Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 948
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, какви са тези диамантени гел лакове и въобще така ли се наричат ? Разрових се в нета, но ако има някой лични впечатления, нека сподели марка и от къде да поръчам.
Мисля, че се бяха коментирали в някоя тема назад.. Брокатът не е на люспи, а фин и многоо блестящ. Днес видях случайно и една жена с такъв маникюр и ми останаха очите :=)
Нещо подобно беше нейният

Ето още една снимка, която туко що видях от група във ФБ

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 20:00 от Be_Special

# 376
Имам една база на коди, която е и топ и база и ако искате може да я разменим за каучукова. Нямам какво да я правя. Купих я, пробвах я еми не е за мен.
Просто не е за моите ноктив и това е. Ще взимам пак какчукова но преди това питам тук. Защото така или иначе няма да я ползвам изобщо.

# 377
Аз френския си го правя по аналогичен начин, само че без печат - вместо печат си мажа на възглавничката на пръста лак, топвам края на нокътя и това е. Така се получава тънко:

# 378
  • Light of Zartha
Аз така си правя педикюра. Grinning преди си играех да рисувам, бях станала много добра със самата четка на лака, но и с обикновени лакове на мен ми беше по-лесно. С гел не чак толкова и печата се оказа интересно решение.

# 379
  • На плажа
 Be_Special това са така наречените флаш серии ,повечето марки ги предлагат вече.На слънце блестят уникално,а на светкавицата на телефона са супер блестящи.

# 380
Момичета, някоя от вас ползвала ли е спайдър гела на Semilaс, и ако да - доволни ли сте?
https://makeup.bg/product/466716/
Имах един от Али експрес, но въобще не ми хареса, много беше странен и трудно се работи с него. Ако имате и друга изпитана марка, споделете. Благодаря!🤗

# 381
Be_Special, попринцип в меейкъп има на прилични цени на добри марки, но сега е ошушкано на макс и не са зареждали адекватно от мнооого време, не знам защо.
Поразцъках из нета, но илизащите ми флаш лакове из сайтове са средно около 20+ лв. Само на микскоко излезнаха някакви за по 12лв., но за тях само знам, че са китайски, а за покривност и качество нямам представа. 12 лв. за китаец малко много ми се струва. В хитнокти има такива на веналиса(пак китайски, но тук се ползват с добро име) за по 8лв. Има и някакви котешки очи там на прилични цени, за търсещите от преди няколко страници, но пак казвам не съм ги ползвала.
https://www.hitnokti.com/bg/product/svetlootrazyavashch-gel-lak-venalisa-7-5-ml/

# 382
Много благодаря, Karmilla, Дани(наистина флаш се наричали :=)
Днес ми е почивен ден и тъкмо и аз търся въпросните лакове. Ще разгледам сайта от линка, че не ми е познат.
Но съм си наумила (и заинатила) че в най скоро ще имам такъв лак
Усмихнат ден на всички 🌞

# 383
Дано намериш и после да ни покажеш!

# 384
Момичета, някоя от вас ползвала ли е спайдър гела на Semilaс, и ако да - доволни ли сте?
Аз имам черен и бял. От черния съм много доволна, белия не съм го отваряла още. Като го пробвам ще дам отзиви. Ето един маникюр с него   А с този съм в момента. Не ми харесва как се получи и нямам търпение да го махна.

# 385
Аз не можах да се разбера със спайдър гела на Семилак, имах черен, но може проблемът да е бил и в моя телевизор.

# 386
Здравейте момичета Simple Smile
Аз от доста години си правя сама маникюра. Започнах първо с гел след това минах на гел лак. Ноктите са ми ужасно тънки и чупливи. Гел лака ми ги прави значително по-здрави, но не издържа 2 седмици. Отдавам го на ужасните ми нокти Sad
Имам каучукова база на Коди и топ без лепкав слой. Цветните ми лакове са купувани от къде ли не, включително и Алиекспрес. Има ли проблем да се ползват така различни марки?
Понякога ми се отлепва лака от към връхчето, въпреки че го мажа старателно и понеже го свалям трудно не ми е ок да го правя всяка седмица Sad
Дали да не си взема някакъв бонд?

# 387
  • Варна
Prime вземи ултрабонд на Коди и го слагай само по свободния край и 1мм. от плочката. Можеш да си вземеш и тяхната Линт база. Тя е с фибростъкло и е точно за калпави меки нокти.
 Аз искам да похваля гела в бутилка на Камилфо
https://kodi.pro/bottle-gel-milky-pink-15-ml-komilfo
Е те това е страхоотна гад Grinning. Има поведението и консистенцията на линт базата на Коди,но се работи супер лесно с него.

# 388
Prime, пробвай да вземеш и цвета на Коди. Може би не е достатъчно само базата и топа да са на Коди. Вземи цвят на Коди също и наблюдавай. Също така, ползвай ръкавички при употребата на абразивни препарати. С мазна плочка ли си или по-скоро суха?

# 389
На мен базите са ми от прилични до висок клас марки, а цветовете сбирщайн. Не ползвам ръкавици, с оред мен при дълго ползване са даже с обратен ефект, мия у дома, колата си чистя, гореши душове и прочее. Не мърда до сваляне. Залагам като принцесата, че не ползва бонд и ако вземе ще види разлика.
Бонд ползнаш ли, обезмасляваш ли?

Общи условия

Активация на акаунт