Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 959
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • У Диспансера ...♥♥♥

И аз да покажа нещо, че само зяпам вашите красоти😄
Много лесно се работи с това фолио, ефектно става и супер бързо, доволна съм.
Сайта медицинския за фрезите може ли някой да го постне пак, че да си го запаметя.

# 361
  • Казанлък
Едно лакче на Claresa

Цветът е повече като на първата снимка, но на нея не се виждат отблясъците

# 362
  • София
Танита,
Реално ми е втория гел лак и първи път с ел. пила. Предния път и аз киснах, но тогава сякаш повече си развалих ноктите.
Взех всичко на Secretly - обезмаслител, безкиселинен праймър, база и топ.
А декорациите са комбинация от стикер и фолио Simple Smile

# 363
Кой печат е най-удобен за френски? нещо такова ли трябва да е? Не искам обаче да е от Алито.

# 364
  • Варна
Е те тоя номер на клип има ли го?

# 365
  • Light of Zartha
Има. В Ютюб, в тик ток, в Инстаграм. Аз от там го видях. В момента пак съм с френски по този начин. По-късно ще кача снимка ако не забравя.

# 366
Има го:
https://www.youtube.com/watch?v=UtrMN4OhXk4

https://www.youtube.com/watch?v=ZMGBLemNdhs

Китайските са си идеални за тази цел, (то всички по-принцип са китайски)понякога се пробива тампона и трябва нов.

# 367
И аз пробвам по този начин от клиповете, но пуст френски, само при мен ли не се получава? Confounded Не успях аз с печата.
После извадих лентичките и намацах крайчетата с обикновен лак. Оставих да изсъхне и на другия ден Топ. Просто не ми е ясно как го постигат с този печат

# 368
Трикът с печата работи добре само на доста дълги нокти, при по-късите няма шанс да не се намажеш с лак отдолу на пръста. За мен е не, мерси. Предпочитам да си го нарисувам, дори и по-бавно, отколкото да мажа неизпечен гел лак по кожата.

# 369
Права е Есмералда, за къси нокти не става. С триста зора махнах белия лак под ноктите.

# 370
Аз така и не съм правила пълен френски с печат. Като цяло последният ми френски е от преди над година, но като съм правила само за проба на дълъг нокът ми е направило впечатление, че после трябва да дооправям с четка и става много дебел слой гел лак и не знма как ще се полимеризира. Някоя друга сблъсквала ли се е с това и как ибягва този проблем?

# 371
  • Пловдив
Тъкмо мислех да си купя печат, и ме отказахте.

# 372
Не е задължително да не получи при теб. Скарлет може да разкаже по-подробно как постига ефекта с печат и каква и е техниката-нейният маникюр е много добре направен. Реално един печат е 3-4 лв, моя даже имаше някакви щампи и не е някакъе харч, въпросът е имаш ли място да го складираш. А в инстаграм има много интересни техики за мраморни еекти и декорации с печат. На мен ми беше изключително полезен за водните стикери - взимаш го само и като е прозрачен много добре виждаш къде го слагаш. Не е като с пинсета да се къса, бръчка и да се чудиш как да го натамъниш. Реално за мен печатът си е полезен, дори и да не правя щампи от плочки.

# 373
Вече си взех и аз ултрабонда, та предстои да видим дали отстрани пак ще ми се забели, както често ставаше преди това…
Иначе, много нетрадиционно за мен (ако не е нещо цветно не мога, сякаш нямам лак 😅) - каучукова основа на Коди, ледено розова и малко блестящи елементи на средния пръст, но се виждат на пряка светлина повече.

Скрит текст:

# 374
  • Light of Zartha
Ами момичета, не е нещо особено. Аз лично се "научих" с проба - грешка. На някой нокът става по-дебела линията понякога. Аз поддържам по-дълги нокти и открих, че под определен ъгъл не се омазвам чак толкова. Иначе с клечка за уши веднага почиствам ако има омазано и под нокътя. Извинявам се, че снощи забравих да кача снимка.
Ето го, аз си му намирам кусури, не е изобщо идеален, но за на бързо става.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт