Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са термините на участниците в темата?
Какви са симптомите на бременността, които участниците изпитват?
Какви прегледи и процедури са споделили участниците, че са извършили или планират да извършат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са термините на участниците в темата?
Участниците в темата имат различни термини за раждане, като някои от тях са: Луси - 1 март, Мирослава Симеонова 725277 - 5 март, Xrisi.i - 6 март, Rgirl123 - 6 март , Irnatа_87 - 6 март, Nicole16 - 7 март, VSSh - 7 март , Daniella .-8-март, Ariа Miа – 8-ми март, Ev_ –9-ти март, M.K. 638929 -10-ти март , Smiley88 -11-ти март, Mrvv -12-ти март , Lady25 - 16-ти март, Nicolee.smoletsova - 17-ми март, piси12 – 19-ти март, Asalea – 19-ти март , Trendi – 20-ти март, funny -5 април.
-
Какви са симптомите на бременността, които участниците изпитват?
-
Какви прегледи и процедури са споделили участниците, че са извършили или планират да извършат?
-
Какви са препоръките на участниците относно прегледите по време на бременност?
-
Какво представлява феталната морфология и защо е важна?
Към дамите, които пият аспирин протект. Този ли приемате от 100 мг.? Трябва да го започна, но АГ ми каза само Аспирин протект. Има ли значение кога се пие? Аз сега изпих един и после видях, че пише 100 мг.