Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 941
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Интересно, не знаех че има 7мл. Директно казах 8, като мислех, че това е най-малкото възможно.
За другия път ще знам.
Днес ще търся четка от някъде.

# 436
  • Бургас
И аз да се оплача. Новия ми топ Secretly, който толкова много харесвах, нещо се е повредил. Снощи като го отворих и извадих четката взе да се точи като развалена дъвка. Реално не мога да ги прекъсна тези нишки, колкото и да вдигам четката. Направо ужас. На какво мислите, че може да се дължи?
... Пак съм в търсене на топ...

# 437
Танита, аз почиствам четките за декорация с лакочистител за хибриден лак на Semilac и парче кухненска хартия. Сгъвам хартията на 4, сипвам лакочистителя и мушкам в средата четката и я обърсвам хубаво няколко пъти. След като е чистичка я измивам с вода ( страхувам се да не съсухри космичките на четката и да щръкнат, затова я изплаквам с вода), забърсвам пак с кухненска хартия и я прибирам в кутийката . Вероятно за по-дебели четки, може би е по-удачно да се сложи лакочистител в чашка и да се топне четката вътре. Все още не са ми пристигнали дебелите четки, но вероятно така ще процедирам с тях.

# 438
  • Варна
sunny-n я го топни в чашка с топла вода ама топла не вряла и виж дали няма да се оправи.

# 439
Ето едно ... бухалче от мен на нокти майка ми.

# 440
Много готина рисунка, това от някое видео на Елена арт ли е? Би ли споделила линк?

# 441
Много готина рисунка, това от някое видео на Елена арт ли е? Би ли споделила линк?
Много благодаря! Хванала ме е музата тези дни. Вдъхновиха ме няколко снимки от пинтерест.
И да попитам за отзиви от топа на hi hybrid някой има ли? Ползвам на ness  top of the top вече 2 шишета, но нещо взе да ми става на дупчици. Винаги махам лепкавия слой на лака и е по-добре така.
Също искам да похваля гела в шише на Kodi - имам 3 изхабени млечно бели.

# 442
Относно питането за четките на Коди - прозрачната е 7 мл, кремавата 8мл. 

# 443
При мен четките на Коди в червеното шише са по-различни. По краищата са заоблени да пасва на фирмата на кожичките. Странно. Купувала съм от mynails

Съни, за топа на сикретли случайно да е rubber top? Моя стана по абсолютно същия начин.

# 444
  • Бургас
Да, rubber e. Ти успя ли да го оправиш или го махна и ползваш друг? Аз съм на работа днес, довечера мога да пробвам със затопляне.

# 445
Не съм се мъчила да го оправям честно казано, защото имам още 3-4 топа и ползвам тях. Много гъст стана, трудно се дърпа от шишенцето, стои на голяма кръгла капка и никаква гъвкавост няма. Нямам обяснение защо стана така, държа ги всички лакове на тъмно и далеч от лампата. Не мисля, че му е свършил срока, защото няма и година.

# 446
Коди продават и отделно четки, ако на тази от флакона й се случи нещо, е добър вариант. Но не знам дали е заоблена като четките на лаковете от 7 мл. Имам доста бази, топове и цветове от 7 мл, винаги са били със заоблена четка.

# 447
  • София
Как рисувате? Аз сега за първи път пробвах да рисувам по нокти и чак ме е срам да кача маникюра. Даже не беше рисуване, а просто някакви линии, но станаха страшно неравни. И това при положение че доста време опитвах ли, опитвах... да не би когато се правят линии, да ползвате лепенки от онези дето очертават, отгоре слагаш лак и като отлепиш се получава хубава линия? Ами добре а как се правят рисунки като цветя, плодчета? Мани мани, главата не ми го побира... Голям зор. Някакви съвети за това?

# 448
При мен четките на Коди в червеното шише са по-различни. По краищата са заоблени да пасва на фирмата на кожичките. Странно. Купувала съм от mynails

Съни, за топа на сикретли случайно да е rubber top? Моя стана по абсолютно същия начин.
И моите са от My nails - отпреди няколко седмици купени. На прозрачната четка 7мл има малко заоблено, но не е кой знае какво. Troubly, твоите четки по-различни ли са от моите на снимката? Можеш ли да снимаш?
Как рисувате? Аз сега за първи път пробвах да рисувам по нокти и чак ме е срам да кача маникюра. Даже не беше рисуване, а просто някакви линии, но станаха страшно неравни. И това при положение че доста време опитвах ли, опитвах... да не би когато се правят линии, да ползвате лепенки от онези дето очертават, отгоре слагаш лак и като отлепиш се получава хубава линия? Ами добре а как се правят рисунки като цветя, плодчета? Мани мани, главата не ми го побира... Голям зор. Някакви съвети за това?
Подстригах си четката и останаха няколко косъма на нея, по-добре е така, но ръцете ми треперят. Ще снимам някой път какви ги надробявам на рисунките.

# 449
Ето така са при мен

Общи условия

Активация на акаунт