Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 059
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Шумен
Есмералда моля те кажи подробно как правиш безименния тази преливка с цвят и топ ли се прави?Благодаря предварително 🙂

# 631
Ако става въпрос за последния маникюр на Есмералда,то не е преливка. Слагаш си бялото,после долу с цвят и по границата с някакъв бляскъв лак. Иначе преливка или омбре се прави с два цвята и с четка или с гъбичка. На мен ми е по-лесно с четка.

# 632
  • Варна
Дани да каже тя пуска скоро поръчка,но определено си струва поръчването от Украйна. Цените са дооста по-ниски. Дойде поръчката за две седмици с безплатна доставка и без митници и други щуротии. Макеъп е огромна международна платформа.Те поръчват с контейнерите и съответно могат да се спазарят за цени без аналог.

# 633
  • Down south
На октомври 7ми съм поръчала нещо или по-скоро две неща. Доставка $10
Пакета, според номера за следене, е тръгнал на октомври 13ти
Да видим, за колко време ще преплува/прелети голямата вода.

# 634
Есмералда моля те кажи подробно как правиш безименния тази преливка с цвят и топ ли се прави?Благодаря предварително 🙂
На палитра слагам три линийки цветове - зелено, бяло и оранжево, разбърквам ги леко помежду им и нанасям върху нокътя върху неизпечена база, така цветовете се разливат. След това сложих малки късчета фолио по границата и минах с топ лак.

# 635
И колко лева излиза един лак от 7 мл или нещо друго за пример ако имате да дадете?

# 636
  • Down south
И колко лева излиза един лак от 7 мл или нещо друго за пример ако имате да дадете?
Все още за Коди ли говорим?
$12, сравнени с NEONAIL и те са $12, но идват за два дни. Gelish е около $18

# 637
Не, не, аз питам като се осчетоводи плащането, с обмяната на валутата. Тоест на каква тарифа ви обменя пейпал или вашата лична банка? Ако примерно сте имали поръчка от 100 долара, колко лева сте видели в акаунта, че са ви удържали. Малко неправилно се изразих, сигурно.

# 638
  • Down south
Ясно, сега те разбрах.
Aз не мога да отговоря.

# 639

Около 11-14 лв, зависи откъде поръчваш и дали има платена доставка, дали минава митница и тн. По-изгодни са цените от бг вносителите със сигурност, тук един гел лак на Коди е 21 лв. Има смисъл да се поръчва от Украйна, ако планираш да купиш поне 5-6 продукта според мен.

Иначе цените на Коди в Украйна са още по-ниски, около 9-10 лв излиза един гел лак (и това е с включена печалбата за продавача). Кodi.pro и nailmastershop са с най-високи цени от украинските сайтове реално, но предлагат добри условия за доставка в чужбина, затова са предпочитани за поръчки.
Така че Мейкъп дори продават Коди с надценка ( по 11-13 лв гел лаковете). И не, в Мейкъп не е евтино, просто бг вносителите не само на Коди, но и на болшинството марки, яко са надули цените.

За мен лично е най-добре да си поръчвам от мейкъп, няма разправии, цени като от коди.про, но без чакане, уговорки с хора и тн. За жалост обаче от над 2 месеца не са зареждали Disappointed Relieved

# 640
  • Шумен
На палитра слагам три линийки цветове - зелено, бяло и оранжево, разбърквам ги леко помежду им и нанасям върху нокътя върху неизпечена база, така цветовете се разливат. След това сложих малки късчета фолио по границата и минах с топ лак.

Благодаря за обяснението!Правиш го да изглежда супер лесно,ще го пробвам 😊

# 641
Преди няколко дни си правих педикюр, за първи път залепих камъчета. За проба и сравнение на единия крак с топ лак, на другия с лепило за камъчета. Все очаквам някое да падне. Ако се случи и искам да залепя ново, може ли да ме светнете какви са точно стъпките? 🙏

# 642
  • София
Някой пускал ли е поръчка от Kodi.pro скоро? Как е положението с доставката предвид войната? С пейпал или карта плащате? На каква тарифа ви осчетоводяват паричките? Пише, че има комисионна 2% с Пейпал, а 5 % с карта. Колко лв излиза един цвят??? Пейпал толкова дървено осчетоводява валутите и предвид, че доларът е скочил над 2 лв, се чудя има ли смисъл да поръчвам или да чакам някаква промоция от Kodi professional bg. Но имайки предвид, че последната промоция беше -10% не знам дали да чакам намаление от български сайтове. Не разбирам как Make up успяваха да продават Kodi на 11-12 лв и пак да печелят, а в другите сайтове да са толкова завишени цените и да не пускат никакви читави промоции.

Не съм пускала скоро поръчка, но имайте предвид, че вече всичко минава през митница там имате +20%. За Пейпал, не е вярно това което сте написали, изберете опцията да се тегли от картата ви във валутата на покупката, а не да се превалутира от Пейпал и ще ви отпадне този проблем.

Намерете си друга марка, Коди за мен лично остана в миналото, на пазара има и по-добри на конкурентни цени.

# 643
Някой пускал ли е поръчка от Kodi.pro скоро? Как е положението с доставката предвид войната? С пейпал или карта плащате? На каква тарифа ви осчетоводяват паричките? Пише, че има комисионна 2% с Пейпал, а 5 % с карта. Колко лв излиза един цвят??? Пейпал толкова дървено осчетоводява валутите и предвид, че доларът е скочил над 2 лв, се чудя има ли смисъл да поръчвам или да чакам някаква промоция от Kodi professional bg. Но имайки предвид, че последната промоция беше -10% не знам дали да чакам намаление от български сайтове. Не разбирам как Make up успяваха да продават Kodi на 11-12 лв и пак да печелят, а в другите сайтове да са толкова завишени цените и да не пускат никакви читави промоции.

Не съм пускала скоро поръчка, но имайте предвид, че вече всичко минава през митница там имате +20%. За Пейпал, не е вярно това което сте написали, изберете опцията да се тегли от картата ви във валутата на покупката, а не да се превалутира от Пейпал и ще ви отпадне този проблем.

Намерете си друга марка, Коди за мен лично остана в миналото, на пазара има и по-добри на конкурентни цени.
От къде се променя тази опция на Пейпал?
Това с 20-те % на митницата не знаех... Бях останала с впечатление, че има хора, които пускат от там поръчки и се надявах някой да пише колко излиза цената и колко е оскъпяването, като си сложи всички проценти, валутни курсове, митници и т.н.
Kоя е марка е по-добра според Вас?

# 644
  • София
От къде се променя тази опция на Пейпал?
Това с 20-те % на митницата не знаех... Бях останала с впечатление, че има хора, които пускат от там поръчки и се надявах някой да пише колко излиза цената и колко е оскъпяването, като си сложи всички проценти, валутни курсове, митници и т.н.
Kоя е марка е по-добра според Вас?

Разровете си настройките, със сигурност излиза по време на плащане, имате едни малки сини буквички за други опции на превалутиране. Толкова отдавна съм си го настроила, че нямам спомен къде е, но дори да не го намерите, просто внимавайте, като правите плащане.
Нагледно Wink
Скрит текст:

Относно марките, зависи какво търсите, тази основа е в пъти по-добра от всички които съм пробвала на Коди.
https://makeup.bg/product/546378/

Пробвайте цветове от тези.
https://makeup.bg/product/388028/
https://makeup.bg/product/466620/

Този топ е супер, аз харесвам и цветовете на марката, но тук не ги харесват, че са гъсти, което на мен не ми е проблем.
https://makeup.bg/product/483116/

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 00:18 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт