Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 11

• 87 741
  • 838
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Търся място като Rocca Resort, но вилите да са за 6 човека, държим да има ресторант. Пак да е в района около Кърджали.

# 106
Някой ако ходи с куче на почивка да каже, да го следя, за дребна порода става въпрос.

# 107
  • Пловдив
Аз съм обиколила доста места с куче /чихуа/. Ако те интересува нещо конкретно  питай Simple Smile

# 108
аз веднъж бях тръгнала с един голдън ретривър и ограниченията бяха големи.

# 109
С куче май става само в къща за гости, ако предварително собствениците са се съгласили да приемат животинката. Преди години бяхме в една такава на брега на яз. Ивайловград в Източните Родопи. Стопаните имаха куче от по-дребните породи. Дойдоха хора с куче от същата порода. Двете по цял ден си играеха заедно.

# 110
Има и хотели , които приемат, но са малко. А читавите измецду тях още по- малко. Ще следя препоръките на Десислава, благодаря!

# 111
Имай в предвид че понякога на букинг пише че не приемат, но ако се обадиш лично и обясниш може да се разберете.
Да, кучето ограничава избора много. Ако имаш 20 подходящи оферти в букинг , въведеш ли куче остава 1 ... а на мен проблема ми беше  , че бях натоварила и майка ми която не може да ходи почти хич и ми трябваше избор и на достъпни стаи. Е, нямаха особено достъпни входове или асансьори или стълбища със стабилни парапети ... тогава се справихме само с разни комплекси с къщички на кота 0 и там може кучета общо взето. Но трудно ми беше да намирам нощувки това пътуване. Ние минахме София, яз. Доспат, Ягодина и Триград с пещерите , Смолян, Мадан, Маджарово, яз. Ивайловград и Мезек и после теглихме нагоре през Карнобат и Шумен за Каварна. Ама това с куче и баба и две деца. Много беше интересно ама не го повтарям  . Освен ако нямам двойно повече време.

# 112
  • Пловдив
Преди години в Хорлог не допускаха домашни любимци, сега не знам как е, че не съм отсядала от тогава. На място питахме и видяха въшката, казаха, че ще си затворят очите, но наистина държат да не останат следи от животното, не са ни взимали допълнително такса.

# 113
Нашето нямаше въшки. И сега това няма. Как го качвате в колата с въшки изобщо. Ветеринаря ги оправя за 0 време .

# 114
  • София
Ох, вие сериозно ли Laughing Прочетете пак поста на Десиссслава.

# 115
Нещо не ми е ясно? За какво ви е нужен букинг в България? Аз го ползвам само за чужбина. Единственото изключение е хотелски комплекс, наоколо няма други места за спане, а никой не вдигаше телефона за контакт. Като пристигнахме твърдяха, че нямаме резервация. Размахах им телефона с нея и след чудене ни настаниха.
Повечето малки места за настаняване изобщо не са в букинг. Всичките обекти ги има в гугъл мапс, по отзивите може да се ориентирате дали ще е добре да отседнете там.
Винаги съм правила резервация по телефона и не е имало проблем.

# 116
Недоволна на мен ми върши букинг работа. С амазонпрайм имам 10% отстъпка и също ми слагат 10% някакви бонус точки - още не съм ги ползвала. Също имат много полета за въвеждане на критерии и не ми се налага да звъня безразборно да питам за всичко поотделно. Например ако ми трябва закуска, паркинг, достъпно за хора с проблеми, домашни любимци и близко до центъра и да ми пкаже само свободните, само с някаква цена  ... въвеждам просто критериите и ми дава само каквото отговаря.  Мога и да сортирам , по цена или по отдалеченост от изканата позиция . Мога да резервирам веднага и да забравя . Не звъня хаотично да питам дали има всичко или някое от тези неща. Пести ми време.

# 117
И на мен букинг ми е удобен, имам някаква база за селекция,  а не да се чудя къде, какво и що. Отделно има места, дето през букинг не искат предплащане, а по телефона искат.

# 118
Нашето нямаше въшки. И сега това няма. Как го качвате в колата с въшки изобщо. Ветеринаря ги оправя за 0 време .
Я се върни и прочети пак поста, който коментираш!

# 119
Я се върни и прочети пак поста, който коментираш!
Я ходи се пЕри! И Я си оправи обръщението! Има много начини да обърнеш на някой внимание към грешка която е направил, но ползвания от теб ...

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 13:19 от bella-ciao

Общи условия

Активация на акаунт