Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 40 241
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Irnata, бързо и леко възстановяване 🤗🤗
Asalea, благородно завиждам за масажа. Аз разбрах, че тук някои здравни каси покриват и до 12 срещи с акушерка и така наистина през 2 седмици може да се прави среща лекар/акушерка - записах си час в една от канторите на моята здравна каса да разпитам за условията. Докато цъках из нета за акушерки, да видя какво преглагат видях, че имат и масажи за бременни. Надявам се скоро да се похваля със записан час за това удоволстие 😁 Обожавам масажите.
И сега с цел да ви разсмея - днес се сбих с един паяк, ама направо ... тарантула - откъде се е намъкнал, на ъгъла до тавана до входната врата - въоръжена със стирка и маратонка се сбих с чудовището - после гледах на смарт часовника че пусла ми е скочил до 140 😲😲 Надявам се не е проблем за бебето.
Скрит текст:

# 466
Момичета, благодаря за пожеланията!

Аз от нетърпение звъннах за генетичния тест да питам,казаха,че проби,които са взети в петък пристигат в лабораторията в понеделник и съответно още няма резултат. От взетите в сряда има резултат,та предполагам до петък ще ми звъннат. Поне това да ми се махне.

# 467
За проследяването - аз съм на частно във Вита при Дойчиновски, но се записах и по ЗК в Майчин дом.
Не казвам на единия лекар за другия, то не е и нужно. Ще реша къде да родя по-натам.

Ирната, според мен още утре ще ти звъннат. Стискам палци Heart

# 468
Знаете ли дали можем да използваме ултразвукова четка за почистване на зъби сега по време на бременност или не трябва?

# 469
Знаете ли дали можем да използваме ултразвукова четка за почистване на зъби сега по време на бременност или не трябва?

Cat_woman123, добър въпрос. Аз въобще не съм се замисляла честно казано и си я ползвам.

# 470
И аз я ползвам, но ще поръчвам нови глави и чак сега се сетих да помисля.

Cat_woman123, добър въпрос. Аз въобще не съм се замисляла честно казано и си я ползвам.

# 471
Аз също си използвам четката за зъби на Филипс. Защо да не може да се използва? 😀 въобще не съм се замисляла за това. Не мисля, че има проблем

# 472
  • Варна
Има ли някоя от вас с обеца на пъпа? Мислите ли да я махате? Който ме види само ми повтаря да си махам обецата, защото щяло да стане инфекция. Гледах такива обеци за бременни и не знам те дали вършат работа.
Ще се консултирам задължително с лекарката, като отида.
И аз съм с обеца, ще я махна чак към 6-7 месец, когато корема ми стане сравнително голям.
И мисля да си я промушвам всеки ден, колкото да не ми зарасне е дупката Rolling Eyes Но и аз ще питам Док какво мисли за идеите ми Grin

# 473
И аз се притеснявам да не зарасне, защото я имам от 10 години и хич не искам да се разделям с нея 😀 а четох, че е хубаво във втория триместър да се махне.
Има ли някоя от вас с обеца на пъпа? Мислите ли да я махате? Който ме види само ми повтаря да си махам обецата, защото щяло да стане инфекция. Гледах такива обеци за бременни и не знам те дали вършат работа.
Ще се консултирам задължително с лекарката, като отида.
И аз съм с обеца, ще я махна чак към 6-7 месец, когато корема ми стане сравнително голям.
И мисля да си я промушвам всеки ден, колкото да не ми зарасне е дупката Rolling Eyes Но и аз ще питам Док какво мисли за идеите ми Grin

# 474
Аз също си използвам четката за зъби на Филипс. Защо да не може да се използва? 😀 въобще не съм се замисляла за това. Не мисля, че има проблем

Разбира се, няма никакъв проблем Simple Smile

# 475
Успокоихте ме, благодаря! Blush

Разбира се, няма никакъв проблем Simple Smile

# 476
  • В твоето съзнание...
Привет в този слънчев ден Simple Smile

Минавам да оставя едно линкче на един youtube канал, защото вече няколко пъти попадам на лайв лекции и ми е много полезно - https://www.youtube.com/channel/UCQl-wnGxthefEX2-PbBpECQ

В момента тече такава за храненето, за което сигурно ни е малко рано, но все пак ако на някой му е интересно Simple Smile))

# 477
Irnata_ , как сте днес вкъщи? Звъннаха ли ти за резултати?

# 478

Благодаря ти,че питаш за нас!❤️

Не са,чакам... Явно и днес няма да е,остана само утре,ако не отива за другата седмица. Sad Аз съм с висок пулс,но сатурацията ми е добре и кръвното е ниско,явно пак от нерви. Като цяло сме добре ,ако изключим това,малкият има само 37 и малко,мъжът ми имаше 38,но си я сваля. Тази бременност голям зор явно.

# 479
Миличката ❤️
Аз съм сигурна, че в крайна сметка всичко ще е наред. Но разбирам много добре тревогите ти. Всички искаме всичко да е перфектно и идеално, понякога минаваме за съжаление по по-трънливи пътеки. Надявам се възможно най-скоро да се обадят. Разбира се и скорошно оздравяване!

Благодаря ти,че питаш за нас!❤️

Не са,чакам... Явно и днес няма да е,остана само утре,ако не отива за другата седмица. Sad Аз съм с висок пулс,но сатурацията ми е добре и кръвното е ниско,явно пак от нерви. Като цяло сме добре ,ако изключим това,малкият има само 37 и малко,мъжът ми имаше 38,но си я сваля. Тази бременност голям зор явно.

Общи условия

Активация на акаунт