Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 40 417
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро дами! Аз от както ходя на работа малко по- рядко се включвам, но не пропускам да изчета какво сте написали.
 Аз пия комбинирани витамини няколко месеца преди да забременея и не съм забелязала да има промяна в апетита от тях. Въпреки това си хапвам стабилно и доста тестени и сладки неща. А преди да забременея 2 години не бах доближавала тесто. Въпреки това за сега нямам качени килограми.
 Хриси задължително сподели с АГ. Мисля, че не е добре да се подуват крайниците толкова рано. Но  може и наистина да задържаш вода. Аз от тесто задържам здраво и заради това се пазех преди, но сега просто не мога.
 Някой имал ли е проблем с електронно направление? Понеже имам час за записване на ЖК чак за 29.09., а направлението ми изтече вчера, а док е отпуска се разбрахме да му го изпратя по вайбър и акушерката да го регистрира. Снощи обаче ми се обади, че цяла седмица е правила опити и така и не е успяла. Каза, че често се случвало с електронните направления и да се обадя на ЛЛ да ми го обнови. Дано да стане, че вече закъснявам май. На 29.09 ще съм в 16гс, а още не съм записана на ЖК. Добре, че докато лежах в билницата ми пуснаха пъл и изследвания, което малко ме успокоява, но все пак......

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 07:52 от lady25

# 376
Добро утро и от мен момичета.
Аз ходих сутринта да пусна изследвания и сега чакам резултати.
С килограмите аз съм 16+6г.с, даже по ехограф няколко дни напред и +4 кг.
Имах периоди, в които храненето беше изцяло насила. Напоследък като, че ли се нормализират нещата и гледам да се храна пълноценно и в малки порции, 3-4 пъти на ден. Умирам си за сирене и кисело мляко. С месото малко се затруднявам, но не му се давам 😁.
Меря кръвното сутрин и вечер и не забелязвам промяна или проблем, дори е ниско. На моменти имам усещането, че пулсът ми е неравномерен някак си, но не преминава 85.
Слънчев и много усмихнат ден 🍀🌞💙

# 377
  • Варна
Какво мислите за съхранението на стволови клетки ? Обмисляте ли го като вариант ?
Аз доста чета по темата и мисля, да говоря и с доктора ми да го и а предвид, че го искаме с ММ Rolling Eyes
Аз на 30.09 съм на преглед, ще разбера пола Yellow Heart Нямам търпение, много се вълнувам

# 378
С двете ми деца не съм съхранявала,сега може би ще го проучим и размислим,предвид,че от сега давам хиляди с тази бременност,явно така е тръгнало.

# 379
Аз отдавна се интересувам и много искам да съхраним.
Бях гледала едно документално предаване, мисля че беше за детската болница в Манчестър. Точно с материал от стволови клетки са спасили дъщеричката, а по време на филмчето и синът на семейство, в което се среща някакво раково заболяване. Мисля, че в техния случай ползваха банка от стволови клетки, не точно техни, но като гледам с инвитро как се развиват технологиите, ми се струва най -естествено/логично и със стволовите клетки да е така. За съжаление, доколкото четох тук в Белгия е имало скандал с една от банките преди години, но определено смятам да говоря с док по този въпрос.
Аз съм изключително силно "за".
Какво мислите за съхранението на стволови клетки ? Обмисляте ли го като вариант ?
Аз доста чета по темата и мисля, да говоря и с доктора ми да го и а предвид, че го искаме с ММ Rolling Eyes
Аз на 30.09 съм на преглед, ще разбера пола Yellow Heart Нямам търпение, много се вълнувам

# 380
На мен също ми се ще да запазим стволови клетки. Ще говоря и аз с АГ.
Знаете ли какво можем да приемаме за гърло, кашлица и хрема. Малкият пак довлече някакъв вирус от градината и ни го лепна и на нас с мъжа ми. Надявам се поне температура да не вдигна, защото неговата не можахме да я свалим три дни с нищо...

# 381
VSSh, Чай лайка с мед и лимон, лукчета с мед и билки, и тук много практикуват "промиване" на носа със солен разтвор с ето това чудо - и джи пи-то ми го препоръча когато карах вируса през юли, и дори от специализирана клиника където провеждам лечение за алергии(изрично го споменавам, защото от тях очаквах някакво по-модернистично решение, но и те ми препоръчаха тази "класика" 🤷😆:

Знаете ли какво можем да приемаме за гърло, кашлица и хрема. Малкият пак довлече някакъв вирус от градината и ни го лепна и на нас с мъжа ми. Надявам се поне температура да не вдигна, защото неговата не можахме да я свалим три дни с нищо...

# 382
Аз използвам билкови спрей на Фитолор за гърло - върши чудеса и е изключително подходящ при бременност. От спрейовете за нос мисля, че почти всички известни стават, но не прекалявай - 2,3 дни например. Аз съм много доволна и от сребърната вода - и за гърло и за хрема. Също клеева тинктура, но например няколко капки в чая, защото все пак е тинктура и съдържа алкохол, което не я прави подходяща в случая. За температура АГ казва парацетамол, само в краен случай - Т по - висока от 38,5.

Бързо оздравяване. 🍀

# 383
Ние в къщи се лекуваме само с Кармолис. Не съм питала док, но някъде в темите срещах, че е позволен.

# 384
Момичета, аз съм в Букурещ на екскурзия. От днес имам ужасни болки в гърлото и рожден ден 😁. Взех си ментови бонбони, звънях на аг, но не можеше да говори. Надявам се утре да съм по-добре. Добре, че се прибираме я Бг, защото не съм взела никакви хапчета с нас.
Имам алергичен ринит и четох, че капките за нос са абсолютно забранени и ползвам само солен разтвор, от който съм доволна много
Когато имах паник атаки преди 2 год ползвах кармолис разтвор. На опаковката и бележката вътре пише да не се ползва от бременни.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 17:48 от Mimird

# 385
Mimird, честит рожден ден🎂🥳, бързо оздравяване,
VSSh, и на вас бързо оздравяване 🍵
Аз вчера най-накрая дадох урина за изследване и вече два пъти гледах онлайн, още нямам резултати 🧐

# 386
Mimird, честит рожден ден! 🤗🎂🎈

Моите резултати излязоха, всичко е наред, имам завишени левкоцити, но те са така от началото и АГ каза, че е нормално, с урината всичко е ОК.
Момичета, вие как сте с хемоглобина - моя се навърта около 122-120.
Желязо, Б12 и Д3 за наред.

# 387
Радвам се, че резултатите са добре.
Не си спомням моят хемоглобин точно колко беше, но около 10 единици под долната граница. По тази причина пия желязо вече, доктора каза, че следващата стъпка е да ми падне желязото, затова ще се застраховаме от свга 😊
Mimird, честит рожден ден! 🤗🎂🎈

Моите резултати излязоха, всичко е наред, имам завишени левкоцити, но те са така от началото и АГ каза, че е нормално, с урината всичко е ОК.
Момичета, вие как сте с хемоглобина - моя се навърта около 122-120.
Желязо, Б12 и Д3 за наред.

# 388
Много ви благодаря ❤ моят хемоглобин последно (преди 1 месец) беше 135. Лекарката каза, че е супер и че с напредването на бременността може да падне, което е нормално.

# 389
Mimird,честит рожден ден,много здраве и щастие ти желая!

Аз съм с висок хемоглобин по принцип,преди забременяване беше 149😀,на кръвните в 11+4 беше 135,като цяло в края на бременностите чак пада малко под 120,но ще си го следя.

Общи условия

Активация на акаунт