Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 37 966
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Irnata_ , дано те изненадат поне да чуеш нещо хубаво.

# 481
Благодаря Ви, момичета,аз явно не мога да се контролирам,само мисля бебето да не. Е с висок пулс, моят обаче по принцип е 80,като лежа сега 90,няма да го меря само.

Днес мъжът ми има рд, надявам се още,че може да се обадят и днес,но моята логика е,че ако до обяд не са, няма. 😀 Дано греша. Simple Smile

# 482
Благодаря Ви, момичета,аз явно не мога да се контролирам,само мисля бебето да не. Е с висок пулс, моят обаче по принцип е 80,като лежа сега 90,няма да го меря само.

Днес мъжът ми има рд, надявам се още,че може да се обадят и днес,но моята логика е,че ако до обяд не са, няма. 😀 Дано греша. Simple Smile

Да ти е жив и здрав! Имате хубав повод, отпусни се и спокойно. Спри да си мериш пулса и да се притесняваш излишно.

# 483
Здравейте Бременна съм в 18 седмица 💙
 Имам ужасен проблем с един зъб и понеделник трябва да отида да се оправи исках да ви попитам дъли упойката няма да навреди на бебчо знам че има специални упойки, но все пак се притеснявам .Някоя  мама с подобни проблеми 😔?

# 484
 Имам ужасен проблем с един зъб и понеделник трябва да отида да се оправи исках да ви попитам дъли упойката няма да навреди на бебчо знам че има специални упойки, но все пак се притеснявам .Някоя  мама с подобни проблеми 😔?

И аз имам зъб за вадене или умъртвяване и няма проблем,може упойка,само кажете,че сте бременна. Аз така и не съм още стигнала да ида,че сме болни и ми е много тъпо, че все нещо става и се отлага.

# 485

И аз имам зъб за вадене или умъртвяване и няма проблем,може упойка,само кажете,че сте бременна. Аз така и не съм още стигнала да ида,че сме болни и ми е много тъпо, че все нещо става и се отлага.

И аз все отлагах  виках си ще изкарам до края  пък като родя ще си оправя зъба .. но уви сега съм със абцес и ужасни болки  😔 .

# 486
Момичета, излезе ми резултата от микробиологията. Има изолирани Candida albicans, >10'5,пише клинично значим изолат. Нямам оплаквания, нито парене, нито някакво течение. Но доколкото разбирам май ще трябва нещо да ми изпишат. Чакам резултатите утре за ТСХ и от стерилна та урина и ще ги пратя заедно. Дали е голям проблем това, не ми се иска да взимам други лекарства, но май ще се наложи☹️в 13 седмица съм. Дано всичко да е наред☹️При някоя от вас имала ли е такъв проблем? ☹️
  Irna, честит празник! Оздравявайте бързо! И стискам палци за хубави новини!

# 487
Момичета, излезе ми резултата от микробиологията. Има изолирани Candida albicans, >10'5,пише клинично значим изолат. Нямам оплаквания, нито парене, нито някакво течение. Но доколкото разбирам май ще трябва нещо да ми изпишат. Чакам резултатите утре за ТСХ и от стерилна та урина и ще ги пратя заедно. Дали е голям проблем това, не ми се иска да взимам други лекарства, но май ще се наложи☹️в 13 седмица съм. Дано всичко да е наред☹️При някоя от вас имала ли е такъв проблем? ☹️
.

Funn, благодаря от сърце! И днес не ми се обадиха и при мисълта,че мога да чакам до вторник,това е максималният срок,направо не знам,ще умра от притеснение.

Аз съм имала кандида с предната бременност,аг ми изписа Гиназол еднократно и после ги нямаше. Това,че нямаш оплаквания е добре, но все пак трябва да се лекува или пък евентуално да се вземе пак Мб. Не се притеснявай,аз и с тази бременност слагах вече глобули. През бременност се случва често.

# 488
  • В твоето съзнание...
Здравейте,
Няма никакъв проблем с упойката. Аз бях почнала едно лечение, и правихме няколко зъба в началото на бременността, за последните зъби, докторката прецени да изчакаме до четвърти месец Simple Smile

Ирна, честит празник, отдай се на приятните емоции и всичко ще се нареди.

# 489
  • Sofia
Ирната, стискам палци скоро всичко да е  при вас!

Funn, сигурно ще ти изпишат някакви антимикотични вагитории от типа на canesten  (или както се казват в България). Много е често по време на бременност. По принцип ако няма клинични симптоми, не е задължително да се лекува.

Ивелина, няма проблем с локалната анестезия по време на бременност стига, разбира се, да не си алергична.

Аз днес бях на масаж и не мога да ви опиша колко добре се почувствах. Нали беше специално за бременни и лежах настрани, подпряна на едни възглавнички, после на другата страна, после малко по гръб и накрая в седнало положение. Много лек и отпускащ, а не терапевтичен масаж.

Днес казахме на децата. Бях сама, когато казах на дъщеря ми, която скоро навършва 10. Тя първо ме пита няколко пъти дали се шегувам, след което избухна в плач. Пита дали бебето ще ѝ вземе стаята, нещата, дали ще ѝ обръщаме внимание на нея след като се роди. Поговорихме малко, изпусна емоциите, след което започна да прави планове за него и каза, че е много щастлива и няма търпение вече да се роди и започна да предлага имена. Направи си сметката, че тя ще е на 20, когато то навърши 10, но все пак не било голяма работа.

Малкият (на 5) пък не показа особени емоции и не съм сигурна дали точно го осъзна. Той има по-малки братовчеди, а и всичките му приятелчета от градината са по две-три деца. При него ще е по-трудно, както очаквах.

# 490

Funn, аз имам бяло течение от началото на бременността и АГ без микробиология ми изписа Гиназол еднократно и след него веднага три дни Гино Певарил в 11 седмица. Много се чудих дали да ги слагам, защото пишеше, че не е хубаво преди 12 седмица. Сложих ги в началото на 13. Никакъв ефект нямаше при мен. Аз също не съм имала парене, сърбеж и т.н., само течението.

# 491

Черпя виртуално за здравето на мъжа ми!  🍀

Децата ме ядосаха,че не харесаха тортата,а тя

е вкусна,но здраве да е,деца са.

# 492
Ирната, честит рожден ден на мъжа ти! Да в здрав и отличен татко на още 1 детенце догодина. Ти не се притеснавай, всичко на теста ти ще е изрядно.

Asalea, много хубаво за масажа. Има си нужда от такива моменти...реакцията на дъщеря ти е много интересна, но нормална. Радвам се, че все пак се е зарадвала 😍😍 ще е страхотна кака.

funn, не се притеснявай от резултата, 3 мои приятелки имаха по време на бременност и пих лекарства. Бебетата им са ок.

Ивелина, върви на зъболекар, ще намееят щадящ начин да лекуват зъбите ти. А и една лоша инфекция в устата може да навреди повече на бебето понякога от 1 упойка.

# 493
Благодаря ви момичета, и през това ще минем явно. Надявам се поне другите изследвания утре да са наред.Все ми се иска всичко да е идеално, но няма да стане явно.
Irna, тортата е много хубава! Хапваме и ние виртуално! 😉

# 494
  • Варна
Oт днес аз съм в 16 г.с Yellow Heart
А утре ще разбера пола, просто познайте дали ще мога да спя тази нощ Grin

Общи условия

Активация на акаунт