Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 37 884
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Много сладко 🥰
Реакциите на каките и батковците са безценни Simple Smile

Това с близалките как го измисли .. като аз близалка не съм яла от дете и не ме е виждала, но .. Grinning

# 586
Danniella., уникална е твоята дъщеричка, и наистина реакциите на децата са толкова мили.
So close, учителката ( а дори никога не съм била класна) в мен надделява - дай ми списъци да правя, но и ми създава едно такова сплотено чувство, и си отварям сутрин с нетърпение темата да чуя как се развиват бебчетата.
За твърдостта на корема -> о, да, още преди 3-4 седмици започнах да усещам нещо като твърда маса да ми " подпира"  от вътре. А миналата седмица, " без да искам"  изпих половин слабо кафе и ме подхвана едно стягане на корема, убедена съм че беше като контракции. ( заради повръщането спрях кафето още след положителния тест, т.е. то само се спря, защото не можех да го задържам, и явно си докарах контракции с него, и така - без повече експерименти от мен)

# 587
Здравейте момичета, не съм се включвала скоро, но ви чета редовно.
Аз днес се чух с док и в четвъртък съм на  извънреден преглед. Гледам, че и вие горе долу се оплаквате от същото, но съм притеснена.. От събота вечерта съм с ужасна тежест долу ниско, болки няма, само чувство някак.. стягане от време на време, особено в седнала позиция - лежа ли абсолютно всичко е наред. Първо го отдадох на преумора, че в събота цял ден бяхме навън - като усетих неразположение пих но шпа и легнах. Вчера горе долу същото положение и днес реших да се чуя с него.
Дано всичко да е наред, тъкмо ще съм по-спокойно като ида да ме прегледа, че съм на ФМ чак на 26.10 🙏

# 588
  • Sofia
Lucie, bogaboo и тук са много популярни, ще ги разглеждам и тях.
Ние сме доста обурудвани откъм колела. Докато бяха малки децата ги возехме в столчета за колелата, само че купени от Лидл. Сега си карат сами, ходят на училище и градина с колело или понякога с карго байк.
Това е снимка от сайта, не сме ние 😊

Днес тренирах за пръв път от лятото Simple Smile позагубила съм тренинг. Утре  пък  е ден на канелените кифлички (kanelbulle)  в Швеция и днес се раздадох с шест тави. Дано децата да успеят да изядат повечето.

Daniella, много хубава история. Честито за добрите новини 🤗

# 589
Мирослава,аз напоследък и аз все имам тежести,кръст,ако нямах вече една бременност с такива оплаквания сигурно пак щях да съм по спешни кабинети. И стягания имам,а пия максимум магнезий и но-шпа и аз вече не знам ,имам преглед в понеделник и смятам да си го дочакам. А и на последния преглед пак си казах за болките,но аз съм с дискова херния и много често и от тях,а тежестите не знам,от нерви,от позицията на бебето,не знам наистина. С мислене не стават по-добре нещата. Доста АГ вече казват,че болките са от хернията,аз и се убедих също ,но все нещо ново да има.

# 590
  • Sofia
Lucie, преди ходих на групови занимания към местния фитнес, но лятото нямаха нищо интересно и си свалих апа на Джилиън Майкълс. Преди време съм тренирала с нея и имах страхотни резултати. Няколко седмици след като си платих за него ми излезе положителния тест за бременност и започнах една програма за бременни от него, Taylor Walker prenatal fitness. Обаче в началото на август бях на един преглед, където един “професионалист” ми каза, че има опасност от руптура на матката с третата бременност, след което преживях такъв шок, че чак днес се осмелих отново да тренирам. Разбира се, бях на много прегледи след това и това се отхвърли напълно, но още бера страх.

С втората бременност правех каланетика вкъщи, бях си свалила програма за бременни от торенти и се чувствах супер.  Сега съм с мноого кила отгоре, но това се дължи на канелените кифлички и други подобни, не на децата.  🤣Като цяло винаги ми е било трудно да се организирам да ходя на тренировка, вкъщи ми е по-лесно.

# 591
Мноого добре те разбирам, аз имам тук едни stroopwafels  ... уф ... по два кг на паласка имам от тях, и както наблизо имам БГ магазин и пека банички редовно ... веднага свалям апа 👍👍

( между другото - крокпота го поръчахме - този уикенд ще го изпробваме за първи път - там се надявам да наблягам на здравословното - кисело мляко, за моя радост ММ много обича БГ кухня, включително кисело мляко, таратор, снежанка 😁 )
Lucie, преди ходих на групови занимания към местния фитнес, но лятото нямаха нищо интересно и си свалих апа на Джилиън Майкълс. Преди време съм тренирала с нея и имах страхотни резултати. Няколко седмици след като си платих за него ми излезе положителния тест за бременност и започнах една програма за бременни от него, Taylor Walker prenatal fitness. Обаче в началото на август бях на един преглед, където един “професионалист” ми каза, че има опасност от руптура на матката с третата бременност, след което преживях такъв шок, че чак днес се осмелих отново да тренирам. Разбира се, бях на много прегледи след това и това се отхвърли напълно, но още бера страх.

С втората бременност правех каланетика вкъщи, бях си свалила програма за бременни от торенти и се чувствах супер.  Сега съм с мноого кила отгоре, но това се дължи на канелените кифлички и други подобни, не на децата.  🤣Като цяло винаги ми е било трудно да се организирам да ходя на тренировка, вкъщи ми е по-лесно.

# 592
Добро утро, момичета! Стана така, както ви и писах вчера. Отивам да взимам дъщеря ми от детска и всички госпожи започват да ме поздравяват Grinning даже им е казала и че ще е момче. Всички подробности знаеха. След това една съседка си разхождаше кучето и детето ми казва " Мамо, по-бързо паркирай, защото искам да отида при съседката." и аз я питам защо и тя естествено ми отговаря: "За да им кажа, че имаме бебе." Grinning Ще я изям направо.

# 593
Здравейте, момичета! От няколко дни само чета и хич не ми беше до писане. Косата ми се изправи и си изплаках очите.
В събота бях на фетална, там установяват силно скъсена шийка - 13мм. Приеха ме по спешност в болницата, ще направим серклаж, за да закрепим нещата. 3 дни съм на системи и днес на прегледа ми я измериха по-дълга вече шийката. Явно от лежането и системите се е повъзстановила.
За съжаление се оказа, че имам влагалищна инфекция, която започваме да лекуваме с антибиотици, за да можем да продължим нататък със серклажа.
Надявам се да не ви натоварвам с този пост, а само да повдигам червен флаг към лекарите, при които се следите, защото се оказа, че това скъсяване е съществувало и преди, но не е измервана шийката коректно.
П. С. На феталната морфология разбрахме, че чакаме момиченце и получихме страхотно представление от госпожицата с чудесни салта и показване на всяка възможна част 🤗
Само това ми дава кураж❤️

# 594
Smily88, кураж! Всичко ще е наред!

Здравейте, момичета! От няколко дни само чета и хич не ми беше до писане. Косата ми се изправи и си изплаках очите.
В събота бях на фетална, там установяват силно скъсена шийка - 13мм. Приеха ме по спешност в болницата, ще направим серклаж, за да закрепим нещата. 3 дни съм на системи и днес на прегледа ми я измериха по-дълга вече шийката. Явно от лежането и системите се е повъзстановила.
За съжаление се оказа, че имам влагалищна инфекция, която започваме да лекуваме с антибиотици, за да можем да продължим нататък със серклажа.
Надявам се да не ви натоварвам с този пост, а само да повдигам червен флаг към лекарите, при които се следите, защото се оказа, че това скъсяване е съществувало и преди, но не е измервана шийката коректно.
П. С. На феталната морфология разбрахме, че чакаме момиченце и получихме страхотно представление от госпожицата с чудесни салта и показване на всяка възможна част 🤗
Само това ми дава кураж❤️

# 595
Smiley88, пращаме ти позитивна енергия! Ще се справите, щом сте разбрали навреме, лекарите ще вземат мерки и всичко ще е наред! ❤️

# 596
Smiley88, кураж, Hug Щом се е и възстановила малко вече и лечение има, ще чакам да пишеш как се развиват нещата Hug

Danniella. твоето момиченце е голям образ, да я нацелуваш, звучи като много емоционално - позитивно и щастливо дете 😍

# 597
Smiley88, кураж,всичко ще е наред.

Аз каквато съм паника пак ще се притесня. 😀 Моят АГ ми я мери в 16-та седмица,но с коремен и си беше 3.7 см,с вагинален я измери една друга лекарка в 14-та и беше пак ок 3.5 ,той не обича да ползва явно вагинален ехограф,но може да го помоля....

# 598
Благодарв ви за подкрепата, момичета

# 599
Добро утро, момичета! Стана така, както ви и писах вчера. Отивам да взимам дъщеря ми от детска и всички госпожи започват да ме поздравяват Grinning даже им е казала и че ще е момче. Всички подробности знаеха. След това една съседка си разхождаше кучето и детето ми казва " Мамо, по-бързо паркирай, защото искам да отида при съседката." и аз я питам защо и тя естествено ми отговаря: "За да им кажа, че имаме бебе." Grinning Ще я изям направо.

Привет ☺️
Много добре разбирам как се чувстваш, тъй като моята дъщеричка е абсолютно същата 😁
Казахме й за бебето когато бях в последната седмица на 2 месец, тъй като много рано ми пролича, а и тя много искаше и нямаше познат, непознат на който да не се похвали.
Все върви и ме гали по корема, целува ме и е голяма радост.
П. С. Дъщеря ми е на 4 и половина и беше много упорита, че иска да имаме бебче и докато не се получи не спря да разпитва кога ще имаме 😁

Душички, живи и здрави да са и дано да са все така ентусиазирани и да няма ревност когато се появят бебоците ☺️

Общи условия

Активация на акаунт