view.bg/

Другият е в с.Лилково...https://www.facebook.com/hotelrositza/?show_switched_toast=0& … lity_disclosure=0
От втория имам отзив от приятелка за НГ, много добри.

# 102
Честно казано, не знам в Лилков да има каквато и да е писта, а и поляни много няма. Селото е на стръмно място
Друга възможност без лудницата на големите курорти - Юндола. Много красиво място с поляни. Има и малка лека писта:
https://yundola.andela-bg.com/starina-ski/
Има няколко неголеми места за настаняване, но не съм спала там и не мога да препоръчам някое.
Друг вариант - вилно селище Малина в Пампорово. Но там е лудница през зимата, пистите май са сериозни, а цените им още повече.

# 103
В Гела, хотел Гела….

# 104
В Гела, хотел Гела….
Я, някой се регистрирал днес и веднага намерил тема, която не е активна няколко дни, за да рекламира конкретен хотел! Наясно ли си какво те чака, ако някой модератор се усети?
Вие луди ли сте? 400 лева за нощувка в стая? 😮  По-евтино ще излезне почивка в Алпите!

Общи условия

Активация на акаунт