Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 40 204
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Аз нямам причина да крия толкова дълго,нито аборти имам,нито пък сме чакали дълго,но тази тромбофилия, болките от хернията и явно съм прекалено черноглед скорпион. 😀 Мисля да си поръчам едни много яки сувенирчета за пола на бебето,сувенир в орех, момичето прави уникални неща и с него ще съобща сигурно. Само изчаквам да се потвърди на сто процента,за да го поръчам. То се прави бавно,тя каза месец,месец и половина,а аз не бързам. 😚

За доплера е така,но аз си бях свикнала. И освен това го хващам за минута вече, защото знам къде,а реално прегледът с ехограф е много по-дълъг и при натиск стрес за плода също според мен. Веднъж на две седмици,ако е,то няма смисъл от него за мен, защото ходя на прегледи. Моят стар АГ ми беше казал,че няма проблем да го ползвам и с малкия не е имало проблем, въпреки това ще избягвам доколкото мога.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 15:13 от Irnata_87

# 211
Smiley88, от книжки за бременността ли се интересуваш или други? Simple Smile
Аз чета две в момента - едната за бременност, другата - не 😁

Оо, задават, задават 😁
Надявам се да ми се завърне някой симптом, че не знам що така ги отразявам тия неща. Уж си бях спокойна и всичко вървеше гладко, не искам да превъртам през седмица и да ходя на доктор нон стоп 🥴 на 1 октомври съм на фетална и се надявам да видим пола на човечето 🥰
Вие с какво се развличате. Аз съм с препоръка за повече лежане, та гледам фермата и игри на волята. Някоя книжка да препоръчате?

Да, даже някъде четох, че ако те питат дали си бременна не се отрича! Суеверия, чак пък такива въпроси кой ще зададе,ама знам ли хора всякакви. И при мен още не си личи, така че всичко е точно. 😀

# 212
Абсолютно всякакво приятно четиво 😊 и за бременност става, сега съм се насочила към Бакман, много ми харесва стилът му.
Към риалититата гледам Приятели, понеже навремето не съм го гледала, та и това ме развлича. Хич няма да ми е лесно в кревата по цял ден без да мисля простотии. Тук с вас ми е приятно да си споделяме, следя още някоя и друга тема 😊

Оо, задават, задават 😁
Надявам се да ми се завърне някой симптом, че не знам що така ги отразявам тия неща. Уж си бях спокойна и всичко вървеше гладко, не искам да превъртам през седмица и да ходя на доктор нон стоп 🥴 на 1 октомври съм на фетална и се надявам да видим пола на човечето 🥰
Вие с какво се развличате. Аз съм с препоръка за повече лежане, та гледам фермата и игри на волята. Някоя книжка да препоръчате?

Да, даже някъде четох, че ако те питат дали си бременна не се отрича! Суеверия, чак пък такива въпроси кой ще зададе,ама знам ли хора всякакви. И при мен още не си личи, така че всичко е точно. 😀

# 213
Момичета, а по темата за споделянето за бременността - дали знаете къде се продават картички от типа “ще ставате баба и дядо”? Търся и не мога да намеря - място, откъдето да ги взема евентуално, без да поръчвам.. за София става въпрос.
Все още се чудя дали така ще известим на родителите ни, но изглежда сладко..

# 214
  • В твоето съзнание...
Аз не съм виждала картички във физически магазин, но май аз се спрях на идеята - бонбони с надпис, споделям в случай че ви се стори подходяща.

Момичета, а по темата за споделянето за бременността - дали знаете къде се продават картички от типа “ще ставате баба и дядо”? Търся и не мога да намеря - място, откъдето да ги взема евентуално, без да поръчвам.. за София става въпрос.
Все още се чудя дали така ще известим на родителите ни, но изглежда сладко..

# 215

Не съм виджала картички,но се влюбих в сувенири в орех,качвам едно за разкриване на пола, мисля да поръчам за спомен.

Снимката е от Инстаграма на момичето. Има си и Фейсбук страница. Но в Инстаграм по-лесно се гледат всички модели.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 19:05 от Irnata_87

# 216
Хм, не съм чела Бакман. Ще трябва да го проуча 😊
Започнала съм "Емоционалната интелигентност" на Голдман и доста ми допада.
За бременността от няколко дни чета "Докато аз и ти сме едно" - още не съм сигурна, дали я препоръчвам 😄
Идеи за други приятни четива - "Пусни народа ми да кара сърф" на Ивон Шуинар и "Какво те интересува, какво мислят другите хора" на Файнман.

Приятно четене 😊

ПС: Преди години съм гледала Приятели. Много развлекателно 😊

Абсолютно всякакво приятно четиво 😊 и за бременност става, сега съм се насочила към Бакман, много ми харесва стилът му.
Към риалититата гледам Приятели, понеже навремето не съм го гледала, та и това ме развлича. Хич няма да ми е лесно в кревата по цял ден без да мисля простотии. Тук с вас ми е приятно да си споделяме, следя още някоя и друга тема 😊

Оо, задават, задават 😁

# 217
Оооо, това е едно от най-милите и страхотни неща, които съм виждалаааа.
Уникална идея! 🌞❤️❤️❤️

Не съм виджала картички,но се влюбих в сувенири в орех,качвам едно за разкриване на пола, мисля да поръчам за спомен.

Снимката е от Инстаграма на момичето. Има си и Фейсбук страница. Но в Инстаграм по-лесно се гледат всички модели.

# 218
Ние поръчахме такова орехче. Само че “чакаме бебе”.Уникално е, не мисля, че има по-ефектен подарък. Момичето е много мило и я препоръчвам с 2 ръце ❤
От 5 Мин опитвам да кача снимки, но нещо не става. Ако успея по-късно ще ги кача

# 219
Ние поръчахме такова орехче. Само че “чакаме бебе”.Уникално е, не мисля, че има по-ефектен подарък. Момичето е много мило и я препоръчвам с 2 ръце ❤
От 5 Мин опитвам да кача снимки, но нещо не става. Ако успея по-късно ще ги кача

О, супер,ако може да качиш,аз се спрях на такова за пол,но ще се радвам да го видя. Да, момичето е много мило. Аз чакам обаче потвърждението за пола. 💙

# 220
успях 😁 Уникално е

# 221
Май и аз ще поръчам такова с цвета за съответния пол,във вторник дано ни се потвърди момчето. 💙😀 Страхотно е наистина! То и момичето ми прати вариантите.

# 222
Здравейте, дами!
Кой друг страда от безсъние? Е събудих се в три през нощта и няма заспиване… за преекламсията си говорите. Аз съм предразположена, защото имам високо кръвно и килца в повече. Ще ми правят скоро този тест за гестационен диабет и ако имам ще започна лекарства. Моята лекарка каза, че в днешно време има добри лекарства, с които се овладява положението.
Аз нали ви бях споменаха, че тази бременност  нямам никакво гадене или повръщане. Да но взех да забелязвам, че когато се возя в кола ми става много зле и направо ми се повръща… странна работа!
За симптомите, при мен също намаляха пробожданията и болките в гърдите, но предполагам е нормално. Също придърпванията са по-малко. Усещам само една тежест от ляво, прочетох, че щом е в ляво оттам от левия яйчник е станало оплождането.
Тема боядисване през бременност. Боядисвате ли се, с каква боя? Аз спрях да се боядисвам като забременях, но нещо ме дразни тази рязка на тъмно отгоре… и обмислям дали да не си сложа безамониачна боя?!
Хубава седмица, момичета! И само позитивни мисли! 🍀🍀🍀

# 223
Захарно петле, моя лекар по принцип не разрешава боядисване и до сега не ми беше проблем, защото си бях в къщи. Вчера обаче се боядисах, понеже имам страшно много бяла коса, а от днес ще се пробвам да ходя на работа и просто не си представях да се появя в този вид пред света Stuck Out Tongue Winking Eye До колкото видях повечето мами си се боядисват и се престраших.

# 224
Много красива идея с орехчето! На близките вече казахме лично, така че при нас няма смисъл.

lady25, на мен Станулов ми каза да не се боядисвам, ама май до 12 седмица. Засега не съм, но ще се подстрижа. Някои бъдещо мами не се подстригват дори - да не скъсят достойнството на момчетата си, когато носят момче. Тъпо суеверие. Ти внимавай на работа, давай го лекичко...засега работя от вкъщи.

Irnata, сладка идея да поръчаш орехче с цвета на пола, ще се получи красива изненада и спомен. Как се чувстваш ти?

Момичета, някоя от вас да в с ниска плацента? На феталната всичко беше ок, само това ме притесни, но лекарят каза, че според него скоро ще се вдигне.

Общи условия

Активация на акаунт